♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿

Edelstenen met een C

Gepubliceerd op 28 juli 2022 om 12:34

Cacoxeniet
(een van de super zeven kristallen) Verhoogt het spirituele bewustzijn van het menselijk ras. Het neemt de verschillende energieën aan volgens zijn gastheerkristal. Het besef dat iedereen een goddelijke vonk heeft. Bevordert het hoogste goed in alle situaties. Genezing – Helpt bij celaandoeningen, schildklier, hormonale onbalans, tumoren, wratten, moedervlekken en goed voor genezing van het hele lichaam.

Calciet
Het is een zeer actief kristal, dat de omgeving waarin het zich bevindt reinigt en opruimt. Verwijdert stagnerende energie. Bestrijdt luiheid en moedigt aan om verder te gaan. Goed voor het leegmaken van de geest en het deblokkeren van oude gedachten. Een studiesteen, vastgehouden of op je bureau gelegd als je wilt onthouden. Genezing – Reinigt organen, stimuleert calciuminname, versterkt het immuunsysteem en de skeletstructuur.

 

Calciet Kobalto
Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde. Helpt je om vrienden te maken. Een steen van vreugde. Laat begraven emoties los. Brengt duidelijke communicatie. Moedigt positiviteit aan en verdrijft negatieve energie. Zet ideeën om in actie. Voedende energie die je in staat stelt om jezelf te moederen.

 

Calciet Groen
Lost rigide overtuigingen en oude patronen op en herstelt het evenwicht. Helpt je om van een negatieve naar een positieve situatie te gaan. Stimuleert het immuunsysteem. Absorbeert negativiteit en verwijdert bacteriële infecties. Kalmeert woede. Genezing – Artritis, vernauwing van spieren. Koelt koorts, brandwonden en ontstekingen. Kalmeert bijnieren.

 

Calciet Honing
verbetert een diepe staat van ontspanning en meditatie. Verruimt je energie en zelfgevoel. Lees ook Calciet.

Calciet Mangano
Ideaal 1e kristal voor een baby. Geruststellend als moeder of verzorger weg moet. Zet met foto van familie indien vervreemd. Staat jezelf toe om je kwetsbaar op te stellen. Goed voor adoptieouders, medisch personeel dat zorgt voor te vroeg geboren baby's en zieke kinderen. Genezing – Absorbeert pijn, goed voor premature baby's. Er wordt gezegd dat het de Reiki-steen is als het naar het gebied gaat dat de meeste genezing nodig heeft.

Calsilica Rainbow
Een beschermingssteen, het haalt al zijn helende energieën uit de kleuren van de regenboog. Stimuleert de stroom van ideeën en bevordert het vertrouwen, inspireert ook creativiteit. Dragen in de buurt van het hart zal emotionele disharmonie in evenwicht brengen. Genezing – Versterkt en balanceert de hartspier. Balanceert de bloedsuikerspiegel bij alle diabetes. Helpt alle bloedaandoeningen.

 Carneool
Gronden & verankert je in de huidige realiteit. Geeft je een acceptatie van de cyclus van het leven. Het geeft moed motiveert voor succes in het bedrijfsleven. Helpt om jezelf te vertrouwen. Krachtige bescherming tegen hebzucht, afgunst, wrok. Kalmeert woede. Plaats in de buurt van uw voordeur voor bescherming en nodigt uit tot overvloed. Verbetert ouder - kind relaties, herstelt vertrouwen na misbruik. Genezing – Stimuleert het metabolisme, vrouwelijk voortplantingsorgaan, overwint frigiditeit en impotentie. Geneest reuma, artritis, neuralgie en depressie. Reguleert lichaamsvloeistoffen, nieren. Verbetert de opname van vitamines.


Cats Eye / Kattenoog
versterkt geluk en geluk. Stimuleert intuïtie en bewustwording. Biedt beschermende energie aan de gebruiker. Genezing – Verhoogt het gezichtsvermogen, vooral 's nachts. Verlicht hoofdpijn.

