11 Tekenen van je Hogere Zelf


HIER ZIJN 11 TEKENEN DAT JE HOGERE ZELF CONTACT MET JE PROBEERT OP TE NEMEN
Veel mensen op deze planeet zijn begonnen met een massale spirituele ontwaking, een vraagstelling van alles wat ze geleerd hebben en de manier waarop ze hun leven hebben georkestreerd, en een totale ontrafeling van het zelf. We zijn onze ware kracht en verbinding met het universum vergeten, maar in deze snel veranderende tijden als de wereld wakker wordt, hebben velen van ons eindelijk ons hogere zelf op mysterieuze manieren ontmoet. Het hogere zelf betekent gewoon een meer geëvolueerde versie van jezelf, de ware vorm van je wezen. Door oude energieën af te werpen en de onbeperkte kracht van de menselijke geest aan te boren, kunnen we met open armen in ons hogere zelf verwelkomen.

 

1. JE ZIET VAKER 11:11 (OF ANDERE HERHALENDE GETALLEN) OP DE KLOK.
Een trefzeker teken dat ons hogere zelf contact met ons probeert op te nemen, is door bepaalde boodschappen die we van het universum kunnen ontvangen. Omdat ons hogere zelf op een andere frequentie werkt dan wij, moet het ons berichten sturen via verschillende mediums dan alleen rechtstreeks met ons praten. Mogelijk ziet u herhalende nummers op klokken, advertenties, bonnetjes of andere dingen. Zie dit niet alleen als toeval – herhalende getallen dragen veel energie en komen eigenlijk niet vaak voor. Het zien van herhalende getallen,  vooral 11:11, betekent dat je hebt geleerd om meer in harmonie te komen met je authentieke zelf, en het wil dat je je verzekerd en zelfverzekerd voelt op je pad.

 

2. JE VOELT JE AANGETROKKEN OM REGELMATIG TE MEDITEREN.
Meditatie stelt ons in staat om echt naar binnen te gaan en het geluid van onze hersenen en het dagelijks leven te kalmeren. Het verlicht niet alleen stress, angst, depressie en andere gezondheidsproblemen, maar het stelt je ook in staat om verbinding te maken met de hogere gebieden. Meditatie tilt het gordijn tussen deze wereld en anderen op, waardoor je dingen duidelijker zien, inclusief jezelf.

 

3. JE BEGINT MENSEN UIT TE WIEDEN DIE NIET HETZELFDE PAD DELEN ALS JIJ IN HET LEVEN.

Ook betekent verbinding maken met je hogere zelf het aantrekken van relaties in je leven die dit weerspiegelen, en het laten vallen van relaties die niet langer je beste belangen dienen. Als mensen uit je leven beginnen te vallen, voel je dan niet schuldig of verdrietig – dit betekent gewoon dat je je vibratie hebt verhoogd en degenen moet achterlaten die je naar beneden slepen. Iedereen bewandelt hier zijn eigen pad, en alleen omdat ze niet meer met je resoneren, maakt ze geen slecht persoon. Het betekent gewoon dat ook zij anderen moeten vinden die hun vibratie delen.

 

4, JE VOELT JE NIET LANGER BEPERKT OF BEDREIGD DOOR DE WERELD OM JE HEEN.
Zodra je je ware kracht en kracht realiseert, zul je niet zoveel angst voelen voor de wereld om je heen. Verbinding maken met het hogere zelf betekent je potentieel realiseren en alle eerdere beperkende overtuigingen vergeten die je vertelden je klein en onbeduidend te voelen. Je hebt het gevoel dat je de wereld overnemen en het je ware zelf laten zien zonder je te schamen of je te verontschuldigen.

 

5. JE BEGINT JE WEER OPGEWONDEN TE VOELEN OVER HET LEVEN.

Het leven wordt leuker en inspirerender als je eenmaal verbinding maakt met je hogere zelf. Je zult merken dat je creatiever wordt en je concentreert op een bepaald doel. Je zult ruimdenkender worden en dingen heroverwegen waarvan je ooit dacht dat je ze nooit zou kunnen doen; bijvoorbeeld het starten van een bedrijf, het schrijven van een boek, reizen, het bouwen van je eigen huis, etc.

 

6. JE HEBT INTENSERE, LEVENDIGERE DROMEN.

Ontwaken voor het hogere zelf betekent ook dat je geest zal uitbreiden en vloeiender zal worden, wat betekent dat je waarschijnlijk meer betekenisvolle, intense dromen zult ervaren. Omdat je ruimdenkender bent geworden, beginnen je dromen dat te weerspiegelen. Je zult waarschijnlijk dromen hebben die je direct op je leven toepassen om je te helpen op je reis.

 

7. MOEITE HEBBEN MET SLAPEN OF IN SLAAP VALLEN.
Helaas is een nadeel van spiritueel ontwaken de moeilijkheid om regelmatig te slapen. De hogere frequenties kunnen het moeilijk maken om wat gesloten ogen te krijgen, naarmate je geest actiever wordt en je DNA blijft upgraden. Vertrouw echter op het proces; Het is altijd in je hoogste goed.

 

8. JE BEGINT MEER AANDACHT TE BESTEDEN AAN JE ZELFPRAAT.

Je tolereert geen negatieve zelfpraat meer en houdt je gedachten veel meer in de gaten. Je stemt af op elke gedachte die je hebt en probeert waar mogelijk de negatieve gedachten te vervangen door positieve.

 

9. JE HEBT DE WENS OM MEER TIJD ALLEEN DOOR TE BRENGEN.
Naarmate je hogere zelf meer blijft doorschijnen, realiseer je je dat de wereld om je heen meestal niet echt met je resoneert. Je hebt veel tijd nodig in eenzaamheid om op te laden en contact te maken met je spirituele gidsen en andere helpers in dit rijk.

 

10. JE BEGINT MEER LIEFDE EN MEDEDOGEN TE VOELEN DAN OOIT TEVOREN.
Ook begin je op angst gebaseerde emoties en schadelijke mentaliteiten los te laten. Je hogere zelf heeft je eraan herinnerd dat de wereld echt magisch en inspirerend is, maar je moet dit zelf geloven. Liefde en mededogen zullen altijd winnen van haat en apathie, dus je hebt je vibratie afgestemd op hogere frequenties die de planeet op de beste manier dienen.

 

11. JE BEGINT JE LEVEN TE ZIEN MANIFESTEREN ZOALS JE JE HAD VOORGESTELD.

Je dromen beginnen zich vlak voor je ogen te ontvouwen, en deze wereld voelt echt als een magisch sprookje. Je geeft niet langer toe aan beperkende overtuigingen, omdat je te veel wonderen en vreemde omstandigheden hebt meegemaakt om in grenzen en regels te geloven. Je realiseert je dat je je eigen realiteit creëert, dus door je gedachten, intenties en energie bouw je je leven naar eigen inspiratie op, met behulp van je hogere zelf.