Galactische Oorsprong


Ervaar je vaak een diep gevoel dat er een doel is aan je bestaan hier op aarde?
Het ontdekken van je starseed-type brengt veel vreugde in je leven en leidt tot een reeks belangrijke realisaties. Het is natuurlijk om dan precies te willen weten welk starseed je bent. Er zijn verschillende soorten sterrenzaden, allemaal met verschillende geschiedenissen, eigenschappen en unieke missies op onze planeet. Nadat je deze definitieve gids hebt gelezen, twijfel je niet meer over welk uniek starseed je bent. U weet het antwoord op de volgende vragen: Welke starseed ben ik? Wat is mijn geschiedenis als starseed en wat is mijn aangeboren missie op planeet Aarde? Het identificeren van het type Starseed dat je bent is eenvoudig, op voorwaarde dat je over alle benodigde informatie beschikt.


WAT ZIJN STARSEED TYPES
De term "starseed types" wordt gebruikt om een collectief van spirituele wezens te beschrijven die afkomstig zijn van verschillende locaties in het universum. Ze worden naar onze planeet gestuurd om een bepaalde missie uit te voeren, en meestal om de bewoners van de Aarde door overgangsperioden te leiden. Ze doen dit met behulp van hun diepe wijsheid opgedaan uit de ervaringen in hun werelden. Starseeds begrijpen de onderlinge verbondenheid van alle levensvormen en dit inspireert hen om naar onze planeet te komen. Ze weten dat geen enkel wezen gescheiden is van het geheel en streven er daarom naar om ons op planeet Aarde te helpen, eenheid te bevorderen en de toestand van onze planeet te verbeteren. Het enige nuttige doel van de huidige geboorte is om naar binnen te keren en het Zelf te realiseren. Er zit niets anders op." - Sri Ramana Maharshi Nu onze planeet een uiterst belangrijke overgangsfase ingaat, hebben mensen begeleiding nodig om ervoor te zorgen dat ze fouten uit het verleden niet herhalen en om een wereldse omgeving te creëren waarin alle wezens gedijen. Je sterrenzaadtype geeft het sterrenstelsel aan waar je vandaan komt en geeft je ook een duidelijk idee van waarom je ervoor hebt gekozen om naar planeet Aarde te komen. De lijst van sterrenzaadrassen is uitgebreid, maar er zijn er enkele die meer kans hebben om op deze planeet te verschijnen, terwijl anderen meer kans hebben om ergens anders in het universum te incarneren.

HOE KOM IK ERACHTER WAT MIJN STARSEED SOUL ORIGIN IS?
Uitzoeken welk starseed-type je bent, zou niet al te moeilijk moeten zijn, maar het vereist wel wat diepe zelfreflectie. Je zult je persoonlijkheid moeten analyseren en eerlijk tegen jezelf moeten zijn over je innerlijke wereld om echt te weten tot welk type je behoort. Door het vermoeden te hebben dat je een starseed bent, heb je al een belangrijke stap gezet in de richting van het realiseren van je ware aard. Jullie zijn fysieke wezens in deze fysieke dimensie – omdat jullie het zo bedoeld hebben. Terwijl je deze levenservaring ervaart, vervul je die beslissing die je voorafgaand aan je fysieke geboorte hebt genomen. - Abraham Hicks

TRANSFORMERENDE ERVARING
Het kennen van je starseed-type is een transformerende realisatie. Plotseling ben je gezegend met een gevoel van helderheid, een diepgeworteld weten en een verlangen om de wereld in te gaan en precies te doen waarvoor je hier kwam. Starseed-types zijn vaak heel goed verborgen onder de sluier van vorm die we een "mens" noemen. Het leren van je starseed-type is een persoonlijke ervaring, maar je zult merken dat je
andere starseeds begint te herkennen zodra je bewustzijn toeneemt. Het is een openbaring die een even krachtig effect kan hebben als leren over numerologie. Het is echter niet jouw taak om te bepalen of andere mensen tot een bepaald starseed-type behoren. Hun realisatie moet het resultaat zijn van hun natuurlijke nieuwsgierigheid, net als die van jou. Bepaalde praktijken kunnen de diepe zelfreflectie inspireren die leidt tot het besef dat je een starseed bent. Meditatie is een van de meest effectieve methoden.

