♊︎ De Galactische Poort is Geopend


Ik ben dolblij jullie te kunnen meedelen dat de onlangs geopende Galactische poort significante veranderingen in jullie DNA veroorzaakt, die jullie in staat zullen stellen om van de derde naar de vijfde dimensie te ascenderen.

 

WAT BETEKENT HET OM VAN 3D NAAR 5D TE ASCENDEREN?
De derde dimensie is de lagere vibratie van dualiteit, afscheiding en beperking. De vijfde dimensie is een hogere vibratie van eenheid, eenheid en onbeperkt potentieel. De volgende zijn belangrijke veranderingen die je zult opmerken als je DNA verandert tijdens het ascentieproces:

 

1. Je zult je veel lichter voelen alsof er een grote last van je schouders is gevallen.

2. Je zult je energieker en minder moe gaan voelen.

3. Je voelt je zelfverzekerder en zekerder van jezelf.

4. Je zult veel gemakkelijker dan voorheen verbinding kunnen maken met je hogere zelf, gidsen, engelen en aartsengelen.

5. Je intuïtie (innerlijk weten) en paranormale gaven zullen sterker en duidelijker worden naarmate je er beter naar leert luisteren.

 

De Galactische Poort zal je helpen om alle resterende op angst gebaseerde gedachten en emoties los te laten. Angst omvat woede, jaloezie, wrok, slachtofferschap, zelftwijfel, schaamte en schuld. De poort zal je proces van het loslaten van op angst gebaseerde patronen versnellen, zodat je met gemak en gratie vooruit kunt gaan.


REIGINGPROCESS
Dit reinigingsproces kan ervoor zorgen dat je derde chakra (zonnevlecht) voelt alsof hij in brand staat. Dit vuur zuivert je lichaam en helpt je om dichte energie te transmuteren naar hogere trillingsfrequenties. Als je het gevoel hebt dat je uit elkaar wordt getrokken, als je je een pretzel voelt, of als je het gevoel hebt dat een elastiekje steeds weer wordt afgebroken, weet dan dat dit allemaal geweldige ervaringen zijn, omdat ze je helpen bij het oude energie loslaten die niet langer een doel in je leven dient. U zult omwentelingen opmerken in uw fysieke, emotionele en mentale lichaam. De poort luidt een enorme golf van kosmische energie in die dit jaar en tot ver in het volgende jaar zal blijven binnenkomen.  

EVERYTHING NOT FROM LOVE WILL BE PUCHED TO THE SURFACE FOR HEALING
Je wordt uit je comfortzone geduwd omdat je je moet aanpassen aan de enorme veranderingen die op aarde plaatsvinden. De veranderingen zijn een direct gevolg van het toenemende licht dat onze planeet doordringt. Je kunt het licht in je lichaam, geest en ziel voelen. Je wordt gebombardeerd met hoogfrequente energieën die ervoor zorgen dat je vergeet wie je bent. Terwijl deze energieën binnen blijven komen, zul je je realiseren dat de waarheden waar je naar hebt geleefd, je ziel niet langer dienen. Ze zullen achterhaald raken als je oude zelf sterft en je ware zelf wordt onthuld. Je zult beginnen te begrijpen dat je echt een spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring. Je zult anderen begeleiden op hun reis terug naar huis terwijl ook zij hun ware aard beseffen.


NOG MEER SYMPTOMEN
Je zult ontdekken dat alles energie is en dat al het leven met elkaar verbonden is, ook al lijkt het aan de oppervlakte anders. Je zult mensen, plaatsen en dingen zoeken die op een hogere frequentie vibreren, zodat je je vibratie kunt verhogen en samen met hen naar de vijfde dimensie kunt opstijgen. Je zult dingen gaan horen, zien, voelen en weten die verder gaan dan je vijf zintuigen. Je zult downloads van informatie uit de hogere rijken gaan ontvangen als een manier om je te herinneren wie je bent en waarom je hier kwam tijdens deze geweldige tijd van ascentie.


OPENING HEARTCHAKRA
Je zult ook je hartchakra vollediger openen, waardoor je de wereld op een geheel nieuwe manier kunt ervaren. Al je op ego gebaseerde angsten zullen beginnen weg te vallen als je je realiseert dat alles goed is. Je bewustzijn zal met elke dag die voorbijgaat verder en verder uitbreiden. Je dromen en visioenen kunnen levendiger en intenser worden. U kunt zelfs uittredingen (OBE's) of lucide dromen krijgen.

 

ACTIVATING YOUR SPIRITUAL GIFTS
Je kunt helderhorende berichten horen van engelen, spirituele gidsen, aartsengelen, voorouders, overleden dierbaren of andere hemelse wezens. Helderhorendheid betekent 'helder horen' en het is een van de meest voorkomende manieren waarop je spirituele gidsen je aandacht proberen te krijgen. Je kunt visioenen of beelden zien door het derde oog in je geestesoog. Dit wordt helderziendheid genoemd, wat 'helder zien' betekent en kan erg nuttig zijn wanneer je belangrijke beslissingen in je leven probeert te nemen of hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen tijdens het wakker zijn. Je zult het moeilijk vinden om in negatieve omstandigheden te blijven leven. U kunt merken dat u gaat verhuizen of van baan verandert als uw huidige situatie niet is afgestemd op uw nieuwe spirituele staat van zijn.