Jouw Ascentie Reis


ONVOORWAARDELUCK VAN JE ZELF HOUDEN = HET PAD NAAR ASCENTIE
Van jezelf houden is een heel belangrijk aspect van ons leven. We moeten van onszelf houden om van anderen te kunnen houden. Als we niet van onszelf houden, is het veel gemakkelijker voor ons om anderen te beoordelen en slecht te behandelen. Het is gemakkelijk om van anderen te houden, maar moeilijk om van jezelf te houden, want soms, als we iets verkeerds doen of onszelf pijn doen, voelen we ons schuldig of schamen we ons, maar als we echt begrijpen dat het onze eigen schuld is, verdwijnt elk schuldgevoel. Het beste van van jezelf houden is dat als je het eenmaal begint te oefenen, er niets meer ophoudt. Het belangrijkste in het leven is dus om te leren van jezelf te houden. Als je niet van jezelf houdt, zul je heel ongelukkig zijn in het leven, omdat je geluk afhangt van hoeveel liefde je voor jezelf hebt. Als je niet weet hoe je van jezelf moet houden, dan zal het moeilijk voor je zijn om ook liefde aan anderen te kunnen geven. En als je niemand anders liefde kunt geven, dan wordt je eigen hart vanzelf heel eenzaam en verdrietig.

SAMEN MET OUDE LOS LATEN WAT JE IN DE LAGERE DIMENSIES HOUD. LOSLATEN WAT JE NIET LANGER MEER DIENT.
Zie je, wanneer we in deze wereld worden geboren, komen we met veel bagage die we meedragen sinds we kleine baby's waren - maar gelukkig voor ons is er een gemakkelijke uitweg uit al die dingen! Want als we gewoon kunnen leren hoe we alles opnieuw kunnen inlijsten, zodat het niet meer als een last voelt - nou, dan verandert alles! Als je echt van jezelf houdt, stop je met jezelf met anderen te vergelijken. Je zult stoppen met het vergelijken van jouw leven met dat van anderen en accepteren dat hun leven beter is dan het jouwe. Op het moment dat je je leven begint te vergelijken met dat van een ander, betekent dit dat je niet genoeg van jezelf houdt, omdat je je daardoor klein en minderwaardig voelt. Als je echt van jezelf houdt, zul je gelukkig zijn met wie je bent.


OPSTIJGEN NAAR DE HOGERE DIMENSIES DOOR LIEFDE & DANKBAARHEID. 
Je kunt niet veranderen wie je bent, dus probeer jezelf niet te haten om hoe je lichaam eruit ziet of omdat je een bepaalde huidskleur of haartextuur of ogen hebt, enz. Die dingen zijn slechts een deel van wie we zijn, maar ze definiëren ons niet als mensen - ze vormen gewoon onze individuele kenmerken (gedachten, gevoelens, emoties). Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer je zult beseffen dat je een prachtig wezen bent met onbeperkte mogelijkheden. Hoe meer je van jezelf houdt, hoe zelfverzekerder je wordt en hoe succesvoller je bent. Als je erover nadenkt, is van jezelf houden een van de belangrijkste dingen in het leven, want als we niet van onszelf houden, kunnen we nooit gelukkig zijn. Als iemand van zichzelf houdt, zullen ze alles doen voor hun eigen bestwil. Ze hebben geen goedkeuring van andere mensen nodig, omdat ze diep van binnen weten dat ze speciaal en geweldig zijn!

ONVOORWAARDELUCKE LIEFDE IS WAAR WE VANDAAN KOMEN, DAAROM NOEM IK HET VAAK: ONZE REIS TERUG NAAR HUIS
Als je van jezelf houdt, maakt dat het leven zoveel gemakkelijker omdat je je dan geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen denken of zeggen, omdat ze je niet meer lastig vallen. Je bent je eigen persoon en niemand anders kan beslissingen voor je nemen dan jijzelf! Als je niet van jezelf houdt, zal niemand anders van je kunnen houden. Als iemand echt van je houdt, zullen ze je sterke en zwakke punten duidelijk kunnen zien. Ze zullen je kunnen steunen en aanmoedigen wanneer je het het meest nodig hebt. Als iemand niet van zichzelf houdt, kan hij zijn liefde alleen geven door zelfopoffering of zelfverloochening. Ze kunnen zichzelf niet toestaan ​​gelukkig te zijn, want dat zou betekenen dat ze tekortschieten in hun werk als moeder of vader. Ze kunnen geen tijd voor zichzelf nemen, want dat zou betekenen dat ze niet hun best doen op het werk of op school.


SELFLOVE
Eigenliefde betekent onvoorwaardelijk van onszelf houden zonder iets terug te verwachten van anderen, behalve hun respect voor onze individualiteit. Eigenliefde is de liefde voor jezelf, de liefde voor je eigen wezen. Het is het vermogen om zichzelf helder en onbevooroordeeld te zien, als een heel mens met een uniek karakter, en niet alleen als een verzameling fysieke of mentale eigenschappen. Eigenliefde is geen narcisme, dat is een ongezonde preoccupatie met jezelf. Ik heb hoop dat we met de gratie van het universum allemaal zullen blijven evolueren in ons bewustzijn. Als je weet wat je nodig hebt, vraag het dan aan het universum en wees een kanaal van zijn (liefdevolle) expressie. Als je niet weet wat je nodig hebt, vraag het universum dan wat je nodig hebt en laat je leiden door liefdevolle intelligentie. Geef het aan jezelf, creëer het, hou ervan, waardeer het. Als iedereen onvoorwaardelijk van zichzelf zou kunnen houden, zouden we ons misschien hoog genoeg in het collectieve bewustzijn kunnen verheffen om samen een prachtige wereld te creëren.