Een Boodschap aan de Mensheid


Je bent speciaal gekozen om deel uit te maken van een goddelijk experiment in de schepping. Wat op deze planeet gaat gebeuren, is nog nooit eerder gebeurd en zal ook nooit meer gebeuren. Onze planeet beweegt zich van een driedimensionaal bewustzijn (fysiek-materiële realiteit - wat je kunt zien, voelen, horen, proeven en aanraken) naar een vierde en een vijfdimensionaal bewustzijn. In deze dimensies zul je je volledig bewust zijn, je zult leven in een staat van liefde en niet in angst. Je zult telepathisch zijn en veel meer licht in je lichaam hebben. 

YOU WILL BE A CREATOR AGAIN
Je zult in staat zijn om alles te creëren wat je wilt met je geest en de nieuwe technologie die voor je wordt geleverd. Deze technologie zal uw stoutste verbeelding te boven gaan. Je zult honderden of duizenden jaren kunnen leven. U zult volledig worden genezen van alles wat er nu mis is met u. Je zou nu 85 jaar oud kunnen zijn en een 20 jaar oud lichaam kunnen manifesteren. Zeer binnenkort zullen we miljoenen ruimteschepen en bezoekers uit de ruimte op deze planeet hebben. Onze regering weet dat dit gebeurt, maar ze willen dat je bang bent, zodat ze het leven kunnen houden zoals het is. Onze bezoekers zullen worden vergezeld door engelen die je met de schepen naar beneden zult zien komen. Ze zijn welwillend en liefdevol. Ze zullen counselors, benodigdheden, leraren en nieuwe technologie brengen.


VERSCHUIVING VAN DIMENSIES
Deze goddelijke tussenkomst wordt tot stand gebracht door de genade van God. Je zou je kunnen afvragen "waarom." "We hebben een vrije wil en moeten dit allemaal zelf doen." De reden dat we op zo'n grote schaal worden geholpen, is dat de aarde miljoenen jaren geleden deel uitmaakte van een goddelijk experiment. De Eerste Schepper nam miljarden achterblijvende zielen (zielen daar evolueerden niet spiritueel met de rest van de schepping) en plaatste ze gewoon op aarde. Men hoopte dat deze zielen zouden transformeren naar een hoger bewustzijn. Deze zielen waren afkomstig van alle planeten onder onze Grote Centrale Zon. Onze planeet was volledig bewust en in de vijfde dimensie. 

"We hadden de hemel op aarde. Helaas werd dit overgenomen door de reptielen. Er werden pogingen gedaan tijdens de tijd van Atlantis en Lemuria om het bewustzijn van de planeet terug te brengen naar de vijfde dimensie. Beide pogingen zijn mislukt. Nu, hebben de mensen op Aarde genoeg licht in zich om deze verschuiving mogelijk te maken. Door de genade van God kijkt de hele schepping naar planeet Aarde"