♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿

Edelstenen met een A

Gepubliceerd op 30 juli 2022 om 11:11

Abalone Shell Parelmoer
Met betrekking tot de oceaan, dus dit brengt gevoelens van welzijn en ontspanning. Door ze vast te houden, voel je schoonheid, troost, zorgzaamheid, vreugde, liefde, troost. In China staat het bekend om het aantrekken van geluk en geluk. Brengt harmonie in alle relaties, vooral familie en moederschap. Stimuleert paranormale vermogens. Genezing – Versterkt immuunsysteem, spierweefsel en hart. Helpt de spijsvertering. Helpt artritis en gewrichtsaandoeningen, allergieën en huiduitslag.

Actinolite Mini Quartz (Silver Aura)
Verhoogt de eigenwaarde en prestatie. Een steen van kleine wonderen. Herstelt het geloof in wat is en geluk. Harmoniseert je energie zodat je met de stroom mee kunt gaan. Opent energievelden zodat je genezing kunt accepteren en bevroren emoties kunt deblokkeren. Thuis creëert het een gevoel van tevredenheid en van gezegend worden. Helpt je om je rol in het slachtoffer arme ik te zien spelen. Genezing – Goed voor nieren, lever, darmen, huiduitslag als gevolg van allergieën. Helpt de spijsvertering, kwik- of loodvergiftiging, gifstoffen, parasieten en schimmels.

Aegirine Black
Laat ons zien hoe je trouw kunt zijn aan jezelf. Helpt je om je karma met vertrouwen en integriteit onder ogen te zien. Beschermt tegen psychische en mentale aanvallen. Bevordert oprechtheid, integriteit en zelfrespect. Zet negatieve gedachten om in positieve. Helpt je ook om vanuit je hart je doelen te stellen. Geneest relatieproblemen en het verdriet na de scheiding. Genezing – Ondersteunt cellulair geheugen, immuunsysteem, metabole en zenuwstelsel. Overwint spierpijn. Verwijdert gifstoffen.

Agaat
Agaat stabiliseert emotionele en fysieke energie. Een rustgevende en kalmerende steen, die langzaam werkt om grote kracht en zelfvertrouwen te brengen. Verbetert de concentratie, geneest innerlijke woede en stimuleert liefde en kracht zodat men verder kan gaan. Genezing – Transformeert negatieve invloeden naar positieve, stimuleert de spijsvertering, geneest ogen, maag en baarmoeder, versterkt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

Agaat 'Banded'
Genaamd de aarde regenboog het is een van de oudste van de stenen. Goed voor iemand die probeert te jongleren met twee banen. Helpt schrijvers om zichzelf uit te drukken. Stopt het verlangen om te willen wat we niet nodig hebben.

Agaat Blauw
Een prachtige helende steen met een zachte kalmerende energie die gemoedsrust brengt. Helpt om onderdrukte zelfexpressie los te laten die voortkomt uit de angst voor afwijzing en oordeel. Neutraliseert woede en brengt innerlijke vrede. Genezing – Krachtige keelgenezer, verlaagt koorts, verwijdert blokkades van het zenuwstelsel. Helpt bij de genezing van haarvaten en pancreas.

 

Agaat Calsilica
Hersenen en balans. Brengt regenboogenergie naar binnen om de aura te reinigen. Volwassenen voelen toename in energie, kinderen voelen zich kalm wanneer ze worden gedragen. Healing – Depressie en ADD.

 

Agaat Crazy Lace
Genoemd de lachsteen (feesten en dansen). Reguleert je dagelijkse energiestroom. Overwint angst voor spinnen en andere kruipende insecten. Verhoogt het gevoel van eigenwaarde, absorbeert emotionele pijn. Goed voor het verenigen van mensen die samenwerken.

 

Agaat Dendritisch
Een steen van overvloed, die overvloed en volheid in je leven biedt. Verbetert de zachtheid en moedigt je aan om nu van je reis te genieten. Helpt om te accepteren wat er nu gebeurt, zorgen los te laten, zodat je veranderingen kunt aanbrengen vanuit vertrouwen, niet vanuit angst. Genezing – Geneest zenuwstelsel, bloedvaten, behandelt skeletaandoeningen. Stimuleert de bloedsomloop. Geplaatst op de plaats van pijn biedt het verlichting.

