Jij Hebt Al Gekozen


We willen graag erkennen dat uw leven op zijn kop staat. We weten dat de meesten van jullie de meest stressvolle tijden van je hele leven doormaken. Maar we willen jullie er vandaag graag aan herinneren dat de huidige gebeurtenissen op jullie planeet die jullie leven beïnvloeden, plaatsvinden met een veel hoger doel. Als je het grotere plaatje zou kunnen zien, zou het volkomen logisch voor je zijn. Wees gerust dat alle angsten die je momenteel ervaart goddelijk voor je opkomen om je in een nieuwe richting te duwen die uiteindelijk je hoogste en beste welzijn zal dienen.  Het is heel natuurlijk als je voelt dat je in de overlevingsmodus wordt geduwd en we willen benadrukken dat je geduld met jezelf moet hebben in plaats van jezelf te veroordelen omdat je hoe dan ook angst voelt, hoe spiritueel gevorderd je misschien ook bent. De spirituele oorlog op jullie planeet is al heel lang achter de schermen aan de gang en wat zich nu afspeelt is wat we graag "het eindspel" noemen. De nieuwe aarde wordt geboren. Een nieuwe samenleving is in opkomst. Het is door chaos dat werelden worden gecreëerd, ook deze wereld werd ooit ontworpen binnen en buiten de grote chaos.

JIJ BENT DE BOUWER VAN DE NIEUWE WERELD
Nieuwe aarde vereist een andere benadering op elk gebied dat de mensheid kent. U bent degenen die deze nieuwe benaderingen moeten creëren ... Vrees niet, lieverds, als u uw baan of uw bedrijf verliest, want dit is de grote reset die nodig is voor de mensheid om de fundamentele geloofssystemen van uw samenleving en de waarden die u hebt bevorderd opnieuw te evalueren. Zou u graag een baan of bedrijf willen hebben op basis van die waarden of wilt u uw werk liever voortzetten op basis van de twijfelachtige waarden van anderen? Wilt u meer betekenis vinden in uw dagelijkse leven? Wat als geld geen bezwaar was? Wat als u geen huur, eten, onderwijs of medische zorg hoefde te betalen? Wat zou je anders doen? Dit is jouw taak. Zoek het antwoord op deze vraag en je wordt een schepper, een bouwer en een leider van de Nieuwe Aarde. 

THE NEW EARTH - THE NEW 5D GAIA
Deze planeet heeft je nu nodig. Jullie zijn naar deze planeet gekomen om precies dit te doen. De tijd is nu aangebroken. Je wordt met een reden uit je comfortzone geduwd. Uw banen en uw bedrijven worden niet voor niets vernietigd. Omdat je veel beter kunt doen dan dat. Overvloed is uw geboorterecht. De tijd is gekomen om nu in je goddelijke levensdoel te stappen. De ouderwetse systemen dienden de mensheid niet en zijn niet langer duurzaam. Jullie stijgen als ras op naar 5D. Hemel op aarde. Het menselijk ras wordt bevrijd en zal in vrede, liefde en harmonie leven. Hoe kunt u bijdragen? En je moet bijdragen ... Het is al op je ziel gedrukt als een blauwdruk die je zorgvuldig hebt uitgekozen voordat je incarneerde. U zult het realiseren door uzelf keer op keer af te vragen wat uw waarden zijn, waar uw hart bij staat, hoe u wilt dienen en wie wilt u dienen? De planeet aarde heeft nieuwe scholen en onderwijssystemen nodig, een nieuw medisch systeem, nieuwe genezingssystemen, nieuwe informatiesystemen, nieuwe energiesystemen en nieuwe voedselvoorzienings- en landbouwsystemen.  Hoe kunt u bijdragen met uw aangeboren vermogens, talenten, gaven en uw inherente Godskrachten? Wat zijn je hobby's, waar zijn je talenten, wat zijn je verlangens, waar verlangt je hart naar? Je zult de antwoorden op deze vragen gaan vinden als je angst neemt, het bundelt en opzij legt. Je kan alles doen. En datgene waar je hart het meest naar verlangt, is wat je uiteindelijk op de snelle weg van overvloed voor jezelf en je dierbaren zal katapulteren.