10 Spirituele Leringen


Wat zou onze wereld vandaag zijn als de 10 spirituele waarheden in dit artikel zowel op onze scholen als in onze officiële media zouden worden onderwezen?

1. Wij mensen zijn spirituele wezens op reis. Voordat we in dit fysieke lichaam werden geboren, hadden we een moment in de tijd gepland, waarop we wakker worden en weten hoe we de vragen moeten beantwoorden: ′ ′ Wie zijn we en wat doen we hier? ”De baarmoeder van onze moeder was voor ons als een tunnel van vergeten en we wisten van tevoren wat het grootste risico is: om nooit meer te herinneren, in dit leven. We waren nooit losgekoppeld van onze bron van Licht; onze uitdaging is om onze innerlijke pilaar van Licht te helpen groeien, ter nagedachtenis aan wie we werkelijk zijn.

2. Onze zielen sterven nooit; we veranderen alleen het voertuig. Als het tijd is om het levenskoord los te koppelen van ons fysieke lichaam, stijgt onze ziel buiten het fysieke lichaam uit. We nemen de ervaring van ons leven mee, maar onze focus verandert naar een iets ander niveau van trillingen. We zullen in een toekomstig leven niet langer dezelfde fysieke vorm hebben - en dat komt omdat onze ziel geen vorm heeft. Elk leven brengt ons meer ervaring en wijsheid.

3. Alles is energie die op een bepaalde frequentie vibreert. Alle levende wezens op aarde hebben bewustzijn - zelfs stenen en bomen. Alles is verbonden met de ′ ′ levensboom ′ ′ of een oneindige energiebron. We kunnen verbinding maken met het bewustzijn van bomen en stenen en we kunnen zelfs gesprekken met hen beginnen, op hun privé-trillingsfrequenties. Ons lichaam bestaat voor 90% uit water en kan worden geprogrammeerd en gemodelleerd naar een bepaalde trillingsfrequentie, door middel van gedachten, geluid, kleur en liefde. Op het moment dat we de vibraties begrepen, kunnen we elke ziekte of ongesteldheid in ons lichaam genezen door de vibratie te veranderen.

4. Onze gedachten creëren onze realiteit. Alle gedachten zijn energie die zich manifesteert in wat we als realiteit zien. Altijd bewust zijn van onze gedachten is een van de eerste stappen in het nemen van verantwoordelijkheid voor het co-creëren van je eigen realiteit. Het is een eenvoudig concept, maar het vereist bewustwording en werk. Als elke persoon op aarde zijn gedachten zou richten op vrede en liefde, dan zou er geen oorlog en geen tirannie in de wereld zijn. Door ons te concentreren op negatieve gedachten, zullen we een lagere trillingsfrequentie creëren; als we ons concentreren op positieve gedachten, kunnen we de trillingsfrequentie verhogen. Onze realiteit is een manifestatie van wat we creëren door middel van onze denkpatronen.

5. We zijn hier omdat we hier verwacht werden. Er zijn verschillende rassen en dimensies van wezens op deze planeet: engelen, cherubijnen, aartsengelen, die van Sirius, enz. We hebben ons vrijwillig aangeboden om hier te zijn, op dit punt - om de roep van planeet Aarde te beantwoorden, die om hulp riep. Ik kwam hier vanuit andere sterrenstelsels, universa en kosmos. Velen kwamen hier elke keer als er een kans was om een ′ ′ gouden eeuw "te krijgen, na de ′ ′ val".

6. De meesten van ons zijn hier al meerdere keren eerder geïncarneerd om ons op dit leven voor te bereiden. Er zijn zielen die hier zijn om leiders of spirituele padbegeleiding te zijn, maar er zijn ook zielen die hier wilden zijn, alleen maar om de vibratie van het menselijk ras te helpen verhogen. Velen van ons hebben meer ′ ′ klassen ′ om af te studeren, om onze eigen meesters te worden, in het proces van reïncarnatie.

7. We zijn nooit alleen. We zouden hier niet kunnen bestaan zonder de hulp van onze spirituele gidsen, hoogtrillende wezens, van Licht, die pacten met ons hebben gesloten om ons te helpen op het pad naar ascensie. Deze spirituele gidsen bestaan op een ander trillings- of dimensionaal niveau dan het onze en daarom kunnen de meesten van ons ze niet zien. Ze zijn altijd bij ons en wachten geduldig op ons om hun hulp te vragen. Ze respecteren onze vrije wil en kunnen niet tussenkomen als we dat niet vragen. De meeste begeleiding komt van binnenuit, als een intuïtie, via een telepathieproces; berichten kunnen ook van andere mensen komen, die een soort ′ ′ tussenpersoon ′ ′ zijn van onze spirituele gidsen.