☁︎ Chemtrails


Gifstoffen krijgen we binnen via (grond)water, lucht (waaronder fijnstof, parfums, luchtverfrissers, verf, etc.), voeding (waaronder bestrijdingsmiddelen, additieven) en medicatie. Een minder bekende zijn de chemtrails. Chemtrails zijn niet-oplossende, steeds breder uitwaaierende vliegtuigsporen vol chemicaliën, giftige metalen (aluminium, barium, cadmium, titanium ) en andere gevaarlijke stoffen. Naast het feit dat chemtrails mens en dier vergiftigen, beperken zij zowel de kracht van de zonnestralen, als het aantal zonuren. Dit heeft negatieve gevolgen voor zowel de mens (gebrek aan vitamine D), als voor dieren en gewassen (voedseltekorten).

ER IS EEN VERSCHIL TUSSEN CONTRAILS EN CHEMTRAILS
Contrails blijven maximaal 5-10 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn voor een veel langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan longen en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen. In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. Het sproeien wordt waarschijnlijk gestuurd door onderdelen van geheime diensten.

 

Gevaarlijk Chemische Stoffen

Chemtrails zijn gemaakt van een giftig brouwsel van giftige zware metalen, chemicaliën en andere gevaarlijke ingrediënten. Niets hiervan word gemeld door de reguliere media. Het Amerikaanse Ministerie van Defensie [DOD] en het leger hebben ons hele luchtruim. Deze Chemtrails verschillen enorm van de gebruikelijke vlakke contrails die vrij snel verdampen in de lucht. Chemtrails verdwijnen niet. In plaats daarvan laten vliegtuigen (uitgerust met speciale spuitmonden) aërosol "lijnen" in de lucht vrij die niet verdampen. Meerdere vliegtuigen worden ingezet, die parallel (of vaak "schaakbord" -patronen) boven het hoofd vliegen; en weldra wordt de lucht bedekt met vele grijsachtig witte lijnen, mijlen en mijlen lang. In eerste instantie zijn deze lijnen dun; maar al snel breiden ze uit en in kortetijd fuseren ze samen. 

Ze gebruiken ook nog is Haarp, om het Weer te Controleren!

Contrails zijn gemaakt van bevroren waterdamp en gaan slechts enkele minuten mee voordat ze zich verspreiden. Chemtrails zijn gemaakt van chemicaliën en gaan uren mee, vullen de lucht met strepen, patronen en kort daarna een witte waas. In het afgelopen decennium hebben onafhankelijke testen van Chemtrails in Amerika een gevaarlijk, uiterst giftig brouwsel aangetoond dat bestaat uit: barium, aluminium, strontium, kopersulfaat, kaliumjodide, glasvezel met nano-aluminiumcoating [bekend als CHAFF], radioactief thorium, cadmium , chroom, nikkel, uitgedroogd bloed, schimmelsporen, gele schimmelmycotoxinen, ethyleendibromide en polymeervezels. Ga naar www. Carnicom. Instituut. com for Lab Resultaten van vezels die uit de grond zijn gehaald na chemtrail-sproeien. Waarschijnlijke oorzaak van de ziekte van Morgellons.