Vega & Lyra


ZIJN NET ALS BROER EN ZUS
Op het moment dat Lyra tot stand kwam, werd Vega ook geschapen. Vega is een zusterster van Lyra, maar toen ze Vēga het meest nodig hadden, ontzegden de wezens van Vēga (Vaaga) hun hulp. Er was en is nog steeds een overtuiging dat Vēgans 'de originele Lyrans zijn', maar dit is niet waar.. Ja, ze bevinden zich in dezelfde constellatie of groep sterren aan uw hemel, maar deze sterren zijn alleen aanwezig in uw constellatie in uw leegte, omdat ze uit hun eigen tijd-ruimte continuüm zijn 'weggevallen' naar uw leegte / lucht vanwege een intergalactisch oorlog die Lyra vernietigde.

ZELFDE TIJDLIJN?
Lyra en Vega zijn in dezelfde tijdlijn gemaakt en hebben gedurende hun gezamenlijke geschiedenis zeer nauwe banden. Sommige aangenaam, en andere niet zo aangenaam! Velen hebben geprobeerd conclusies en vergelijkingen te trekken van de lichte en donkere soorten uit het feit dat er vandaag de dag mensen met een lichte en donkere huid op jullie planeet zijn. Dit is zowel onverantwoord als onnauwkeurig om dit te doen, aangezien de tonen of schakeringen van de mensheid voortkomen uit hun unieke vermogen om zich aan te passen aan de ontberingen van Terra-Ven-Eiliesh-Gaina, jouw aarde! Vēga en Lyra zijn al generaties lang in conflict tussen broers en zussen en toch zijn ze tegenwoordig evenwichtiger dan in vele eonen.

 

VEGA OOKWEL VEGANISTEN GENOEMD
Een ster, een planeet die is gemaakt door dezelfde Overzielen van Lyra. Gemaakt om Lyra te hosten en te verzorgen zoals ze waren om Vega te hosten en te voorzien. Familie in de sterren, familie in een ruimte die leeg was van andere planeten en wezens. Maar toen de oorlogen in Lyra uitbraken, weigerde Vega toevlucht en hulp. Ze waren bang dat ze de volgende zouden zijn en bedachten een plan om neutraal te blijven, niet toegewijd totdat ze konden zien welke kant de oorlog zou gaan. Toen ze zich realiseerden dat Lyra verloren was gegaan en dat de implosie-apparaten die zelf in Lyra waren geplant, zouden imploderen (want er was een synaptische link naar vergelijkbare apparaten in Vega, de reden is nooit onthuld of besproken, dus men kan alleen maar aannemen dat in de creatie van beide planeten moeten de planeetmakers hier hun redenen voor hebben gehad). De veganisten probeerden wanhopig met de vormlozen te onderhandelen om hun thuiswereld te verlaten als ze de implosie konden voorkomen. Hoewel we erop moeten wijzen dat dit zinloos was en niets anders bereikte dan de vormlozen in staat stelde meer te leren over egoïstische neigingen en hoe ze de manipulatie van een soort konden bevorderen. Hoewel de Vēgans dankbaar zouden moeten zijn dat hun vooringenomenheid om conflicten te vermijden of schuld te ontkennen in feite een niet-verlangen creëerde onder de Vormlozen en om een ​​nog onbekende reden lieten ze Vēga met rust, waarbij ze al hun energie terugtrokken om de Lyraanse schepen binnen en over de dimensies te achtervolgen. en nietig.


DE GROTE UNIVERSELE ERVARING
Helaas vond de implosie plaats waardoor een gat in het universum ontstond en de tweelingplaneten naar een tijd en ruimte tuimelden die nog niet gevormd en onaangeroerd was. De Vormlozen werden niet in de implosie getrokken, waarvoor we dankbaar zijn, je zult zien waarom later in de ontvouwing van ons verhaal, aangezien ze zich hadden teruggetrokken op hun eigen energieplaneet. Vēga, en wat er nog over was van Lyra, viel in een wervelwormgat en werd uit hun eigen tijd-ruimte continuüm getrokken en na vele honderden cycli (of alternatief in een kwestie van seconden) 'landden' ze of bevonden ze zich in het zonnestelsel van de Melkweg. Dit zonnestelsel van stof en spiraalvormige energie was een primitieve en complexe groep sterren, die nog steeds hun plaats in de Grotere Universele Ervaring vormden en ontdekken. De Tweelingsterren blijven bij elkaar verzegeld in deze tijdvereniging en werden een deel van het sterrenbeeld dat je Lyra noemt.