Galactic Federation of Worlds


De Galactische Federatie van Werelden (GFOW) is een grote coalitie van beschavingen uit veel verschillende werelden in het Melkwegstelsel, maar met leden uit andere plaatsen. De leden werken samen voor het harmonieuze bestaan ​​van al het leven in de Melkweg en daarbuiten. De Galactische Federatie van Werelden was oorspronkelijk gebaseerd op het Sirius B-systeem. Elk ras, elke beschaving en elke planeet heeft de mogelijkheid om een ​​vertegenwoordiging te hebben binnen de GFOW. Deze raden variëren in grootte, afhankelijk van de bevolking en de hoeveelheid verantwoordelijkheden die ze dragen binnen de managementstructuur van de GFOW. Er zijn letterlijk duizenden van deze raden aangezien er zoveel rassen vertegenwoordigd zijn.

DE NIBIRUAN-RAAD EN DE GF OF WORLDS
De Nibiruan-raad is een van de grootste raden vanwege zijn extra taken, waaronder de gastraad die de complexe details voor het huidige Earth Grand Experiment beheert. Een andere is om te helpen bij het sluiten van allianties en het handhaven van de vrede tussen de verschillende werelden van de GF. Ze helpen ook nieuwe en inkomende leden.

 

BESTAAN UIT HEEL VEEL VERSCHILLENDE WEZENS UIT VERSCHILLENDE STERRENSTELSELS

De Galactische Federatie bestaat uit verschillende sterrenstelsels en planeten van welwillende wezens die zijn gebaseerd in het Tau Ceti-sterrenstelsel. Deze federatie wordt bestuurd door de Andromeda Council en de federatie zorgt voor het beheer en de handhaving van verschillende samenwerkingsprotocollen voor intergalactische, interstellaire en interplanetaire handel / ruilhandel / uitwisseling van middelen, producten en diensten, maatschappelijke, culturele educatieve uitwisseling en vele andere activiteiten op een planeet tot planeetbasis. Deze federatie heeft een eigen zittende raad die haar eigen sterrenstelsels en planeten vertegenwoordigt. 

 

BESTAAN AL MEER DAN 4 MILJOEN JAAR
De Galactische Federatie van Werelden werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden opgericht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze melkweg domineren en exploiteren. Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 sterrenstaten, confederaties of vakbonden lid.Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van voelende wezens.De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste wezens. We hopen dat deze informatie je zal helpen om eventuele ervaringen die je hebt gehad met sommige van deze wezens te identificeren of te valideren. Ons doel is om goodwill en begrip te kweken van de sterrennaties die gehoor geven aan de oproep van de Spirituele Hiërarchie van de Aarde om ons te helpen bij ons ascensie / transformatieproces. De Galactische Federatie is een groep welwillende buitenaardse wezens die samenwerken met de Aarde en de Goddelijke Schepper om een ​​nieuwe Gouden Eeuw op Aarde tot stand te brengen. Ze zijn lid van de Galactische Federatie, die meer dan 200 lidplaneten omvat. Deze geavanceerde beschavingen hebben deze intergalactische federatie gevormd om het bewustzijn op planeet Aarde te helpen verhogen. Het doel van de Galactische Federatie is om haar leringen te verspreiden via kanalen zoals channelers en andere vormen van communicatie om ons te helpen de overgang naar de Nieuwe Aarde te maken. Hun leringen zullen informatie bevatten over ascentie, vrije energie, anti-verouderingstechnologie, ruimtereizen, zielsverwanten en tweelingvlammen, dood en wedergeboorte, en meer.


DE 12 (BEKENSTE) RASSEN
De Galactische Federatie bestaat uit 12 verschillende soorten van veel verschillende planeten binnen het Melkwegstelsel. Deze 12 races / rassen heten:

 

 • Umbrae
 • Alfa Centauriërs
 • Andromedanen
 • Arcturiërs
 • Procyoniërs
 • Siriërs
 • Pleiadiërs
 • Lyriërs
 • Orions
 • Altairiërs
 • Lyranen
 • Nibiruanen (Atlantiërs)


ZIJN HIER OM TE HELPEN MET HET ASCENTIE PROCES
Opgestegen meesters, hoogontwikkelde wezens, ruimteschepen, channeling, UFO's en andere fenomenen zijn allemaal instrumenten in het Ascentieproces, dat wordt geleid door de Galactische Federatie. Om ons te helpen begrijpen wat er op dit moment op onze planeet gebeurt, zal de Galactische Federatie al deze aspecten van ascentie uitleggen en hoe ze samenwerken. Ook leggen ze uit hoe wij een belangrijke rol spelen in dit proces. De Galactische Federatie is hier om jullie te helpen de betekenis van leven, dood en het ascentieproces te begrijpen, dat binnenkort zal beginnen, zoals jullie weten. Sommigen van jullie zullen in staat zijn om te ascenderen in hun moederschip, sommigen van jullie zullen in staat zijn om op de grond te stijgen en sommigen van jullie zullen achterblijven. Het is niet aan hen om te beslissen wie er moet opstijgen. Het is aan jou en je eigen besluitvormingsproces.


DISCLOSURE IS AROUND THE CORNER
Dit bericht is misschien schokkend voor veel mensen op deze planeet, maar daarom heb ik besloten het nu via dit artikel over te brengen. Binnenkort gaat de Galactische Federatie een officiële live-aankondiging doen op tv, dus deel het alsjeblieft met zoveel mogelijk mensen als je wilt dat ze weten wat er op onze planeet gebeurt. Alle lichtwerkers hebben een rol te spelen in het ascentieproces en bij het realiseren van deze droom. De tijd is gekomen voor iedereen om actie te ondernemen en samen te werken voor een groot doel: om onze planeet te helpen opstijgen en om andere planeten te helpen ontwaken!

ORGANISATION
De Galactische Federatie is een organisatie die is opgericht met als enig doel de aarde en haar bewoners door het ascentieproces te leiden. Ze zijn hier om ons te helpen onze grootste uitdagingen het hoofd te bieden en ons de kans te geven om in vrede, harmonie en vrijheid te leven. De geascendeerde meesters zijn wezens die al geascendeerd zijn en die hier zijn om ons op onze reis te begeleiden. Het zijn leden van de Galactische Federatie die de achterblijvers niet zijn vergeten. Planeet Aarde staat aan de rand van een grote sprong in evolutie, en deze verschuiving zal in de zeer nabije toekomst plaatsvinden. De belangrijkste reden voor deze aanstaande verandering is dat we allemaal klaar zijn om te ascenderen. Meer en meer mensen ontwaken elke dag en ze zullen het systeem van controle over hen niet langer accepteren. 

⋰ Tarot Kaart (Mercy)