♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿

Edelstenen met een B

Gepubliceerd op 29 juli 2022 om 12:12

Bismut
Een steen van transformatie en verandering. Helpt te voorkomen dat je overweldigd raakt door alle verantwoordelijkheden en verhoogt tegelijkertijd je energieniveau. Verlicht gevoelens van eenzaamheid of isolatie. Stimuleert joint ventures door te helpen bij groeps- of relatiedynamiek. Genezing – Vermindert koorts, herstel van ziekte en operaties.

Bivalve
Verbetert de creativiteit. Helpt je te begrijpen wanneer je moet spreken en wanneer niet.

Beryl / Green Vanadium
Een steen van nu. Het leert ons om alleen te doen wat we nu moeten doen. Helpt om onnodige bagage kwijt te raken. Verbetert moed, verlicht stress en kalmeert de geest. Stimuleert een positieve kijk op het leven. Verlicht angst. Het kan de liefde opnieuw doen ontwaken in een getroebleerd huwelijk. Genezing – Helpt bij de eliminatie van organen, versterkt de long- en bloedsomloop, helpt bij het opbouwen van weerstand tegen toxines. Behandelt lever, hart en maag. Geneest hersenschudding.

 

Black Star Quartz (Hollandiet)
Grijp naar de sterren, want ze zijn er al, in jou en mij. Wij zijn de sterren die op de aarde zijn gevallen en vergeten zijn waarom we hier kwamen. Ontsluit geheimen die diep van binnen worden bewaard. Ook wel de huilende steen genoemd omdat het geblokkeerde tranen loslaat. Helpt ons om onze voeten op ons pad te vinden en te krijgen. Zodat we ons sterlicht kunnen laten schijnen. De Hollandiet is een opname in kwarts wanneer verwarmd tijdens de kristalvorming, barst tot voor een zeszijdige ster.

Bloodstone
verbetert de fysieke en mentale vitaliteit. Brengt helderheid in alle situaties, wijsheid en moed. Helpt om agressie en geweld te kalmeren. Verdrijft verwarring en helpt bij het nemen van beslissingen. Vermindert prikkelbaarheid, agressiviteit en ongeduld. Krachtige revitalisator wanneer mentaal en fysiek uitgeput. Genezing – Reiniging voor alle organen, helpt ijzertekorten, bloedsomloop en bloedbaan. Ontgift lever, nieren en milt. Neutraliseert over-zuurgraad. Ondersteunt bloed, nuttig in gevallen van leukemie.

Blauwe Quartz
kwarts helpt angst weg te nemen en anderen de hand te reiken. Kalmeert de geest, inspireert hoop. Genezing – Goed voor alle organen, zuivert de bloedbaan en versterkt het immuunsysteem.


Boji Stenen
(Glad heeft men vrouwelijke energie / uitstekende heeft men mannelijke energie). Overwint blokkades, beschermt en aardt wanneer je je niet voelt om hier te zijn. Samen balanceren en aarden ze je subtiele energie. Ze ruimen geblokkeerde emoties op en helen kwetsende herinneringen. Stimuleert de stroom van energie in de meridiaansystemen van het lichaam. Brengt ook je aandacht naar je patronen en onderdrukte energie. Genezing – Geneest energieblokkades, verlicht pijn, stimuleert weefselregeneratie. Verhoogt de energie wanneer laag. Chakra's opnieuw uitlijnen, gaten in het auraveld repareren.


Brandenberg
Helpt je te beseffen dat je perfect bent zoals je nu bent. Een meester genezer, het is het krachtigste helende kristal op de planeet. Het doet alles wat je vraagt en meer. Herstelt het evenwicht op het fysieke, emotionele, mentale, voorouderlijke, planetaire, karmische en spirituele niveau. Het kan entiteiten, gedachtevormen en mentale beperkingen of invloeden en zielsindrukken vrijgeven die je niet langer dienen. Genezing – Geeft kernvibratiepatronen terug die zijn afgedwaald. Lijnt alle systemen van het lichaam uit. Twaalf strengen DNA-activering krachtige karmische reinigingsmiddelen die de hersenen herprogrammeren naar nieuwe energetische patronen, je immuunsysteem resetten.


Brookite
Helpt je om met het moment mee te gaan, vooral wanneer de situatie ondraaglijk is. Helpt je ook om de overtuiging die de situatie heeft gecreëerd te begrijpen en te corrigeren. Geeft andere kristallen en het milieu energie. Verdrijft lethargie en apathie, bevordert nieuwe energie naar creatieve activiteiten. Genezing - Behandelt slopende aandoeningen, bloedsomloop, onder activiteit met betrekking tot vruchtbaarheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.