Cavensite India / Calcium Vanadium
De zuiverste Blue Ray vibratie. Een steen van innerlijke waarheid en helder inzicht. Kalmeert de emoties en kalmeert gerafelde zenuwen. Cavensite groeit meestal met stilbeet, deze combinatie zorgt voor een kalmerende invloed en innerlijke rust. Helpt je ook om in slaap te vallen als je een rusteloze fysieke en denktijd hebt. Helpt om verwarring, gebrek aan richting en hopeloosheid te overwinnen. Genezing – Stimuleert het endocriene systeem, vooral de hypofyse en pijnappelklieren. Goed voor migraine of hoofdpijn veroorzaakt door stress.

 

Celestiet
Stimuleert ons ontwaken voor andere rijken van het bestaan. Bevordert de zuiverheid van het hart en trekt geluk aan. Helpt conflicten door vrede en harmonie in een situatie te brengen. Leert vertrouwen in het zelf en het universum. Genezing – Behandelt aandoeningen van de ogen en oren, elimineert gifstoffen en kalmeert en ontspant spierspanning en kalmeert mentale kwelling.


Cerisite / Cerussite
Uitstekend om u zich comfortabel te laten voelen, waar u ook bent. Helpt je om te zien waar je vandaan komt, waarom je hier bent en je taak deze keer. Leert flexibiliteit en hoe verantwoordelijkheid te nemen, verlicht spanning en angst. Balanceert rechter- en linkerhersenhelft. Genezing – Behandelt slapeloosheid, psychische stoornissen, biedt kracht en vernieuwing aan innerlijke organen. Uitstekende steen voor vitaliteit voor mensen die ziekte ervaren. Goed voor op reis, vermindert jetlag.


Chabazite
Helpt om de geest tot rust te brengen. Transformeert negatief naar positief. Brengt balans in tijden van stress. Vermindert de kracht van verslavingen, zodat je je ware zelf kunt terugwinnen. Verbetert uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid. Heelt spieren, obesitas, hormoonbalans, schildklier.

Chalcanthiet op Kwarts
Elimineert het gevoel van verlatenheid en terughoudendheid. Helpt bij een soepele communicatie in alle situaties en om keuzes te maken die uw verlangens zullen versterken. Genezing – Behandelt artritis, vermindert de aanwezigheid van vrije radicalen. Reinigt slagaders, verlicht het vasthouden van water.

Chalcedoon
Is een voedende steen, die broederschap aanmoedigt. Brengt harmonie in de geest, lichaam en ziel. Verandert depressie in vreugde, zelftwijfel in zelfzekerheid. Krachtige reinigers voor alle delen van het lichaam. Genezing – Krachtige reiniger, vermindert de effecten van dementie. Verhoogt de fysieke energie, brengt lichaam, emoties in balans en geneest ogen en botten.

Chalcedony Blue
Helpt om diepgewortelde emoties te erkennen en los te laten, zodat je lessen uit het verleden kunt leren. Verbetert empathie en mededogen. Stelt je in staat om kalm te blijven en je geen zorgen te maken over kleine problemen en brengt helderheid van denken. Helende eigenschappen bij dementie.


Chalcopyriet
Verbetert het waarnemingsvermogen en helpt u om verloren voorwerpen te vinden. Verwijdert energieblokkades, helpt om (geen Geest) te bereiken tijdens het mediteren en om deze staat te behouden. Een steen van het mystieke, die informatie brengt voor het zelf en anderen. Genezing – Behandelt aandoeningen van de hersenen, verlicht de druk van tumoren en gezwellen. Herstel de schade aan RNA / DNA van behandelingen van kanker. Helpt de longen, leert koorts, vermindert ontstekingen en bevordert de haargroei.

Chalcopyrite (Borniet)
Brengt frisheid en nieuwheid in je leven en het vermogen om te genieten van geluk in het moment. Helpt om los te laten wat niet langer nuttig is. Het is een steen van geluk. Geeft inzicht in obstakels die je voortgang blokkeren. Helpt je om te erkennen dat het niet nodig is om een tekort te hebben in enig aspect van je leven. Jij bent degene die kan creëren wat je nodig hebt. Genezing – Behandelt cellulair metabolisme, stroom van adrenaline, evenwichten over zuurgraad. Assimilaat kalium, elimineert koorts en zwelling, brengt balans in een onevenwichtig lichaam bv. Jicht etc.


