Wie zijn de Andromedanen?


De Andromedanen zijn een heel oud ras. In feite zijn alle mensenrassen afgeleid van het Lyra-systeem. Hierover is veel informatie. Billy Meier vertelt er ook over. Het menselijk ras bestond echter oorspronkelijk niet in het Lyra-systeem - het kwam daar vanuit een ander sterrenstelsel, maar in ons sterrenstelsel begon het zijn evolutie in het Lyra-systeem. Volgens de Andromedanen zijn er meer dan 135 miljard mensen in de 8 sterrenstelsels die zich het dichtst bij de onze bevinden. Tegenwoordig zijn er ook andere rassen. Sommigen van hen hebben veel conflicten gehad met het menselijk ras, en deze conflicten gaan door. Maar er wordt nu veel gedaan in de hoop dit probleem te verlichten. Het komt meer op de filosofie neer dan op iets anders.


THEY ARE LOVELY BEING
Andromedanen zijn een ras van telepaten. Andromedanen zijn erg attent. Velen van hen bevinden zich op het niveau van onze ziel en genetische gegevens. Andromedanen leven gemiddeld ongeveer 2007 jaar. Ik zeg 'jaren' omdat ik een lineaire tijdsmeting begin te gebruiken - dat is de enige manier waarop ik het op jullie kan overbrengen. Andromedanen zien tijd niet op dezelfde manier als wij. Ze beweren dat ons universum, bestaande uit alles wat we weten en niet weten, een hologram is van 21 biljoen jaar oud. Dat zeiden ze. Ze zeiden ook dat alle dingen die in ons universum verschijnen, afkomstig zijn van zwarte gaten. Volgens hen is er nabij elk sterrenstelsel een zwart gat van waaruit alles onze ruimte binnendringt. Zoals ze het beschrijven, is het universum geëvolueerd (als de Andromedanen zeggen "geëvolueerd" bedoelen ze dat de vibratie van het universum nog steeds perfectioneert). In het proces van deze evolutie wilden bepaalde energieën zich niet ontwikkelen of wilden ze achteruitgaan omdat ze bang waren om "aan te komen". Deze energieën die het bewustzijn bevatten, vormden 'zakken' die 'zwaarder' werden. Toen de vibratie van het universum toenam (kleur en geluid), barstten en explodeerden pakketten van weerstand. Dit scenario begint zich blijkbaar nu in ons universum te herhalen, 21 biljoen jaar na de aanvang.


WE ARE ALL ONE
Alles in ons universum, ook wij, is voortgekomen uit het zwarte gat. Andromedanen zeggen dat we geen leeftijd hebben. Wij zijn oneindig. U kunt het begrijpen zoals u wilt. Volgens Vissaseus en Morenae begon op 23 maart 1994 een specifieke trilling van kleur en geluid uit alle zwarte gaten in het bekende universum te komen. Volgens hun wetenschap, die erg oud is, gebeurde zoiets voor het eerst. Deze energie en frequentie produceert holografische projectie door alle dimensionale niveaus waarvan zij denken dat het hun 11-11 creatieve dichtheden zijn. Deze nieuwe holografische projectie heeft de 12e dichtheid gekregen. De Andromedanen zeiden dat het maar één frequentie heeft - een die geen interne dualiteit met zich meebrengt.

THE 3D MATRIX WILL STOP RUNNIN
Deze frequentie trekt alle onderliggende dimensionale niveaus naar boven. De Andromedanen meldden dat de derde dichtheid, zoals we die nu kennen, zal ophouden te bestaan. Als alles wordt verschoven, stort het vanzelf in. Degenen van het 11e niveau gaan naar het 12e. We gaan waarschijnlijk naar de 4e en dan naar de 5e dichtheid. Vanuit Andromedaans standpunt is de vierde dichtheid bewustzijn. Op dit niveau worden alle wezens telepathisch, iedereen is zich van iedereen bewust, iedereen voelt iedereen - ze zijn allemaal één geest, maar nog steeds gescheiden personen. De vijfde dichtheid is wat we vanuit de derde dichtheid als licht zouden beschouwen. Er zijn dus individuele bewustzijns die naar voren zijn gekomen in deze 12e dichtheid van holografisch bewustzijn. Ze verschenen als iets dat nooit eerder gekend was. De Andromedanen weten niet wie deze wezens zijn, ze kunnen ze niet eens beschrijven.