Licht Lichaam Ascenderen


KOOLSTOF IS NODIG OM AL HET DNA EN RNA TE VORMEN, DE CHEMISCHE CODE VAN HET LEVEN ZOALS HET TEGENWOORDIG BESTAAT
Dr. Max G.Lagally, hoogleraar in de wetenschap, ontdekte dat silicium het DNA kan modificeren, met andere woorden, silicium kan het leven verlengen. We evolueren momenteel erg snel als menselijke soort. De evolutie van onze soort "Homo sapiens", maakt een enorme sprong voorwaarts naar een "onsterfelijke" soort met 48 chromosomen die 12 fysieke lijnen van DNA en 10 etherische strengen DNA hebben. 


VAN KOOLSTOF NAAR SILICIUMKRISTAL
Onze driedimensionale biologie (3D) wordt alchemistisch verplaatst van koolstof naar multidimensionaal (5D) siliciumkristal. Als er een stuk hout in het vuur wordt gelegd, brandt het totdat er alleen nog maar het element Carbon overblijft. Als een diamant echter in een vuur wordt geplaatst, blijft zijn structuur behouden. Dus al onze cellen moeten getransformeerd worden van koolstof naar kristallijn silicium, zodat we de enorme hoeveelheid licht en energie kunnen weerstaan ​​die vanaf eind 2012 naar de planeet komt. Intern veranderen al onze cellen van een organische structuur naar een kristallijne structuur, het perfecte prisma waardoor het Licht kan passeren om de verlichting van ons lichaam teweeg te brengen, waardoor de dichtheid van 3D wordt beëindigd. Niet iedereen zal deze transformatie ervaren. Veel mensen zullen KIEZEN, op zielsniveau, om te "vertrekken" voordat de aarde dat moment bereikt. Anderen zullen vertrekken omdat hun lichaam niet het licht zal hebben dat hen in staat stelt te overleven in hogere dimensies.

 

RIDE THE WAVE
Maar die zielen, wier beslissing is om hun op koolstof gebaseerde cellulaire structuur te veranderen naar kristallijne vorm, zullen de nieuwe "Terra Nova", Gaia in de Gouden Eeuw, vergezellen. En ze zullen kunnen Ascenderen zonder hun lichaam te verlaten. Nooit in de geschiedenis van dit universum hebben wezens deze grote evolutionaire stap tegelijkertijd en bewust genomen. Aan het einde van het jaar 2012, toen het hele zonnestelsel als geheel het einde van zijn 26.000 jaar durende reis bereikte, en de zon, samen met zijn planeten, in een perfecte uitlijning werd geplaatst met de zon van de Pleiaden (Alcyone), met Sirius , Orion, het centrum van de Melkweg (Hunab Ku) en het zwarte gat daar, als gevolg van de enorme aantrekkingskracht, reisden we in 7 dagen 5 lichtjaar naar het sterrenstelsel van Sirius, dat zich in de vijfde dimensie bevindt. Zo begon een nieuwe galactische reis, een nieuwe kosmische cyclus, en een cyclus is een terugkeer door iets; als we het woord "Ascentie" toevoegen, dan wordt het een opgaande cyclus, die een Nieuwe Spiraal "omhoog" vormt, een cirkel die terugkeert naar zijn oorsprong, maar een Hoger Octaaf dan waar hij begon.

 

QUANTUM LEAP
De tijden waarin de mens evolueert van de ene dimensie van bewustzijn naar de andere, in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten, zijn steeds korter, maar nu is het geen stap van het ene evolutionaire stadium naar het andere, maar het is een Spring van de ene dimensie naar de andere, daarom wordt het Quantum Leap genoemd. In de vorige evolutionaire veranderingen bleef de mens altijd bij zijn DNA gebaseerd op het koolstofelement, in de derde dimensie, en nu komt de verandering van zijn DNA naar het silice-element, dat wil zeggen de basis van het kwartskristal, het kristal DNA; In het periodiek systeem van die van de chemische elementen kunnen we zien dat er tussen het atoomnummer van het koolstofelement en dat van het silicium een ​​verschil is van acht, dat wil zeggen een octaaf hoger. Nee! geen toeval  maar causaliteit, want het heeft een oorzaak en heeft een gevolg. Een kwantumsprong vindt plaats wanneer het atoom een ​​modificatie ondergaat als gevolg van "externe" krachten die het "dwingen" intern te muteren en het daarom structureel te modificeren en zijn morfologie naar andere elementen te veranderen.