Nattokinase

30 capsules  voor 1 maand


Sale!

Nattokinase Capsules

€ 25,25 € 15,55
Sale!

Nattokinase Capsules

€ 25,25 € 15,55

Nattokinase staat bekend om zijn vermogen om het spike-eiwit op te lossen, bloedstolsels te verminderen, de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen en meer.

Afgeleid van een traditioneel Japans gerecht genaamd natto, is Nattokinase een natuurlijk voorkomend enzym dat voorkomt in sojabonen.

We hebben het harde werk gedaan en onderzoek gedaan naar de beste supplementen voor een betere gezondheid als een openbare dienst voor gezondheidsbewuste mensen, omdat we sterk geloven in de wetenschap dat Nattokinase is.

• Op wetenschap gebaseerde voeding
• Voedingssupplement
• 2.000 FU's per Veggie Cap
• Veganistisch
• Non-GGO en glutenvrij

Aanbevolen dosering

Volwassen Gebruik: Neem 1 - 2 capsules per dag, tussen de maaltijden door.

Productwaarschuwing

Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, allergisch bent voor soja of als u een bloedstollingsstoornis heeft. Als u een antistollingsmiddel (bloedverdunnende medicatie) gebruikt, raadpleeg dan een arts voordat u dit product inneemt.

Houdt u zich aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Veelgestelde vragen

Is Nattokinase geschikt voor mensen met een soja-allergie?
Nee, aangezien Nattokinase afkomstig is van gefermenteerde sojabonen, is het niet geschikt voor mensen met een soja-allergie.
 
Hoe snel kan ik resultaten verwachten met Nattokinase?
De resultaten kunnen variëren per individu. Het wordt aanbevolen om het product minimaal een paar weken te gebruiken voor de beste resultaten.