Agaat Iris
ontwaakt innerlijk en aangeboren waarheid. Bevordert geluk, een lang leven en een goede gezondheid. Brengt sereniteit en rust van regenbogen in je leven. Genezing – Aandoeningen van de ogen, huid, haar en nagels.

Agaat Mos
Sterk verbonden met de natuur, verfrist het de ziel zodat je de schoonheid kunt zien in alles wat om je heen is. Een geboortesteen, het helpt verloskundigen en leert de pijn van de bevalling. Een steen van een nieuw begin, laat oude blokkades los. Een rijkdomsteen, het trekt overvloed aan, verbetert het gevoel van eigenwaarde, laat angst en stress los. Bevordert zelfexpressie, moedigt vertrouwen en hoop aan. Moedigt je aan om het nog een keer te proberen. Genezing – Versnelt het herstel. Ontstekingsremmend stimuleert de stroom van lymfe en stimuleert het immuunsysteem. Elimineert depressie veroorzaakt door onbalans in de linker-rechterhersenhelft.

 

Agaat Snakeskin
Biedt kracht, innerlijke vrede en erkenning van de vreugde van het leven. Brengt vrolijkheid naar het innerlijk. Manifesteren van liefde voor het leven en het zelf. Elimineert alledaagse zorgen. Helpt om verloren dingen te vinden. Genezing – Behandelt gehoorproblemen, maagaandoeningen, vermindert rimpels en kalmeert de huid.

 

Agaat Boom
Bescherming voor reizen per vliegtuig of auto. Zet een stukje bij een foto van vervreemde familieleden om ze thuis te noemen. Versterkt familiebanden. Genezing – Brengt vrede in een onrustige geest. Geneest de pijn van een ongelukkige jeugd. Verwijdert energieblokkades, vochtretentie, ader- en capillaire problemen. Absorbeert pijn wanneer geplaatst op het punt van de pijn.

 

Agaat Water
(Enhydro)Kristal dat vloeistof bevat. De vloeistof is erg oud en vrij zuiver. Het helpt je om jezelf in de schoenen van iemand anders te plaatsen, zodat je de andere ware gevoelens kunt begrijpen. Dit brengt empathie, acceptatie en helpt je om zonder stress te veranderen. Verbetert de vastberadenheid en versnelt de metamorfose van het zelf. Genezing - Helpt het lichaam om de veranderingen aan te brengen die nodig zijn voor de gezondheid. Het helpt andere kristallen om te werken. Behandelt aandoeningen die verband houden met de afbraak van weefsels en organen.

 

Agaat Wit
Helpt je om je innerlijke kracht te vinden en volwassenheid te brengen uit begrip in plaats van oordeel. Harmoniseert de omgeving en stimuleert open en eerlijke communicatie. Brengt vreugde en vernieuwt je passie voor het leven. Genezing – Hart, alle spieren, weefsels, thymus en huidproblemen.

 

Amazoniet - Blauw of Groen 
Absorbeert stress veroorzaakt door mobiele telefoon, magnetrons enz. Filtert informatie door de geest in je intuïtie, zeer rustgevende steen, kalmeert de geest en het zenuwstelsel. Helpt je om beide kanten van een probleem te zien. Verlicht zorgen en angst. Genezing – Geneest en opent hart en keel. Dissipeert negatieve energie en blokkades van het zenuwstelsel. Goed voor osteoporose, tandbederf en calciumtekorten. Verlicht spierspasmen.

Amber
Reinigt en trekt ziekte uit het lichaam. Brengt stabiliteit tot leven. Warm en helder het moedigt spontaniteit aan. Ruimt depressie op en verbetert de creativiteit. Brengt balans en geduld waardoor je positieve beslissingen kunt nemen. Genezing – Brengt vitaliteit, absorbeert pijn, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen. Behandelt nieren, milt, blaas en lever.

Amethist
Sterke helende en reinigende krachten. Helpt bij het overwinnen van verslavingen en blokkades van alle soorten. Helpt de slaap. Verdrijft alle negatieve emoties en brengt positieve reacties. Genezing – Reinigt bloed, immuunsysteem, huidaandoeningen, cellulaire aandoeningen, fijn metabolisme en endocriene systeem.