 

MAAR WAT IS DAN EEN LICHTWERKER?
De Lichtwerker zijn speciale zielen van verschillende planeten en rijken die hebben afgesproken om te incarneren om de aarde en andere werelden te helpen evolueren. Ze baren altijd die hogere mensheid en verhogen het bewustzijn van iedereen om hen heen. Hun voornaamste doel is vriendelijkheid, goedheid en liefde te verspreiden onder elk levend wezen dat ze ontmoeten. Lichtwerkers zijn aan geen enkele planeet, cultuur, samenleving of missie verplicht. Ze werken uitsluitend voor het licht.

 

EN DAN HEB JE NOG DE DRIE GOLVEN STARSECHILDS
; INDIGO, CRYSTAL, RAINBOW

Individuen van deze drie zielengroepen bezitten vaak speciale of bovennatuurlijke vermogens, waaronder telepathie, helderziendheid, lichtemissie, energiereiniging, diepe empathie en het veranderen van de werkelijkheid. Indigo's zijn doordrenkt met de kracht van aartsengel Michael en kunnen koppig zijn in hun intolerantie voor oneerlijkheid. Kristallen zijn doordrenkt met het licht, de vreugde en de helderheid van aartsengel Gabriël en zijn over het algemeen eerlijker en vriendelijker dan hun Indigo- en Rainbow-broers en zussen. Vaak gediagnosticeerd met een of andere vorm van autisme, zijn Regenboogkinderen de laatste golf van genezende zielen die naar de aarde komen. Met een natuurlijke onthechting van de fysieke wereld, zien deze drie groepen interacties met deze wereld als spirituele oefeningen in plaats van persoonlijk voortschrijdende gebeurtenissen. Zoals het verhaal gaat, werden deze lichtwerkers aangemoedigd door hun zielengroepen in verre melkwegstelsels om de mensheid op aarde onbaatzuchtig te dienen. (meer hier over in het hoofdstuk 3 golven)


 Laten we beginnen met wat Origins..


SIRIANS
Deze zielen komen van de planeten Sirius A en Sirius B. Sirius A is de helderste ster aan de hemel van de aarde. De oorspronkelijke bewoners kwamen uit Vega, in het sterrenbeeld Lyra, het veronderstelde huis van de voorouders van de aarde. Sirius B is een kleinere ster en de thuisbasis van de waterwezens zoals de Miengu en Merpeople. Deze twee planeten begonnen met het ontwaken van alle mensen. Er wordt gezegd dat Sirius A ons Geascendeerde Meesters heeft gegeven, zoals Jezus en Moeder Maria. De Sirius-ster was een bron van fascinatie voor de oude Egyptenaren. Siriaanse sterrenzaden zijn afkomstig van dit dual-star systeem, waarvan bekend is dat het de helderste ster is die zichtbaar is aan de nachtelijke hemel. Hier zijn enkele veelbetekenende tekenen dat je tot dit starseed-ras behoort. Spiritualiteit is een groot deel van je leven, maar je balanceert het met wereldse overtuigingen en bezigheden. Woede is een toestand die je zelden ervaart, zelfs als mensen je proberen te provoceren. In plaats van een grote groep toevallige kennissen, heb je liever een kleine selectie van echte vrienden. Je bent afgesloten in relaties en komt afgesloten over op je romantische partners. Je hebt een bijzonder grote voorliefde voor honden.

