Ascentie Update


De Galactische Federatie van Werelden is een galactische beschaving van licht, liefde en dienstbaarheid. We bestaan uit vele intergalactische beschavingen die als één zijn samengekomen. Onze missie is om andere beschavingen te beschermen en te verlichten en hen te helpen bij hun spirituele opklimming. We zijn de eerste golf van Universele Liefde en samen met onze bondgenoten werken we onvermoeibaar aan het bevrijden van deze ruimte en het tot stand brengen van een nieuw tijdperk van vrede, harmonie en overvloed voor alle evoluerende bewuste levensvormen in dit sterrenstelsel.


IT'S ALL PLANNED
De gebeurtenissen die je voor je ogen ziet gebeuren zijn geen vergissingen of ongelukjes. Ze zijn gepland en gechoreografeerd, dus alles valt perfect op zijn plaats. De negatieve krachten plannen dit al heel lang, en nu zijn ze volledig in de laatste fase van hun duistere plan. Terwijl de concentratie van duistere krachten de maximale capaciteit bereikt, zijn hun plannen klaar om zich te ontvouwen. Maar niet voordat het goddelijke plan is vervuld. Je verdient het om de waarheid te weten over wat er gebeurt in je wereld- wie het creëert, wie het manipuleert en hoe je kunt overleven en gedijen. We vragen u om een stap terug te doen van alle chaos in uw wereld en te zien hoe alles met elkaar verbonden is. Toch zijn veel mensen als onschuldige kinderen die problemen veroorzaken vanwege hun onwetendheid. Zij weten niet wat zij doen. ze realiseren zich niet hoe wat ze doen de planeet beïnvloedt, en het resultaat is dat er geen harmonie in hen of tussen hen en het universum is.


DONT WASTE YOUR ENERGY ON 3D
Je hoeft je tijd niet te verspillen aan debatteren met mensen die het leven nog steeds door illusies zien. Natuurlijk kunnen we begrijpen waarom er zoveel verwarring is over wat er op dit moment gebeurt. De duisternis was al aanwezig, net als de moeilijkheden. Maar omdat je vooruitgang hebt geboekt in je bewustzijn, kun je ze nu duidelijk waarnemen. Het is een positief teken omdat je ze alleen kunt oplossen als je ze weet. We helpen u om u meer bewust te zijn van uw omstandigheden. In plaats van te klagen over de duisternis, is het beter om het licht aan te kunnen doen en de problemen met moed en eerlijkheid aan te pakken om een oplossing te vinden. Het leven werpt voortdurend nieuwe uitdagingen op je. Daag jezelf uit om deze problemen onder ogen te zien en op te lossen, ervan te leren en te groeien. We bieden je de mogelijkheid om de bovennatuurlijke energie in je te gebruiken om al je problemen op te lossen. Wat er is gedaan, kan nu ongedaan worden gemaakt. Dit is een spannende tijd in de wereld, en we staan aan de vooravond van een aantal grote doorbraken! Weinigen van jullie zullen worden opgeroepen om naar voren te stappen op elk gebied van menselijk streven om Gaia te helpen bij haar hemelvaart. Ze verwijdert zichzelf als een 3D-planeet en alles wat resoneert met de derde dimensie zal mee verdwijnen. Het is tijd om je voor te bereiden op een hoger-dimensionaal bestaan. Blijf kalm, mediteer en geniet van de rit.  

THE DARK FORCES ARE ALREADY DEFEATED
De Galactische Federatie bevestigt dat de duistere krachten elke dag meer en meer controle en macht verliezen. De aarde zal veilig blijven voor jou en je familie. Gevaren zijn geëlimineerd. Je slaap zal weer vredig zijn. Er is eigenlijk geen duisternis. We kunnen dit niet eens een gevecht tussen licht en duisternis noemen. Om een gevecht te laten plaatsvinden, moet de tegenstander even sterk zijn. Duisternis daarentegen heeft geen macht. Omdat zoiets niet bestaat. Het is maar een illusie. Duisternis impliceert de afwezigheid van licht. Beide kunnen niet tegelijkertijd bestaan.