Ametrine
Krachtige combinatie van Amethist en Citrien. Het is snel en effectief, vooral voor langdurige ziekte. Ruimt spanning op en kalmeert de geest. Verbetert de acceptatie van zichzelf en anderen. Laat blokkades los waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ervaringen. Healing – Krachtige reiniger voor Aura, gifstoffen en bloed. Stabiliseert DNA en oxygeneert het lichaam.

Ammolite
(Opalised Ammonite Shell) Vertegenwoordigt het rondkomen van de volledige cirkel, het heeft het pad van de ziel in zich gecodeerd, activeert persoonlijke empowerment. Zet negatieve energie om in een zacht stromende positieve spiraal. Het wordt de zevenkleurige welvaartssteen genoemd. Het stimuleert de stroom van Qi levenskracht door het lichaam. Genezing – Algemeen welzijn en levensduur, celmetabolisme, depressie, weeënpijn, otitis en tinnitus. Stabiliseert de pols, ondersteunt de schedel, het binnenoor, de longen en de ledematen.

Ammoniet
(Zeedier) – Schelp van Aradoniet. Help je om het hele plaatje van het begin tot het einde te zien. Goed voor architecten. Een beschermende steen, geeft stabiliteit en structuur. Moedigt ons overlevingsinstinct aan. Goed voor het proces van wedergeboorte. Gekoppeld aan Akasha kronieken. Genezing – Behandelt longen en ledematen en corrigeert degeneratieve aandoeningen.

Anandalite 
Verbetert zelfontwaking en helpt bij het vervullen van je bestemming en ware potentieel. Brengt vreugde en geluk; verzacht teleurstelling. Werkt op alle Chakra's (energiecentra) Helpt verbinding met je hogere weten. Healing – Energy Vibration healing door het hele lichaam.

Angel Phantom (Amphibole)
Gebruikt om contact te maken met de hogere rijken en engelachtige wezens. Dit kristal heeft een prachtige zoete energie die sterk resoneert met de hogere chakra's. Een soepele, vredige energie die je helpt om negativiteit los te laten en een positieve kijk te houden.

Angeliet
Een steen van bewustzijn, vrede en broederschap. Helpt je om je waarheid te spreken, meer mededogend te worden. Contact te maken met de Engelen. Creëert een geweldig gevoel van vrede en rust. Verhoogt het bewustzijn, stimuleert genezing en faciliteert telepathisch contact. Verbetert het astrologisch begrip. Genezing – Ontgrendelt mericlians wanneer ze aan de voeten worden gezet. Helpt de schildklier in balans te brengen, herstelt weefsels en bloedvaten. Een diureticum het is nuttig bij gewichtsbeheersing.

Antigoriet
(variëteit van Serpentine) Stimuleert de structuur van je leven. Bevrijdt negativiteit uit het lichaam. Activeert je intuïtie. Helpt bij het verwijderen uit het etherische lichaam, gehechtheid van jezelf aan een ander. Brengt verandering en positieve liefdevolle energie naar alle dingen. Genezing – Spinale uitlijning, correctie op cellulaire aandoeningen, geeft gifstoffen vrij uit het lichaam.

Apache Gold
Lijnt het magnetisme van het lichaam uit met het magnetisme van de aarde. Verbetert je gevoeligheid voor aarde-energie en je verbinding met de planeet. Voorkomt emotionele en fysieke burn-out.

Apache Tears 
Ookwel Black Obsidian (USA, Mexico) Ze helen verdriet en bieden bescherming en aarding. Ze komen van nature voor in deze vreemde vormen. De legende wil dat toen de Apachen in de minderheid waren, in plaats van gevangen te worden genomen, ze van de klif sprongen tot hun dood. De vrouwen van de stam huilden donkere tranen van verdriet, die op de aarde vielen en deze vormen vormden. Genezing – Versterk het lichaam en het immuunsysteem. Helpt u om vitamine C en D te assimileren. Vermindert gifstoffen in het lichaam en kalmeert spierspasmen.

Apatiet
Een steen van manifestatie. Het verhoogt de motivatie en bouwt energiereserves op. Het opruimen van verwarring verlicht spanning, woede, apathie en verdriet. Overwint emotionele uitputting door negatieve overtuigingen over jezelf op te ruimen. Genezing – Geneest botten, stimuleert de vorming van nieuwe cellen. Onderdrukt honger en verhoogt de stofwisseling. Geneest klieren meridianen en organen.