PLEIADIANS
Deze Starseeds zijn afkomstig van de Pleiaden, een sterrenhoop die ook bekend staat als Seven Sisters, Messier 45 en The Eye of the Bull, te vinden in het sterrenbeeld Stier. U kunt een weergave van dit cluster zien in het Subaru-automobiellogo. Pleiadians zijn de recordhouders voor de aarde en beweren dat de planeet meer dan 600 miljard jaar oud is. De Pleiadianen bestaan ​​binnen een vijfdimensionale frequentie, waar liefde en creativiteit worden geboren. Ze zijn een matriarchale samenleving die vrouwen, kinderen en gezinnen verheft. De Pleiadiërs gedragen zich veel als mensen, behalve dat ze emotioneel en spiritueel veel meer ontwikkeld zijn. Sommigen gebruiken hun geavanceerde vaardigheden om mensen te manoeuvreren, hoewel de meesten naar de aarde zijn gekomen om haar te helpen haar bewustzijn te vergroten en te evolueren. Afkomstig uit het Pleiaden-sterrenstelsel, dat bestaat uit zeven gloeiende sterren, kunnen Pleiadische sterrenzaden vanuit meerdere dimensies op aarde incarneren. Hun eigenschappen omvatten: Introversie en verlegenheid, vooral bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Een sterke aantrekkingskracht voelen op humanitaire inspanningen. Het hebben van fysieke eigenschappen zoals een gedefinieerde kaaklijn en jukbeenderen.  Een sterk gevoel hebben voor het belang van familie en een die[ verlangen om hun geliefden te helpen. Geneigd zijn om misbruikt te worden vanwege hun goedheid. Het gevoel dat er een zeer belangrijke missie voor hen is hier op planeet Aarde

ARCTURIANS
 Deze diepgaande wezens komen uit Arcturus, de meest geavanceerde beschaving in onze melkweg. Het zijn vijfdimensionale wezens en hebben een samenleving gebouwd die het oorspronkelijke prototype werd voor hoe op aarde te leven. Arcturianen zijn emotioneel en mentaal gevorderd en waren bedoeld als de spirituele sjamanen en genezers voor de mensheid. Sommigen zeggen dat wanneer mensen sterven, ze de energetische architectuur van Arcturië passeren tijdens hun reizen van dood naar wedergeboorte. Zoals alle vijfdimensionale tot negende dimensionale samenlevingen, heeft Arcturus het gevoel van een engelenrijk. Toch kan het een nuttig landingsstation zijn voor etherische vormen, niet-fysiek bewustzijn en wedergeboorte van zielen om weer te wennen aan een geaarde, fysieke realiteit. Arcturus is de helderste ster in het sterrenbeeld Bootes. Afkomstig van de ster Arcturus in het sterrenbeeld Bootes, worden Arcturische sterrenzaden vaak geïncarneerd op onze planeet. Als je tot deze starseed behoort, zal het volgende waarschijnlijk met je resoneren. Jullie geloven dat technologische vooruitgang zeer belangrijk is voor het menselijk ras om te gedijen. De dood maakt je niet bang en je voelt je in vrede met de overgang van je aardse vorm. Je bent wiskundig ingesteld en geniet van het oplossen van numerieke problemen. Ondanks het bewaken van je gevoelens, voel je diep mededogen voor anderen. Je hebt de neiging om boos te worden wanneer negatieve emoties je overvallen. Je bent zeer gevoelig voor prikkels van buitenaf, zoals felle lichten, harde geluiden en bepaalde geuren.

 

ANDROMENDANS
 Dit liefdevolle, welwillende en telepathische ras komt uit het spiraalvormige Andromedastelsel, ook wel bekend als MS31 of M31. Deze prachtige wezens hebben één missie: vrede en liefde brengen aan de rassen die tot slaaf zijn gemaakt door de Reptielen. Andromedaanse wezens zijn niet alleen hartgericht, maar ook intellectueel gevorderd en meesters in alle categorieën van de wetenschap. Deze balans tussen de linker- en rechterhersenhelft geeft de Andromedaan een unieke positie in het heelal. Degenen die tot het Andromendan-sterrenzaadtype behoren, zijn afkomstig uit het verre sterrenstelsel Andromeda. Hoewel ze vrij zelden op planeet Aarde worden gevonden kunnen ze worden geïdentificeerd door de volgende eigenschappen: Mensen vinden ze gemakkelijk om mee te praten en mee te communiceren. In hun gedrag en uiterlijk komen ze waarschijnlijk kinderlijk over. Hierdoor lijken ze onschuldig en uniek onder de menigte. Ze zijn geneigd radicale beslissingen te nemen om hun waarheid na te streven. Dit kan inhouden dat je stopt met een goedbetaalde baan om de wereld rond te reizen of zich aan de kunst te wijden. Vrijheid, zowel van keuze als van actie, is zeer belangrijk voor Andromedan starseeds. Ze zijn vaak lang en dun in termen van fysieke verschijning. Ze voelen zich aangetrokken tot artistieke en spirituele inspanningen, zoals bedrading, muziek maken of spirituele leraren worden.

