Doorbraak Bericht


Wij zijn de Galactische Federatie van Werelden en we komen met een doorbraakboodschap van de Schepper aan de hele mensheid. De Schepper weet dat er de laatste tijd veel spanning op jullie planeet is geweest vanwege het falen van jullie systemen om om te gaan met de grote verandering die heeft plaatsgevonden. Je hebt veel meegemaakt, maar nu is het eindelijk tijd voor opluchting en geruststelling. Sta op, laat je licht schijnen en bereid je voor op een heel speciale boodschap van The Prime Creator - een boodschap van hogere wijsheid en hoop. De Schepper heeft ons toestemming gegeven om in grote aantallen over jullie hele planeet af te dalen, waardoor een enorme positieve kettingreactie wordt veroorzaakt die op zijn plaats zal vallen zodra genoeg mensen onze aanwezigheid ontvangen als een teken dat waar ze op hebben gewacht zich begint te manifesteren op Aarde. 

FULL DISCLOSURE
Veel van onze schepen zullen op lage hoogte langskomen en zich zichtbaar maken voor het grote publiek. Ze kunnen 's nachts aan de hemel worden gezien, of overdag als ze zich openbaren. We sturen jullie allemaal de groeten van vrede, hoop en liefde. We willen je voorbereiden op wat komen gaat. De Galactische Federatie heeft hemel en aarde bewogen om openlijk naar voren te treden met Disclosure, de aankondiging dat we de aarde bezoeken en onze aanwezigheid hier. 

DIVINE TIMING
De tijd voor deze gebeurtenis is zorgvuldig gekozen door onze kosmische planners, aangezien het kort na het einde van de maximale zonnecyclus van dit jaar is en daarom zullen de energetische omstandigheden op aarde bijzonder rijp zijn voor onze komst en leringen en daarom maximaal gunstig en geschikt voor JOU. Vanaf nu kunnen we openlijk communiceren met de mensen van deze planeet. Het is waar dat we je al heel lang in het geheim helpen, maar nu is het tijd om je te laten weten dat je gebeden zijn verhoord -- het eerste contact is gelegd. We mogen nu communiceren met de mensen van de wereld, en we zullen in alle talen worden vertaald en uitgezonden via verschillende media, televisie en internet.


ARE YOU READY FOR THE EBS?
We zullen de massamedia gebruiken om mensen wakker te schudden en te inspireren tot een beter begrip van zichzelf en van de mensheid. Ook boodschappen van eenheid, eenheid en gelijkheid die we naar de hele wereld zullen uitzenden vanaf enorme schermen die aan de zijkanten van onze moederschepen zijn geplaatst. De Galactische Federatie van Werelden zal open bijeenkomsten houden op schepen, waar mensen ons persoonlijk kunnen ontmoeten. Er zijn veel mensen in de wereld die ziek zijn en niemand hebben om hen te helpen. Of ze kunnen zich gewoon geen genezende behandeling veroorloven. Dus we zullen gratis genezende behandelingen bieden aan al deze mensen over de hele wereld die ziek zijn.


WE ARE!
We maken ons klaar. We maken de laatste voorbereidingen om de onthulling te doen, en jullie wereld zal voor altijd veranderen. Al snel zul je je herinneren wie je werkelijk bent. "Disclosure" heeft een recordhoogte bereikt, in overeenstemming met het goddelijke plan van de schepper. We zijn voorbereid op elk obstakel of probleem dat wordt gepresenteerd door wat lijkt op snode wezens die de waarheid willen uitstellen.