Apophylliet
Steen van de waarheid. Kalmeert en grondt de ziel. Overwint angst, zorgen en angsten. Laat onderdrukte emoties los. Laat pretenties achterwege en breekt reserves af. Helpt Reiki healing door de healer uit de weg te ruimen zodat de helende energie zuiverder wordt. Genezing – Werkt op het ademhalingssysteem, verjongt de ogen. Helpt de ziel in het reine te komen met het fysieke lichaam.

Apophylliet Green 
Activeert het hart zodat zaken van het hart duidelijker worden, oude denkpatronen uit het verleden en het nu loslaten.


Apophyllite Red
Activeert levenskracht met grote vreugde en opwinding, een levenslust om het leven ten volle te leven. Helpt mensen die onzeker zijn over het verblijf hier in het fysieke door dit leven te stabiliseren, verhoogt de wil om te leven. Geneest emotionele en fysieke teleurstelling. Ondersteunt mensen met lage energie bv. Chronische vermoeidheid.


Aquamarijn Groen – Blauwe

steen van moed vermindert stress en brengt de geest tot rust. Harmoniseert de omgeving. Een geluks-talisman. Brengt tolerantie voor anderen. Steun wanneer je je overweldigd voelt. Doorbreekt oude zelfvernietigende patronen. Genezing – Nuttig voor keelpijn, gezwollen klier en schildklierproblemen. Algemene tonic gaat kort- en verziendheid tegen.

Aragoniet
Deze steen leert geduld en acceptatie. Stimuleert praktische bruikbaarheid en discipline. Verbetert de concentratie en biedt ondersteuning om woede en stress te overwinnen. Kalmerend en stabiliserend, het herstelt de balans wanneer alles uit de hand loopt. Genezing – Het bestrijdt ziektes, vooral spiertrekkingen en spasmen. Geneest botten, elasticiteit aan schijven. Versterkt het immuunsysteem. Gronden wanneer er gevoelens zijn om er niet te zijn.

Aragoniet Blauwe
Intuïtie steen van het hart. Helpt je om jezelf duidelijk en zonder angst uit te drukken. Goed voor het zienerschap, het helpt je om verbinding te maken met je gidsen. Gebruik om je meditatie en spirituele ontwikkeling te verbeteren.

Arsenopyrite
Goed voor het oplossen van emotionele situaties. Helpt je om beslissingen te nemen vanuit het hart en niet vanuit de ego-geest.

 

Astrofylliet
(Rusland, Noorwegen, Colorado) Deze steen verlicht je ware zelf. Een rustige en eerlijke steen, het stelt je in staat om grote veranderingen aan te brengen, zodat je vooruit kunt gaan. De huwelijkssteen, het bevordert trouw en waarheid tussen partners. Helpt degenen die vorige levens in Atlantis of buitenaardse rijken hebben gehad om kennis uit het verleden terug te winnen. Healing – Helpt verslavend gedrag.

 

Atlantasiet
Earth healer brengt vrede in de omgeving. Verwijdert puin van oude schade en negativiteit. Lost blokkades op. Reinigt en lijnt alle chakra's uit. Helpt je om uit balans geraakte energieën te benaderen en door je lichaam te laten stromen. Verlaagt het stressniveau. Goede harmoniser van geschillen en brengt vreugde in het fysieke. Genezing – Goed voor cellulair geheugen, stress, bloedaandoeningen, diabetes en hypoglykemie, helpt om nieren en maag gezond te houden. Bloedversterker. Goed voor chronisch zieken.

ALLE AURAKWARTS ONTSTAAT WANNEER HELDERE KWARTSKRISTALLEN IN EEN VACUÜM WORDEN OVERVERHIT EN DOORDRENKT MET VERDAMPTE MINERALEN DIE ZICH AAN HET KRISTAL HECHTEN

Aura Aqua
gedoopt in goud (USA)Gebonden door elektrische lading. Het heeft een zeer hoge en intense vibratie. Bevrijdt negativiteit van emotionele en fysieke lichamen. Verlicht stress en depressie. Kalmeert woede, koelt koorts, trekt rijkdom aan en laat je innerlijke schoonheid toe.

