Starseed Kracht


10 MANIEREN OM IN JE STARSEED KRACHT TE STAAN
Starseeds weten dat in hun kracht zijn een belangrijk onderdeel is van een missie. 
Maar wat betekent Starseed Power eigenlijk, en hoe ziet het eruit?  Sterrenzaden - degenen die afkomstig zijn van andere sterrenstelsels en op deze planeet zijn geïncarneerd om de mensheid te helpen ontwaken en het bewustzijn van Gaia te verhogen - bestaan ​​al een tijdje. Het is echter pas onlangs dat Sterrenzaden, over de hele wereld, in hun bewustzijn zijn gaan ontwaken. Dat komt omdat Gaia NU dringend onze hulp nodig heeft en ons allemaal Sterrenzaden naar voren roept om Haar te helpen!

1. Wanneer je in je Starseed Power bent, wordt je missie het vuur in je buik dat je werk voedt, en opzettelijk zijn is een manier van leven.

2. Je breidt constant uit op manieren die je vroeger bang maakte, vooral op zichtbare manieren, en je bent vastbesloten om je Starseed-missie uit te voeren. Als je een vastberaden sterrenzaad bent, weet je dat je toewijding aan je groei vereist dat je je constant uit je comfortzone strekt en gezien wordt op grote manieren die je nog nooit eerder hebt onderzocht!

3. Je bent voorbij het stadium van "Ik heb genezing nodig" en wordt geactiveerd in je volledige capaciteit van Sterrenzaad van wie je bedoeld bent te zijn, zonder vast te lopen door triggers en oude trauma's. Sterrenzaden die in hun macht zijn, zijn in staat om voorbij de behoefte te komen om constant te genezen, hebben hun triggers en trauma's doorgewerkt, zodat ze naar hun volgende niveau kunnen gaan, namelijk empowerment.

4. Je wordt constant geleid door je hart en maakt grote sprongen in het onbekende, zelfs als je niet weet wat er aan de andere kant is. Wanneer je uit je logische geest komt (die je maar tot een bepaald punt kan brengen en je van je intuïtie kan blokkeren), en je in de Intelligentie van je Hart laat vallen, ben je in staat om toegang te krijgen tot je Waarheid en Kracht als een Sterrenzaad. 

5. U vertrouwt uw pad zonder enige twijfel. Krachtige Starseeds vertrouwen hun pad, zelfs als ze de volgende stappen misschien niet kennen.

6. Je hebt gezonde liefdesrelaties die je versteld doen staan. In contact zijn met de hoogste en krachtigste vibratie van allemaal, wordt liefde, als een belichaming in het zelf en in romantische en platonische relaties, een realiteit wanneer je in je macht bent als een Sterrenzaad.

7. Je creëert een constante stroom van rijkdom en overvloed door te doen waar je van houdt. Sterrenzaden die in hun macht zijn, weten dat ze niet hoeven te kiezen tussen aspecten van geluk (die gerelateerd waren aan het oude paradigma), en weten dat ze alles kunnen hebben wat ze verlangen in het leven - vervulling van hun doel, vreugde in hun carrière , liefde, gezondheid, geluk en rijkdom!

8. Je bent niet langer bestand tegen de grootsheid van je macht. Krachtige Starseeds genezen en laten alle blokkades vrij om hun macht te bezitten, en omarmen hun uitbreiding en onbeperktheid op alle niveaus volledig.