♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Operation 17 


Hoe gek dit ook klinkt maar feitelijk gezien zitten we al in de WWIII. Echter deze is niet zo conventioneel als we “gewend” zijn vanuit het verleden gezien.
Dit komt omdat bij de start van het “PROJECT C.O.V.I.D”19’20’21... de start werd gegeven van een biologische aanval door de CCP met in samenwerking van de Deep State. Waarin verkiezingsfraude werd gepleegd en nog veel meer criminele activiteiten die nu langzaam maar zeker zichtbaar worden! Geloof het, of niet maar het is echt niet anders. Het is een “stille” oorlog met veel militaire strijdkrachten over heel de wereld die alles zo rustig mogelijk laten verlopen. De burgers moeten daarom zoveel mogelijk binnenblijven.

DE “Goede” weten hoe lastig is alles wat er nu gebeurd te verwerken te laten doordringen.  Wij zullen als “lichtdragers” ALLES geven om zoveel als mogelijk mensen ervan bewust te laten worden dat Trump degene is. Die met dmv grote inzet en een enorme power aan Militaire macht, achter de schermen zijn operaties zal uitvoeren.  Wij geven zoveel als mogelijk door aan u met als enige doel u te laten beredeneren dat we al voor zeer lange tijd in een leugen hebben geleefd.  Het is soms best lastig maar we zijn aan de winnende hand door vele bewijzen die elke dag meer binnen komen. Zodat het voor iedereen duidelijk wordt.  Het zal ook niet lang keer duren totdat alles aan fake msn broadcasting uit de lucht wordt gehaald. Alsook de gehele mediastreamingdiensten als Facebook, whatsapp enzovoorts. Waarna er via nooduitzendingen door Trump zelf verschillende aankondigingen worden gedaan met tal van bizarre getuigenissen van bewijzen wat er diep in de wereld en diep in de mensheid zich voor lange tijd heeft schuil gehouden. De shock zal groot zijn. Jullie gaan het allemaal meemaken! Maar wees gerust want uiteindelijk komt erna iets verrassends en fenomenaal geweldigs naar voren. Dat veel ongeloof zal geven en veel emoties los zal losmaken waar iedereen blij van zal worden.


▸ Spiritual Warfare

De aarde is de enige planeet die nog in 3D leeft dit is de laagste vibrerende planeet in het universum de aarde was een school voor zielen om te incarneren in fysieke lichamen. Om de ervaring van illusie apartheid en dualiteit te ervaren. En om meer wijsheid te vergaren en ervaringen op te doen. Het negatieve heeft 26.000 jaar geleden de aarde overgenomen toen Lemuria en Atlantis gevallen waren. Toen hebben ze de ego geprogrammeerde brein gemaakt wat de mensen in een staat van angst houdt in een staat van laag bewust zijn. Zodat zij de aarde voor hun zelf konden houden op deze lage vibratie.. omdat zij niet kunnen bestaan in een plek van hoge vibratie dit programma is zo sterk dat we nu pas onze weg eruit bannen.

144.000 zielen zijn naar de aarde gekomen om de aarde te bevrijden maar faalde voor duizenden jaren. Het programma koppelt de linker brein NIET met het rechter brein wat zorgt voor dualiteit. door die dis-connectie weten ze ons te controleren. De mensen weten niet meer wie ze waren voordat ze hier op aarde kwamen. En alle informatie komt van buitenaf en van de illuminatie. Zodat wij gehersenspoeld meedoen met het negatieve. En hun in stand houden. Ze hebben het geld. Ze putten de aarde uit voor hun machts doeleinde en laten ons als slaven werken, zodat wij hun dienen. Alle buitenstaan dingen zijn een illusie. De grote ontwaking is begonnen wat de linker met het recht brein samensmelt naar hun orginele staat. Dit allemaal dankzij goddelijke hulp en trillingen, dit is een onstoffelijke gebeurtenis voor alle mensen. Naar een volledig bewust zijn. Ons advies is laat het op je afkomen en verwijder alle illusies systemen uit je hersens in alles wat de mensheid je ooit heeft verteld