Aura Champagne Smokey
Metaal- Titanium, Goud en Indium verwijderd negatieve energieën en emotionele blokkades. Balanceert Yin-Yang energie. Een beschermende steen, brengt genezing en aarding aan alle lichamen.

Aura Tangerine
Metaal – Organic Iron, copper and Bismuth. Een vurige combinatie die focus, intenties en wil versterkt. Vergroot alle energieën en magie. Richt je opnieuw wanneer je je machteloos en ongericht voelt. Deze steen bevat de vuurelementen en het creatieve, dat als de feniks uit de as herrijst.

Aura Roze
Rose – Metaal- Goud, Platina en organische verbindingen. Krachtige genezer op alle niveaus: fysiek, emotioneel, cellulair, psychologisch en mentaal. Brengt lichaam in balans. Schenkt ons onvoorwaardelijke liefde. Verhoogt je humeur. Lost woede op, brengt een serene en vredige staat. Repareert schuurgaten. Genezing – Pijnappelklier, stimuleert het immuunsysteem en kalmeert brandwonden.

Aura Titanium
(Wit/Engel/Opaal) Metaal- Zilver, Titanium, Platina Stimuleert en zuivert alle Chakra's. Helpt de communicatie met Engelen. Toegang tot Akasha-kronieken. Versterkt het fysieke lichaam en geheugen. Steen van gelukkige dromen. Helpt bij verbinding met de sterren en het communiceren met andere werelden en "sterrenmensen". Verwijdert negativiteit, vooral in negatieve relaties, door je toe te staan je rol in het spel te zien, zodat je kunt loslaten en verder kunt gaan.

Aura Tanzaniet
Metaal- Indium en GoldEnhances communicatie en intuïtie. Stimuleert de keel, het derde oog en de kroon. Steen van magie, helpt bij manifestatie. Verbeterd gevoel van welzijn. Indium dankt zijn naam aan Indigo. Er wordt gezegd dat het de ontbrekende schakel is in het omkeren van het verouderingsproces. Helpt bij het corrigeren van mineralentekorten. Genezing – Verbeterde bloeddruk, gewichtsverlies.

Aura Titanium Smokey
Titanium moleculen zijn gebonden aan het kwarts door natuurlijke elektrostatische lading van het kristal. Het is een van de sterkste van alle metalen, het zal nooit wrijven of vervagen. Goed voor de creativiteit, blokkades wegnemen.

Aventurijn
Steen van welvaart. Sterke band met Het Koninkrijk van Devic. Geweldig in de tuinen. Tape naar mobiele telefoon, beschermt tegen emanaties. Defuseert negatieve situatie tot positief. Versterkt leiderschap & daadkracht. Stabiliseert je geest stimuleert creativiteit. Kalmeert woede en irritatie, zodat je vanuit je hart kunt leven. Bevordert het gevoel van welzijn. Genezing – Voordelen thymus, zenuwstelsel, balanceert de bloeddruk, verlicht migraine, kalmeert ogen en huiduitbarstingen.

Axinite
Helpt om dankbaar te onderwerpen aan veranderingen. Een zeer goede aardingssteen, inspireert vriendschap door alle relaties te stabiliseren. Zorgt voor licht aan het einde van de tunnel als alles donker is. Genezing – Bijnieren, spierstelsels. Lijnt wervels in de wervelkolom uit en helpt bij het herstellen van breuken en fracturen.

Azuriet
Verbeterd slaap, meditatie en helderheid van geest. Brengt creativiteit en mentale stabiliteit. Hiermee kunt u vrij communiceren. Opent je perspectieven. Genezing – Schildklier, hart & weefsel, regeneratie, goed voor ongeboren baby's, mentale genezing.

Azuriet met Malachiet
Stimuleert het derde oog. Verhoogt het bewustzijn naar hogere niveaus. Stimuleert nieuwe perspectieven en helderder begrip. Verruimt de geest en laat blokkades los in de communicatie. Stimuleert het geheugen, ruimt stress, zorgen, verdriet en verdriet op en laat licht toe in elke situatie. Daagt geprogrammeerde geloofssystemen uit, zodat je zonder angst vooruit kunt gaan. Genezing – Keelproblemen, artritis, lijnt de wervelkolom uit, herstelt de hersenen naar een normale functie. Tanden, schildklier, helpt bij het ontgiften, overwint spierkrampen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.