ORIONS
De Orions stellen vragen over elk detail. Ze zullen proberen hier op aarde levende wezens te creëren die in gedachten zijn gebaseerd. Ze zijn geobsedeerd door wetenschap en onderzoek en hebben helaas geen begrip van hun hart. De Orion-missie op aarde is om ons begrip van de waarde van wetenschap te helpen verbeteren. Hun persoonlijke, collectieve, spirituele missie is om van mensachtigen te leren hoe ze meer vertrouwen en trouw kunnen zijn. Terwijl sommige Orions spirituele aspiraties hebben, zijn anderen agenten voor de Reptielen en andere rassen die proberen de aarde te beheersen in plaats van haar te emanciperen. Orion-sterrenzaden zijn afkomstig van verschillende planeten en sterren in het sterrenbeeld Orion. Ze behoren tot de meest voorkomende sterrenzaadtypen die op planeet Aarde incarneren. Hier zijn de belangrijkste tekenen dat je tot dit starseed-type behoort:  Je hebt een natuurlijke interesse in wetenschappelijke zaken. Je zwaait meer naar conceptueel, rationeel denken over emoties. Je bent optimistisch, ook in moeilijke tijden. Dit wordt weerspiegeld in je gevoel voor humor en de neiging om positief te blijven, ongeacht wat het leven je toewerpt. Je bent gedisciplineerd en hebt een goede zelfbeheersing. Je bent ondernemend en hebt de wens om anderen te inspireren door je prestaties.

LYRANS
Deze wezens uit het sterrenbeeld Lyra zijn afgebeeld in de kunstwerken van de oude beschavingen van de aarde, met name Egypte, met zijn katachtige goden/godinnen. Deze wezens zijn paranormaal begaafd en telepathisch. Ze leven voornamelijk in de hogere dimensies, op zoek naar licht, helderheid en overvloed door verbindingen met het eeuwige bewustzijn. De katachtigen brengen de mensheid gratie en hopen creativiteit te inspireren bij alle levende wezens op aarde. Degenen die van het Lyran-sterrenzaadras zijn, komen naar de aarde vanuit het sterrenbeeld Lyra, dat een paar sterren bevat die afkomstig zijn van de Vega-planeet. De eerste mensen worden verondersteld uit Lyra te komen, en als je enkele van de volgende eigenschappen deelt, is het waarschijnlijk dat jij dat ook deed. Je gaat zwaar, fysiek zwaar werk niet uit de weg. Je geniet ervan!  Je slaapbehoeften lijken die van de gemiddelde persoon te overtreffen.  Je bent een evenwichtig persoon, maar als de kans zich voordoet, zet je je graag volledig in en neem je een risico.  Je hebt de neiging om nieuwe projecten met kracht en opwinding te starten, maar als je je verveelt, heb je moeite om ze door te zetten. Reizen is essentieel voor je geluk.  Uw gelaatstrekken kunnen katachtige of vogelachtige eigenschappen hebben, zoals licht omgekeerde ogen of een puntige neus. Als je een Lyran starseed bent, is het waarschijnlijk dat je je een oude ziel voelt.


*New*
Hier een uitgebreid overzicht over de 25 meest voorkomende Starseeds Origins geincarneerd op Aarde

Starseed Origins AW
PDF – 312,6 KB 228 downloads