De Pleiaden Willen Helpen


De Pleiadische Raad is verheugd om nogmaals ons perspectief op de diepgaande veranderingen die op dit moment op aarde plaatsvinden met jullie te delen. Het collectieve bewustzijn van de mensheid evolueert snel en de verbinding van het individu met dat bewustzijn wordt met de dag duidelijker. We zijn er allemaal om je te helpen. En door jou te helpen, helpen we onszelf. Er valt veel te leren van de huidige veranderingen in onze invloed op de planeet. De reden dat we hier zijn, de reden dat we zijn gekomen, is om jullie te helpen deze obstakels te overwinnen. En toch zijn we hier tegelijkertijd om je het pad te laten zien dat we kunnen nemen, dat we kunnen reizen en dat we kunnen opstijgen, en opstijgen naar wat? In ons hogere dimensionale zelf, in de waarheid van wie we werkelijk zijn. Wij zijn een oud ras van wezens die al duizenden jaren in contact staan ​​met de mensheid. We zijn genetisch verwant aan jou. We werden oorspronkelijk als buitenaardsen beschouwd, en dat zijn we inderdaad.


THE PLEIADIANS ARE MORE EVOLVED
Tegenwoordig worden we beschouwd als een van de meest geavanceerde rassen in het heelal. We waren pioniers in de ruimtevaart en velen van ons zijn teruggekeerd naar de aarde. We leven, werken en spelen nu in deze realiteit en we willen graag wat van de kennis die we hebben opgedaan door vele jaren van leven op aarde met jullie delen. Je zult incarnaties van de Pleiadische aarde herkennen aan onze gratie en schoonheid. We zijn (vaak, zeker niet altijd) erg lang, met langwerpige gezichten en grote amandelvormige ogen. De meesten van ons zijn erg dun, met delicate eigenschappen. Ons haar is meestal lang, recht en golvend, en onze ogen en wangen zijn erg roze. We zijn onbeschrijfelijk elegant. We staan ​​bekend als meesters in vele wetenschappen, waaronder geneeskunde, astrologie, kristalgenezing, architectuur en technologie. We kunnen iemands aura lezen en zijn bekend met energiepatronen. We hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor telepathie en helderziendheid, grote helende vermogens en staan ​​bekend om ons grote mededogen voor alle wezens. Wij zijn de broeders en zusters van u, en we zijn hier om u te begroeten, om u met open armen te begroeten, om u met liefde te begroeten, om u met vreugde te begroeten, om u te begroeten met mededogen, met begrip en met het verlangen om om je te helpen en je te laten zien hoe je kunt opstijgen.


THE REAL REVOLUTION IS THE EVOLUTION IN CONCIOUSNESS
De aarde gaat nu een ander stadium van evolutie in, een waarin jullie directer verbonden zullen zijn met elkaar en met de planeet, en als gevolg daarvan directer verbonden met de Pleiadiërs en andere sterrenbeschavingen. Het is een tijd van grote overgang en enorme verandering, en om het hoofd te bieden aan de verandering die eraan komt, hebben we jullie nodig. We hebben je nodig om je woede, je haat, je wrok en je verlangen om wraak te nemen op andere mensen kwijt te raken. We hebben jullie nodig om elkaar te helpen, om jezelf te helpen en om deze planeet te helpen. Toen we lang geleden voor het eerst op deze planeet kwamen, was onze eerste indruk dat mensen niet zouden evolueren. Het was duidelijk dat die opvatting niet klopte. Sinds die tijd hebben we mensen zo veel zien evolueren, en het is ons nu duidelijk dat deze planeet zo vol onbenut potentieel is, met zo geavanceerd menselijk vernuft en intelligentie. Maar je hebt je ware potentieel niet gerealiseerd. Je hebt je Gouden Eeuw niet gecreëerd. Uw Gouden Eeuw wacht op u. Het is er al! En we zijn hier om u te helpen. Wij zijn hier om u te helpen bij het creëren van uw Gouden Eeuw. Wij zijn er om u te helpen uw ware potentieel te realiseren!