Affirmaties


Affirmaties kunnen erg krachtig zijn als je ze elke dag oefent en ze "op de juiste manier" doet. Het draait allemaal om het herprogrammeren van je geest naar een nieuw geloofsysteem. We dragen allemaal overtuigingen met zich mee, gebaseerd op hoe we werden gevormd, geconditioneerd en "geprogrammeerd" tijdens het opgroeien. Je ouders, je vrienden, school, media, de maatschappij ... hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld bij het vormen van je geloofssysteem.

WORDS ARE SPELLS

Ze hebben je beïnvloed, gevormd en gevormd tot waar je vandaag in gelooft. De manier waarop je over jezelf denkt, is waarschijnlijk het gevolg van de manier waarop je tijdens het opgroeien vorm kreeg. Je huidige geloofsysteem is misschien niet de beste, het kan je op veel manieren beperken. Onderzoek toont aan dat de meeste mensen opgroeien met beperkende overtuigingen over wat ze kunnen hebben, doen of zijn. Deze overtuigingen zijn een deel van ons tot op de dag dat we besluiten om ze te veranderen. En het goede nieuws is dat we ze kunnen veranderen. Het is mogelijk en affirmaties kunnen een manier zijn om deze beperkende overtuigingen te veranderen als ze "op de juiste manier" worden uitgevoerd.

⋰ Tarot Kaart (Mercy)


SCHRIJF ZE OP

Veel mensen noteren affirmaties op een stuk papier of op post-it-notities en plakken ze overal op. Affirmaties zoals: IK BEN MOOI - IK BEN SLIM - IK BEN ZELFVERZEKERD - IK BEN SUCCESVOL - IK BEN RIJK - IK BEN VINDINGRIJK - ENZOVOORTS 

REPROGRAMEER JEZELF
Zal dit het Onderbewustzijn Herprogrammeren? Ja, maar alleen als je het de "juiste manier" hebt gedaan. Sommige mensen beweren dat affirmaties helemaal niet werken. Maar het is een feit: ze werken als je het "op de juiste manier" doet.

IK BEN
Laten we zeggen dat je ziek bent en dat je affirmaties wilt gebruiken om je beter te voelen. Misschien gebruik je een affirmatie als deze: Ik ben zo blij en dankbaar omdat ik gezond en gelukkig ben. Als je het zegt terwijl je wakker bent en in de bèta-hersengolf staat, zal het niet veel goeds doen. Het zal ook geen invloed hebben op je onderbewustzijn als je je niet kunt voorstellen hoe het voelt om gezond en gezond te zijn.

VISUALISEREN
We zijn allemaal geboren met de prachtige gave van verbeelding. Je hebt de macht om ongeacht de omstandigheden te denken. Dus, gebruik je fantasie. En verlaag je hersengolven naar lagere niveaus - naar "de brug" tussen je bewuste en onderbewuste geest die zich in de lagere alfa-niveaus bevindt.