☤ De 12 Wetten Gebruiken


1. Wet van Goddelijke Eenheid: De eerste en meest fundamentele wet van het universum is de Wet van Goddelijke Eenheid, die de onderlinge verbondenheid van alle dingen benadrukt. Het zegt dat elke gedachte, handeling en gebeurtenis buiten onze zintuigen op de een of andere manier verbonden is met alles en nog wat. Kaiser merkt op dat dit een beetje bedwelmend kan overkomen, maar het in het echte leven toepassen houdt in dat we 'medelevend zijn met anderen. We zijn allemaal gemaakt uit een goddelijke bron, met dit in gedachten maken we allemaal deel uit van hetzelfde'. Ze raadt aan om aan deze wet te werken door vragen te stellen als: "Hoe kan ik meer medeleven en acceptatie tonen jegens degenen die ik niet begrijp?" of "Wat zou liefde doen?"

 

2. Wet van Vibratie: Op microscopisch niveau is alles constant in beweging, vibrerend op een specifieke frequentie. Dit geldt voor materie maar ook voor iemands persoonlijke frequentie. Deze wet zegt dat onze trillingsfrequentie onze geleefde ervaring kan informeren. Bijvoorbeeld: "Je kunt misschien geld ontvangen, maar misschien kun je het niet vasthouden", merkt Kumar op, "omdat je trillend op een lager niveau zou kunnen opereren." Als je de behoefte voelt om je frequentie te verhogen (goede vibes, iemand?), Zijn er veel geweldige oefeningen om dat te doen, waaronder yoga, klankbaden en chakra-werk.

 

3. Wet van Correspondentie: deze wet stelt dat patronen zich door het hele universum herhalen, en op persoonlijk niveau is onze realiteit een spiegel van wat er op dat moment in ons gebeurt. Denk "Zo boven, zo beneden. Als binnen, zo buiten". Kaiser's mantra voor deze wet? Het gebeurt voor jou, niet voor jou. "Als ons leven chaotisch en beangstigend is", zegt ze, "is dat omdat er chaos en angst van binnen is. Als ons leven kalm en gegrond lijkt, komt dat omdat we innerlijke vrede voelen." In elke verontrustende situatie stelt ze voor om je af te vragen wat de situatie je over jezelf kan laten zien, en wat innerlijke genezing vereist.

 

4. Wet van Aantrekking: ongetwijfeld de meest besproken universele wet, de wet van aantrekking wordt vaak gebruikt voor manifestatie. Het zegt dat soortgelijk soort dingen aantrekt, en je krijgt waar je op focust. Niet alleen dat, maar u moet geloven dat wat u zoekt, mogelijk is om te verkrijgen. Het is op deze manier vergelijkbaar met de wet van vibratie; het is belangrijk om te leren trillen op een niveau dat aantrekt wat u zoekt. Als je bijvoorbeeld liefde wilt, maar geen liefde wilt geven, stuur je het universum een ​​bericht over je prioriteiten. Als je een bevestiging herhaalt, maar niet gelooft wat je zegt, is dat nutteloos. "Als we ons concentreren op wat we willen versus wat we niet willen, zal dat in ons leven naar voren komen", zegt Kaiser.

 

5. Wet van Geïnspireerde Actie: nauw verwant met de wet van aantrekking, de wet van geïnspireerde actie heeft alles te maken met het nemen van die echte, uitvoerbare stappen om wat we willen in ons leven uit te nodigen. Vaak komt de inspiratie van binnenuit. "Geïnspireerde actie is dat zachte, interne duwtje", zegt Kumar. "Het is niet altijd een plan van aanpak." Ze voegt eraan toe dat het toepassen van deze wet alles te maken heeft met vertragen, stil worden en ruimte creëren voor interne begeleiding. Als we onze behoefte om te regelen en te controleren hoe de dingen zullen verlopen loslaten en in plaats daarvan openstaan ​​voor alle mogelijkheden, maakt dat ruimte voor nieuwe manieren om onze doelen te bereiken die we anders misschien niet hadden overwogen.

 

6. Wet van Eeuwigdurende Energietransmutatie: deze wet stelt dat op energetisch niveau alles in het universum voortdurend evolueert of fluctueert. Elke actie wordt voorafgegaan door een gedachte, waarbij de gedachten zelf de kracht hebben om zich uiteindelijk in onze fysieke realiteit te manifesteren. Ben je ooit in de buurt geweest van een negatief persoon en voelde je je eigen positiviteit afnemen? Dat is een voorbeeld - maar het kan ook andersom werken: hogere frequenties transmuteren lagere wanneer ze met opzet worden toegepast. Dit wetende, kunnen we actief proberen negatieve energie om ons heen op te heffen met onze gedachten en daden.

