Waarschuwingen als je Tegen je Ziele Wens Ingaat


11 TEKENEN UIT HET UNIVERSUM DAT JE OP DE VERKEERDE WEG LOOPT. PS: ER IS GEEN VERKEERDE WEG IN DIT LEVEN. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR THUIS, HET HANGT ER MAAR VANAF WELKE ROUTE JE WILT NEMEN. DE MAKKELIJKE OF DE MOEILIJKE.


Soms echter in onze levens kunnen we verdwalen of vastzitten op een bepaald stuk weg. We kunnen onszelf ook afvragen op een pad dat misschien niet lijkt overeen te komen met wat we willen creëren voor ons leven. Als je je afvraagt ​​of je op de goede weg bent, als dingen je uit balans gaan voelen, zijn hier 11 subtiele tekens die het universum zal sturen om je in een andere richting te sturen.

 

1.) ONZORGVULDIGE ONGEVALLEN
Heb je je teen een paar keer gestoten of een paar keer je ellebogen gestoten? Het kan heel goed een teken zijn van het Universum dat je moet vertragen en nadenken voordat je je volgende stappen vooruit zet. Beschadigde plekjes tegenkomen en/of jezelf verwonden kan een teken zijn dat je je intuïtie negeert of de waarheid achter een bepaalde situatie niet ziet. Hoewel het een ongelukje is om je teen te stoten, kan het een teken van het Universum zijn dat je de dingen van dichterbij moet bekijken.

 

2.) VERGEETACHTIGHEID
Als je merkt dat je herhaaldelijk dingen verliest of dingen vergeet, kan dit een teken zijn dat je jezelf moet controleren en misschien een moment nodig hebt om gecentreerd en geaard te worden voordat je verder gaat. Het kan ook een teken zijn dat je duidelijker moet worden over wat je wilt creëren en bereiken voor je leven.

 

3.) TE LAAT ZIJN
Of je nou te laat bent omdat je vast zit in het verkeer of omdat je de tijd uit het oog bent verloren, herhaaldelijk te laat bent of het gevoel hebt constant tegen de klok te racen, is een teken van het Universum waar je op moet letten. Te laat zijn of je voortdurend op tijd voelen drukken betekent dat je jezelf te dun verspreidt en niet in lijn bent met wat je echt wilt doen. Wanneer je in de stroom van het leven bent, stroomt de tijd met je mee, maar wanneer je gescheiden raakt van die stroom, zul je eerder de tijd merken die invloed op je leven heeft.

 

4.) ROMMELIGE OMGEVING
Hoe hard je ook lijkt schoon te maken, als je merkt dat die rommel je gewoon volgt of zich ophoopt in een deel van je huis, kan het een teken zijn van het Universum dat er iets moet worden aangepakt. Rommel kan een teken zijn dat je de waarheid niet ziet of dat je probeert iets uit je verleden te verwijderen dat in je onderbewustzijn zit. Het gedeelte van je huis waar de rommel zich presenteert, kan ook aangeven wat de onderliggende emotionele reden is. Rommel in de keuken kan bijvoorbeeld problemen met het geven en ontvangen van zelfliefde en voeding aangeven, terwijl rommel in de slaapkamer intimiteits- of relatieproblemen kan aangeven.

 

5.) ZIEK WORDEN
Als je merkt dat je herhaaldelijk infecties, hoest of verkoudheid krijgt, kan het een teken zijn van het Universum dat je moet vertragen en de richting van je leven opnieuw moet bepalen. Het kan ook een teken zijn dat je jouw levensbeslissingen neemt op basis van wat andere mensen willen en niet wat je zelf wilt. Meermaals ziek worden is ook een teken dat je je leven op de een of andere manier moet veranderen om meer rust, voeding en plezier te krijgen.

6.) NIET WILLEN NADENKEN
Wil je er niet over nadenken of erover praten? Dit is een duidelijk teken dat je de waarheid over de richting van je leven niet ziet. Als je niet wilt praten of nadenken over iets belangrijks, is het vaak omdat je intuïtief bang bent om het antwoord te horen. Het kan ook zijn dat je weet wat je moet doen, maar je bent bang om hier actie tegen te ondernemen. Als je merkt dat je gedachten onderdrukt of bang bent om "daarheen te gaan", kan het helpen om je opnieuw te verbinden met je ziel en helder te worden over wat je echt wilt.

 

7.) ANGST OF STRESS 
Als er een storm van angst de put van je buik binnenkomt voordat je elke dag naar je werk gaat, kan dit een duidelijke aanwijzing zijn dat je niet op de juiste plek bent. Natuurlijk kan angst om verschillende redenen verschijnen, maar als je merkt dat je constant gestrest of angstig bent in het omringen van een bepaalde plaats of persoon, moet je misschien wat dieper graven om de oorzaak te vinden. Angst en stress in het algemeen kunnen ook een duidelijk teken zijn van het Universum dat je enkele veranderingen in je leven moet aanbrengen en misschien in lijn brengen wat je in je leven doet met wat je wilt bereiken.