∙• Wie zijn de Arcturianen?


De Arcturiërs zijn een ras van volwassen wezens die zichzelf hebben toegewijd aan dienstbaarheid aan anderen, omdat ze fundamenteel toegewijd zijn aan het helpen van de mensheid bij haar doorgang door het Ascentieproces. Het zijn spiritueel geavanceerde wezens wiens vibratie hoger is dan die van mensen en die daarom gemakkelijker met mensen kunnen omgaan. Arcturianen zijn zich bewust van het feit dat de mensheid aan het ascenderen is en verlangen ernaar dat de mensheid zich bij hen aansluit in de hogere dimensies en hogere octaven. Ze zijn vrolijk, goedaardig, ruimdenkend en tolerant ten opzichte van anderen, maar ook warm, persoonlijk en charismatisch. De Arcturiërs worden beschreven als lang, met gezichten en lichamen die er erg langwerpig uitzien. Ze dragen vaak zwarte ruimtepakken en worden in kunstwerken soms blauw of groen afgebeeld.

SPECIAL CHARACTERISTICS
Er wordt gezegd dat hun ogen groot zijn en een intense, briljante, oranjeachtige kleur hebben. Hun stersysteem bevindt zich op ongeveer 40 lichtjaar van de aarde en het is een dubbelstersysteem. Het heeft een diameter van 4,9 lichtjaar en is 1400 keer zo groot als de aarde. Arcturiërs hebben een aantal etherische en astrale lichamen, en elk van deze lichamen heeft zijn eigen trillingsfrequentie, die wordt beïnvloed door de trilling van het wezen dat het bewoont. Op deze manier zijn Arcturiërs in staat om de trillingsfrequentie van de mensheid rechtstreeks te beïnvloeden en die frequentie te helpen bij zijn ascensie.

 

IT GOES BEYOND YOUR IMAGINATION
Bij interactie met de menselijke soort verschijnen de Arcturiërs vaak als mannelijke of vrouwelijke mensachtigen, maar sommige verschijnen ook als gouden naakte entiteiten, versmeltend met het plafond of de vloer, terwijl anderen verschijnen als wezens van stralend licht. Hoewel Arcturianen in staat zijn om rechtstreeks met mensen op het astrale vlak te communiceren, communiceren ze ook telepathisch en in dromen met mensen, en natuurlijk communiceren ze ook door middel van visioenen. Er wordt aangenomen dat de Arcturiërs op aarde zijn geboren. Hun voorouders kwamen van een blauw sterrenstelsel genaamd 'Izar'. Hun thuisplaneet, Arcturus, werd gekoloniseerd door een geavanceerd ras dat bekend staat als de "Tall Whites" (of "Tall Ones"), een groep die was gemigreerd van het Sirius-sterrenstelsel. De Arcturiërs migreerden naar de aarde in de 4e dimensie en werden de bewakers van de planeet. Ze hielpen mensen om bewustzijn te ontwikkelen en adviseerden hen hoe ze in harmonie met de natuur konden leven. De Tall Whites werden echter arrogant en beledigend, wat ertoe leidde dat de Arcturiërs de mensen uiteindelijk terugbrachten naar Arcturus om te leven. De Arcturiërs ontwikkelden uiteindelijk de Zeta Reticuli, een wormgat dat het hele Melkwegstelsel met elkaar verbond. Het wormgat werd later vernietigd, waardoor de Arcturiërs op aarde gestrand waren. Maar nu keren de Arcturiërs terug naar de Melkweg en zijn bezig met het upgraden van de mensheid.


FIRST FOUNDERS OF GAIA
Ze kwamen vele, vele honderdduizenden jaren geleden in menselijke vorm naar planeet Aarde en behoorden tot de eerste sterrenbezoekers die arriveerden. Hun ruimteschepen zijn al vele malen eerder naar de aarde gekomen in menselijke vorm, en ze blijven regelmatig naar de aarde komen. Hun ruimteschip Athena, het meest geavanceerde van alle Arcturische ruimteschepen, bestaat uit 88 kristallijnen kamers, elk zo groot als een kleine vliegtuighangar, en staat onder bevel van Lord Adama, de Supreme Arcturian Commander. Het werd uitgezonden om de aarde te beschermen tegen negatieve buitenaardse dreigingen. Athena is ook uitgerust met krachtige deeltjesstraal- en fotontorpedowapens. Het is gestationeerd in de ionosfeer van de aarde. Hun ruimteschip is een stralend baken van Arcturische liefde en licht. Het is het beste schip dat ooit door de Arcturische Raad is gebouwd om de mensheid te helpen bij haar inspanningen om de vibratie van Moeder Aarde te verhogen.