Info over de Thee


GOEDENDAG MOOIE ZIEL

Welkom in de magische wereld van dennennaalden thee, U heeft/gaat een fles geconcentreerde dennennaalden thee gekocht/kopen. Mocht u er meerdere hebben gekocht bewaard u die dan in de vriezer? Tot 1-2 jaar houdbaar in de vriezer. Na opening een maand houdbaar in de koelkast. 

 

U kunt de 'thee' een maand in de koelkast bewaren en er dagelijks een kopje van zetten. Als u alsnog klachten houd kunt u het opvoeren naar 3 kopjes per dag.

 

Schud de fles altijd voor gebruik, er zullen groene puntjes en deeltjes onderop de bodem liggen. Dit is afgifte van de naalden en juist heel goed om in te nemen (net als de olie die je er soms op ziet drijven)

Ook is een schuimlaagje na het schudden heel normaal.  
U zal zien dat in de loop van de week/maand deze deeltjes soms groter worden.
Dit is een beetje het zelfde effect als het bewaren van aloë vera vocht, en hoeft u niet uit het water te verwijderen.

 

2 eetlepels is genoeg voor een kopje thee, aanvullen met gekookt water. Bij tijd nood kunt ook een puur shotje nemen of het in u water fles bijvoegen. 

 

U kunt sterrenanijs, venkelzaad, kruidnagel, peterselie, munt en of gember toevoegen aan u thee voor een krachtigere werking. Ook een goed idee is een schil van een citroen en grapefruit bijvoegen. (Geef het wel de tijd om goed in te trekken, voordat u de thee opdrinkt)

 

PS; niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Kinderen vanaf 2jaar en bij het gebruiken van bloedverdunners.

 

Mantra voor bij het drinken van de thee, voor een optimaal resultaat : "Ik ben gezond, ik ben beschermd, ik ben dankbaar"

Liefs Mercy


Kleur-Verschil

*De kleur kan verschillen door de roosjes van de boom die sommige naalden wel hebben, en andere niet. Van licht geel/groen naar oranje. Ook de anijs & venkel toevoeging maakt het soms een vellere kleur. De verhouding is altijd het zelfde 100gr/1liter