✴︎ Water Elixers


KRISTALLEN
Terwijl elixers klinken als mystieke drankjes (en sommigen geloven dat ze dat zijn!), Kristallen elixers zijn gewoon drinkwater doordrenkt met kristallen kracht. Julia Schoen, een van de oprichters van Glacce, die ze een 'wondermiddel' noemt, dat kristalelixer herbruikbare waterflessen maakt, zegt: 'De helende eigenschappen van kristallen zijn het krachtigst als ze in je drinkwater worden toegediend.' En of je nu een beetje magie aan je leven wilt toevoegen of je wilt verdiepen in de wereld van kristalgenezing, elixers zijn de plek om te beginnen. "Door je eigen kristalelixers te maken, kun je experimenteren met verschillende soorten kristallen om te zien welke soorten stenen het meest bij je resoneren", zegt Schoen. "Stel de intentie om uw ideale kristallen te vinden die kunnen dienen als hulpmiddelen om te helpen met gebieden van uw leven."

 


JE EIGEN ELIXER MAKEN

Je kunt je voorstellen dat je ingrediënten vermaalt met een vijzel en stamper of dat je dampende brouwsels roert, maar in werkelijkheid is het maken van een kristalelixer veel minder gecompliceerd. Plaats gewoon kristallen in drinkwater en je hebt een kristalelixer gemaakt. Kristalelixers hebben vele namen, maar ze verwijzen naar dezelfde praktijk om je water te doordrenken met al het goede kristalgevoel. Bij het maken van kristalelixers kun je de stenen direct in het water plaatsen of het water indirect laten trekken door ze gescheiden te houden.

NIET ALLE KRISTALLEN KUNNEN TEGEN WATER
Maar pas op. Sommige kristallen zijn niet veilig als ze aan drinkwater worden toegevoegd. Veel stenen kunnen corroderen, roesten of oplossen in water. En sommige bevatten mineralen of straling waardoor ze ongeschikt zijn voor menselijke consumptie. Doe altijd je onderzoek bij het maken van je eigen elixers. Als vuistregel, met misschien enkele uitzonderingen, hebben stenen die eindigen in -ite de neiging om op te lossen in water en zijn ze niet veilig om te drinken", zegt ze. Om een ​​kristalelixer te maken zonder de kristallen rechtstreeks in het water te raken, plaatst u de kristallen in een glazen bak of beker. Zet de container vervolgens in een kom met water. Laat het trekken. Dit is een veilige manier om het water op te laden met kristalenergie.