Charoite
moedigt verandering aan, diepe fysieke en emotionele genezing. Helpt je om het huidige moment als perfect te accepteren. Laat diepe angsten en zorgen los. Helpt om dwanghandelingen en obsessies te overwinnen. Mentaal helpt het je om beslissingen te nemen. Genezing – Regenereert wanneer uitgeput, geneest ogen, hart, lever, alvleesklier. Keert leverschade als gevolg van alcohol om, helpt autisme en bipolair. Schenkt diepe slaap.

Cherry Quartz (Red Rutilated Quartz)
Brengt nieuwe hoop, anti-depressivum, verlicht angst en spanning. Geeft je visie voor het grotere geheel. Helpt de vrij stromende energie door het lichaam. Goed voor een verdrietig of zwak hart. Genezing – Regenereert cellen.

Chiatoliet (kruissteen)
Krachtige beschermende steen, gebruikt in de oudheid om slechte wensen en vloeken af te weren. Verdrijft negatieve gedachten en gevoelens. Helpt het proces van leven tot dood. Lost illusies op en kalmeert angsten. Laat versleten patronen en conditionering los. Ruimt schuldgevoelens op. Helpt je om het doel van je ziel te vinden. Genezing – Vermindert koorts, verhoogt de bloedstroom en geneest reuma en jicht. Stimuleert borstvoeding voor moeders die borstvoeding geven. Herstelt chromosoomschade, brengt het immuunsysteem in evenwicht, versterkt zenuwen.

Celestite in Limestone
Deze steen lijkt zachtjes door tijd en ruimte te drijven en helpt ons hetzelfde te doen. Helpt je om gecentreerd te blijven in het moment. Inspireert en geeft energie. Leert ons kinderlijk, vrolijk en onschuldig te blijven. Het versterkt het karakter en overwint onverdraagzaamheid, onwetendheid, bekrompenheid en jaloezie. Moedigt aan om meer liefde aan de wereld te tonen en op zijn beurt meer liefde in je leven te ontvangen. Genezing – Behandelt de huid, het skelet en de ogen. Helpt bij het vrijgeven van gifstoffen en het oplossen van gezwellen.

Chrysocolla 
Brengt innerlijke kracht wanneer je je overweldigd voelt. Stabiliserend effect thuis, op het werk en in eigen land. Keert schuldgevoelens om in vreugde en stimuleert zelfbewustzijn en innerlijke balans. Geeft een gevoel van persoonlijke kracht. Vermindert mentale spanning, zodat je het hoofd koel kunt houden. Genezing – Behandelt artritis, botziekte, spierspasmen. Ontgift lever, nieren en darmen. Regenereert de alvleesklier, reguleert insuline. Uitstekend geschikt voor vrouwen, de behandeling van PMS en menstruatiekrampen.

Chrysopraas
Promotes liefde voor de waarheid, hoop en geeft persoonlijk inzicht. Het laat ons kijken of we misschien nog steeds uit ons ego komen en hoe we uit ons hart kunnen komen. Het helpt ons ook om onszelf te vertrouwen. Genezing – Ontgift lever, helpt jicht, oogproblemen, brengt hormonen in balans, laat nachtmerries los.


Chrysotiel
Als je schuin in het licht staat, is het mogelijk om oude geschriften te zien die ons verbinden met oude kennis. Het ruimt puin uit het verleden op. Een steen van integriteit en zelf-eerlijkheid. Het laat zien waar je anderen probeert te beheersen en helpt je aan te trekken wat je verlangt. Corrigeert onevenwichtigheden en blokkades wanneer deze over de thymus worden geplaatst. Genezing – Chronische vermoeidheid, ontsteking, multiple sclerose, hoesten en emfyseem. Ondersteunt keel, hersenstam, aderen en slagaders.


Citrien
Een steen van Overvloed. Krachtige reiniger en regenerator, energiek, creatief, opent intuïtie. Leert hoe je welvaart kunt manifesteren, alles wat goed is en hoe je kunt delen. Helpt om met de stroom mee te gaan. Overwin angst. Genezing – Stimuleert de spijsvertering, milt, alvleesklier, verhoogt de bloedcirculatie, ontgift het bloed, brengt de schildklier in balans.

Clear Quartz
De krachtigste healer & versterker, uitstekend geschikt voor verstoppingen. Werkt op alle niveaus van het zelf. Helpt geheugen, uitstekend om te programmeren en informatie op te slaan. Genezing – Meester genezer, immuunsysteem, brengt balans voor iedereen.

