October '21 Update


"De groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We maken graag contact met jullie allemaal. We blijven getuige zijn van jullie evolutie van bewustzijn als een menselijk collectief, en we merken dat er een grotere mogelijkheid is voor massale ontwaken in deze laatste maanden van 2021 vanwege hoe goed jullie het hebben gedaan in het omgaan met de equinox-energieën en de algehele September energieën. Je helpt je medemensen op manieren die je onmogelijk kunt kwantificeren of zelfs niet begrijpen met de fysieke menselijke geest.


SOME ARE CHANGING SLOWER BUT THEY ARE CHANGING
Je moet erkennen dat anderen om je heen zijn aan het veranderen en ten goede veranderen, want wanneer je naar de wereld kijkt door de lens van een persoon die is opgewaardeerd en geactiveerd, kun je niet anders dan de positieve veranderingen in je medemensen zien. Je blijft natuurlijk in de frontlinie van deze spirituele evolutie en daarom zul je veel meer geconfronteerd worden met wat je nog moet opruimen, wat je energetisch nog aan het opnemen bent. Je nam meer dan je deel voor dit leven op je, omdat je wist wat de toestand van het menselijke collectieve bewustzijn was op het moment van je geboorte in dit fysieke lichaam. 

YOU WILL BE THERE GUIDE
Je hebt zoveel te geven, zoveel dat je met je medemensen kunt delen terwijl je ook op reis gaat. Ze hebben er baat bij om je verhalen te horen, van te horen hoe je je uitdagingen het hoofd hebt geboden, hoe je bent geëvolueerd en de meesters bent geworden die je duidelijk bent. Degenen onder jullie die ontwaakt zijn en het werk aan jezelf hebben gedaan, weten dat het geen sinecure is, en je weet ook dat spirituele evolutie grotendeels een inside job is. Je krijgt wel hulp van ons, van je gidsen, van je galactische team, je hogere zelf, je overzielen, de Bron, enzovoort, maar dan moet je nemen wat je wordt gegeven en ermee werken. Je moet ook de groeipijnen doorstaan, en je hebt dan mensen die naar je toestromen omdat je licht helderder schijnt.

THATS YOUR PURPOSE
En dan weet je dat je volgende taak is om degenen te helpen die jouw hulp zoeken. Dit is een enorme onderneming, van de derde dimensie, via de vierde, naar de vijfde. We voelen ons voortdurend aangemoedigd door wat we zien, maar we weten ook dat de weg die voor jullie ligt lang is en dat velen van jullie moe en uitgeput zijn. Neem dus elke dag even de tijd om na te denken over hoe ver je al bent gekomen, en erken de bemoedigende tekenen die om je heen zijn dat de dingen veranderen en dat ze ten goede veranderen.