 

7. Wet van Oorzaak en Gevolg: relatief eenvoudig, deze wet benadrukt de directe relatie tussen acties en gebeurtenissen. Wat volgens Kumar hier belangrijk is om op te merken, is dat we de effecten vaak niet meteen kunnen zien, maar ze zullen terugkomen. "Wat je daar neerzet, komt misschien niet op dat moment bij je terug, maar die trilling, die energie die je daar uitstraalt, heeft een rimpeleffect. Als je uit een plaats van woede of wrok komt, als je die energie erin stopt daarbuiten, zul je er uiteindelijk door worden beïnvloed. "

 

8. Wet op de Vergoeding: De wet op de vergoeding hangt nauw samen met de wet van aantrekking en de wet van correspondentie. "Je oogst wat je zaait" is de belangrijkste afhaalmaaltijd, waarbij de wet stelt dat je inspanningen altijd positief bij je terugkomen. Als u iets zoekt, moet u op de een of andere manier bijdragen aan uw doel. Om met deze wet te werken op een manier die liefde en steun aantrekt (of compenseert), stelt Kaiser voor om jezelf af te vragen: "Waar word ik vandaag geroepen om anderen te dienen en te steunen?"


9. Relativiteitswet: Deze wet suggereert dat we geneigd zijn dingen in onze wereld te vergelijken, maar in werkelijkheid is alles neutraal. Relativisme bestaat in alle dingen, en uiteindelijk komt de betekenis neer op ons perspectief en onze perceptie. Door deze wet toe te passen, kunnen we de moeilijkere delen van ons leven met meer mededogen begrijpen. Als we ons bijvoorbeeld ondankbaar voelen voor onze woonsituatie, kan het zijn dat we onze regelingen vergelijken met die van iemand anders. In plaats daarvan kunnen we beter waarderen wat we hebben zonder het met iets anders te hoeven vergelijken.

10. Wet van Polariteit: deze wet zegt dat alles in het leven een tegengestelde heeft; goed en kwaad, liefde en angst, warmte en kou. De sleutel is om te begrijpen dat dit allemaal twee kanten van dezelfde medaille zijn. Kaiser werkt met deze wet door de mantra Alle contrasten brengen meer duidelijkheid. Als je bijvoorbeeld voor een moeilijke situatie staat, zoals een relatiebreuk of een gezondheidsuitdaging, stem dan af op hoe het tegenovergestelde eruitziet, wat een nieuw perspectief of een nieuwe les kan onthullen.

11. Wet van Ritme: cycli zijn een natuurlijk onderdeel van het universum. Fysiek kun je denken aan de seizoenen op aarde. In ons eigen leven kunnen we ons herinneren dat integratie net zo belangrijk is als groei. Kumar merkt op: "We verwachten van onszelf dat we altijd één manier zijn, of we nu aan onze gezondheid denken of zelfs aan productiviteit," maar dit is niet duurzaam. Let op je innerlijke ritmes en probeer ermee te werken in plaats van ertegen te vechten. Voel je je vervallen? Misschien is het beter om jezelf wat rust te gunnen in plaats van door te gaan.

12. Geslachtswet: En tot slot heeft de geslachtswet te maken met de mannelijke en vrouwelijke energie die in alle dingen aanwezig is. Kaiser merkt op dat een groot deel van onze samenleving in het verleden heeft gewerkt vanuit een mannelijke "drukte en doe" -mentaliteit, die niet veel ruimte laat om gewoon te zijn. Het bereiken van uw eigen balans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën kan u helpen authentieker te leven.

En daar heb je het: de 12 universele wetten. Voordat je te overweldigd raakt, gaat het bij het integreren van ze in je leven meer om ze te begrijpen en te conceptualiseren op een manier die voor jou logisch is. Kumar merkt op dat het niet zo analytisch hoeft te zijn; "Begrijp het concept en houd het in gedachten op een laag pitje", zegt ze, om te leren hoe je ermee kunt werken in dagelijkse scenario's. Nu je kennis hebt gemaakt met deze wetten, is de kans groot dat ze keer op keer in je leven zullen voorkomen.

 

Geschreven door Martin-Daniel Void