Clear Quartz Phantom
Heeft spookachtig beeld in kristal. Point's way naar groei, helpt je om je op je volgende stap te zetten.

Clipsol – Oranje Calciet
Steen van belofte, aarding, troostend. Werkt in het hier en nu, terwijl je met beide benen op de grond blijft staan. Een zeer opstelsteen in alle situaties. Moedigt je aan om vooruit te stappen in plaats van achteruit. Verhoogt het energieniveau, verbetert de motivatie. Genezing – Ruimt depressie op. Verlicht menstrueel ongemak. Verbetert de reproductieve gezondheid.

Copal Fossil (Amber) Uit Columbia
Leef tussen de tienduizend jaar vaak aangezien voor Amber, wat veel moeilijker en ouder is. Activeert het Kruinchakra & Versterkt de Meridianen. Helpt ons geaard te houden, zodat we vanuit het hart kunnen spreken. Versterkt onze controle over onze geest. Stimuleert paranormale vermogens, verwijdert energieblokkades en vergroot je energieveld. Brengt liefde in ons leven door je hart te helen. Genezing – Stimuleert celvernieuwing.

 

Coper / Koper
Een steen van optimisme, diplomatie en onafhankelijkheid. Verdrijft lethargie, passiviteit, rusteloosheid. Brengt geluk en schenkt geluk. Brengt licht op barrières die op ons pad liggen. Helpt je om beslissingen ten goede te nemen. Genezing – Stabiliseert de bloedstroom in het lichaam, waardoor de bloedsomloop toeneemt. Reinigt wonden en bestrijdt bacteriële infecties. Stimuleert het stofwisselingsproces. Balanceert chemie van het bloed en cellulaire structuren.

 

Coprolieten
Beschermende stenen. Hiermee kunt u zich veilig voelen voor schade. Verlicht nachtmerries van monsters en demonen. Laat oude gedachtevormen en overtuigingen los die niet langer dienen.

Coral Red (Utah)Tuin van de zee. Voorkomt ongeluk. Brengt voorspoed, bruikbaarheid, respect voor je levenspad en geluk. Beschermt tegen depressie en moedeloosheid. Genezing – Hik, koliek, brandend maagzuur. Behandelt aandoeningen van de cellulaire structuur van de nieren, blaas en bijschildklier.

 

Coral White
Power van de levenskracht van de zee. Verspreidt negatieve energie en eerdere blokkades. Bescherming voor vissers, zeelieden en kinderen. Symbool van rijkdom en welvaart - huis geluk aantrekkingskracht, raak elke deur en raam in uw huis of kantoor aan. Geeft innerlijke kracht en vitaliteit. Goed voor zwangere vrouwen, bevalling en een gezonde baby.

 

Covellite
Opent deuren naar vorige levens. Bevordert positieve gedachten. Kan dromen omzetten in realiteit. Verruimt je intuïtie en verbindt je met je beschermengelen. Healing – Breekt blokkades op alle niveaus af. Brengt kankercellen opnieuw op één lijn zodat ze helder worden.

 

Craquelé kwarts
Oververhit en kleur geïnfundeerd. Bevordert plezier en vreugde in je leven. Helpt je om verantwoordelijk te zijn voor je gevoelens en om te beseffen dat alleen jij kunt veranderen hoe je je voelt. Lilac- helpt spirituele ontwikkeling. Blauw – overwint spraak- en gehoorproblemen. Groen – helpt een persoon die zich ongemakkelijk voelt in zijn lichaam te aarden en te troosten. Geel – Verzekert het kind van binnen dat het oké is om in jezelf te geloven. Oranje of Rood – stimuleert de creativiteit en het speelse kind van binnen. Roze – geneest een misbruikt kind, door zachtjes de pijn eruit te trekken en te vervangen door liefde.

Cranberry Aura
Brengt de scharlakenrode straal van energie. Geeft ons een veilig, succesvol, rijk gevoel. Verbindt zich met de spirituele wereld. Kan worden gebruikt als een talisman en verbetert de communicatie tussen individuen, leert ons om te luisteren en te praten, te reageren in plaats van te reageren.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.