☀︎  Aartsengelen & Beschermengelen


Aartsengelen zijn een krachtiger, sterker wezen dan een beschermengelen. Zij overzien en begeleiden de andere engelen die met ons op aarde zijn. We hebben allemaal minstens één beschermengel en sommigen van ons hebben meer dan dat. Beschermengelen begeleiden en beschermen ons gedurende verschillende stadia van ons leven. Onze beschermengelen zijn hier om ons te dienen en niemand anders. Het zijn onze eigen 'persoonlijke engelen'.

VRIJE WIL PLANEET
En omdat we leven met ''vrije wil'', komen ze meestal niet in onze levens zonder onze toestemming. Als we ergens hulp bij willen hebben, hoeven we alleen maar om hun hulp te vragen en zij zullen er voor ons zijn. Het is echt zo simpel! In tegenstelling tot onze beschermengelen, kunnen de aartsengelen op meer dan één plaats tegelijk zijn. Daarom, voel je niet schuldig als je ze oproept omdat je denkt dat anderen ze misschien meer nodig hebben dan jij. 


WIE IS WIE?
Eerst ... Om het belangrijkste verschil tussen aartsengelen en engelen echt te begrijpen, helpt het om eerst te kijken naar hoe ze op elkaar lijken. De overeenkomst is natuurlijk dat ze beide engelenwezens zijn, wezens van de engelenhiërarchie, die de mensheid dienen vanuit de hogere rijken die handelen als boodschappers van goddelijke liefde, wijsheid en waarheid. Engelen en aartsengelen vervullen allebei verschillende taken in hun missie om ons te ondersteunen, als mensen, terwijl we door ons leven op aarde reizen, in het uitbreiden van bewustzijn en afstemmen op onze volledige kracht als menselijke wezens die in essentie wezens zijn van liefde en vrijheid. Dus de wezens van het engelenrijk zijn wezens die dienen op het middenpad in afstemming met de goddelijke wil om ons als mensen op deze reis te ondersteunen. Maar er zijn verschillende rangen of niveaus van de engelachtige hiërarchie. Engelen en aartsengelen zijn twee van deze rangen, twee verschillende niveaus van bewustzijn. Ze zijn allebei significant geavanceerder in bewustzijn en hebben een veel groter niveau van bewustzijn bereikt dan de mensheid nu, en dus kunnen ze functioneren als gidsen en beschermers voor menselijke wezens terwijl we  door ons leven reizen als individuen.

 

ONEINDIG LICHT
Aartsengelen zijn in staat om met hele groepen mensen tegelijk te werken, en dit is de reden waarom zoveel mensen hun aanwezigheid voelen, en het betekend ook dat ze echt een persoonlijke band hebben met Aartsengel Metatron, Aartsengel Michael of Aartsengel Uriël. Het is omdat ze deel uitmaken van een groep die Uriel, Michael of Metatron overziet. Aartsengelen functioneren als tussenpersonen tussen het Oneindige Licht en de complexiteit van God, Bron, Goddelijke en menselijkheid in het fysieke.


AARTSENGEL PER STERRENBEELD

▻ Ram - Aartsengel Ariel

▻ Stier - Aartsengel Chamuel

▻ Tweeling - Aartsengel Zadkiel

▻ Kreeft - Aartsengel Gabriel

▻ Leeuw- Aartsengel Raziel

▻ Maagd- Aartsengel Metatron

▻ Weegschaal - Aartsengel Jophiel

▻ Schorpioen - Aartsengel Jeremiel

▻ Boogschutter - Aartsengel Raquel

▻ Steenbok - Aartsengel Azrael

▻ Waterman - Aartsengel Uriel

▻ Vissen - Aartsengel Sandalphon

Aartsengelen
PDF – 155,9 KB 64 downloads