Welkom in 5D


Elke persoon heeft een verleden en dit vormt hun huidige realiteit. Maar als je iets anders in je leven wilt, moet je deze plek achter je laten. Ja, dat heb je goed gehoord. Je moet je hele verleden laten vallen. Het is de enige manier om de lineaire tijd te verlaten en de 5e dimensie binnen te gaan. Ascentie kun je vergelijken met drijven en steeds lichter worden in het water. Het bereiken van de lichtheid van de ziel is als het achterlaten van je verleden en het in het vuur gooien, of jezelf verdrinken in water. Je zult zien dat het "ego" dan verdwijnt. Het ego is de continuïteit van het verleden, alles wat je hebt gedaan, alles wat je hebt verzameld, al je karma's, conditioneringen, verlangens en dromen. 


LET THE PAST GO
Vasthouden aan het 'verleden' is hetzelfde als steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten. Wat je ook doet, tenzij je bereid bent het verleden los te laten, zal je leven hetzelfde patroon volgen. Mensen kunnen hier niet zomaar komen met hun menselijke bagage en verwachten naar het hogere 5e dimensionale bestaansniveau te gaan. Deze plek is anders. Je moet worden verdampt en hervormd. In de 3e dimensie, zoals jullie die kennen, is tijd een rechte lijn. In 5D is er geen tijd; er is alleen het NU. De 5e dimensie is geen beweging van tijd, eerder een beweging van bewustzijn. Bewustzijn is het heden, bewustzijn, het is de pure getuige van wat er op dit moment gebeurt. Bewustzijn is het eeuwige deel van jou. Het verzamelt niets. Het is altijd nieuw en fris.

 

LEEF IN HET NU
Het gaat niet om je verleden of toekomst, maar om het Nu. Het Nu is de enige tijd die bestaat, omdat het de enige tijd is die echt is. Sterker nog, als je dit nu leest, leef je waarschijnlijk in het Nu. Het ego wordt gecreëerd door je herinneringen uit het verleden: wie je bent, waar je vandaan komt, tot wie je behoort, je land, ras, religie, familie, traditie en alle zorgen, wonden en genoegens die je zijn overkomen in de Verleden. Dit moet volledig worden erkend. Je ego is niets meer dan een herinnering aan het verleden. Het is echter niet JIJ. JIJ bent omringd door je ego. Echter, in de kern van je wezen, ben JIJ puur bewustzijn, vrij van enig ego. Wanneer je je verleden en je ego loslaat, klim je tegelijkertijd van 3D naar 5D. Dit is wat de opstanding betekent. Daarom lijkt een kind het meest nieuwsgierig, fris en vitaal. Omdat er geen verleden, geen karma en geen ego in een kind is. Het is een toestand van geesteloosheid. Een kind beweegt bewust van het ene moment naar het andere. Je wordt nooit oud als je je verleden loslaat. Je blijft altijd jong en fris, zo fris als een rozenbloesem. Omdat dit een opstanding van de geest in 5D is, zul je altijd een kind en onschuldig zijn. Richt je aandacht opnieuw.


LIVE IN THE (PRESENT) MOMENT

Leef in het nu en leer het verleden los te laten. Als je het verleden weet los te laten, zul je elk moment volledig en puur kunnen beleven. Het verleden betekent simpelweg dat je je vastklampt aan iets dat niet meer bestaat, terwijl je het heden vermijdt. Diep van binnen weet je dat het er niet meer is, dat het voorbij is en dat het nieuwe er is. Maar je wilt toch doen alsof het er nog is, je bedriegt jezelf met de comfortzone. Maar dergelijk bedrog elimineert eenvoudig alle kansen om vreugdevol te zijn, te leven en het huidige moment binnen te gaan. Dit zorgt voor veel onrust en veel verdeeldheid. Weg met het verleden. Het is geen slimme optie om het te laten interfereren met je heden. Laat het er niet meer zijn als je er eenmaal doorheen hebt gewerkt.