✴︎  Grootste Creatie Meditatie


Haal diep adem. Sta jezelf op dit moment toe om volledig in je kracht te komen. Adem je kracht in in je hele wezen. Adem de liefde in die je bent. Adem alles in wat je bent. Ga naar binnen. Vind de stille, stille plek van oneindige kracht in jezelf. Voel het. Voel je diep in die plek. En als je je op die plek voelt, begin je die oneindige kracht in jezelf te voelen uitbreiden. Voel het uitbreiden en nog helderder worden. Voel het helderder worden naarmate je dieper en dieper gaat. En voel de oneindige kracht in jezelf die nu begint te schijnen als het helderste licht dat je ooit in je hebt gezien. Voel het schijnen tot aan de bovenkant van je hoofd en tot aan de onderkant van je voeten en uit je vingertoppen. Voel de oneindige kracht van het heldere prachtige licht in je zo diep, zo helder, zo vrijmoedig schijnen in elke cel van je lichaam. Schijn je heldere mooie licht door elke cel van je lichaam, activeer elke cel, activeer  elk  molecuul in je lichaam, activeer  elk deel van jou.

GOUD LICHT
En breid nu het heldere prachtige licht uit dat je een voet om je heen bent in elke richting – boven je, onder je, naast je, voor je, achter je. Richt de oneindige kracht in jou in dit heldere prachtige licht dat jij bent, en focus door jou heen een voet om je heen in elke richting. En vul nu deze kamer met het heldere mooie licht dat jij bent. Richt deze oneindige kracht die jij bent en vul deze kamer met het heldere prachtige licht van jou. En breid nu dat heldere mooie licht uit om je hele huis te vullen met het heldere mooie licht dat je bent. En breid dat licht nu uit rond je huis, omhoog, omhoog, omhoog naar de wolken boven de bomen, naar de vogels. Richt het heldere mooie licht dat je boven je bent. En richt nu het heldere prachtige licht dat je naar beneden bent, naar beneden, naar de Aarde onder je, naar de wortels van de bomen onder je, naar beneden naar het centrum van de Aarde. En weer hogerop, boven de wolken, omhoog naar de maan en omhoog naar de zon en omhoog naar de hemel. Hoger, hoger naar de sterren boven je toe, zover je kunt zien in het hele universum. Omhoog reiken, omhoog reiken, de oneindige kracht laten schijnen van het heldere prachtige licht dat je bent.


WORTELEN
Nu dieper, dieper, dieper in de Aarde onder jou. En breidt zich nu van jullie uit in elke richting – naar rechts, naar links, voor jullie, achter jullie – breid dit heldere prachtige licht uit dat jullie overal op deze planeet zijn, rondom deze prachtige Aarde. Laat de oneindige kracht van het heldere prachtige licht om je heen in elke richting schijnen totdat er nergens is dat je niet in het hele universum bent. De kracht van oneindige kracht in jou, de kracht. Jij bent de oneindige kracht, de kracht. Jij bent de oneindige kracht, de kracht. Jij bent de oneindige kracht. En laat dit heldere prachtige licht dat je van binnenuit schijnt naar elke hoek van dit universum en daarbuiten.

 

THERE IS ONY LIGHT
Focus het totdat er niets anders is dan licht. En je bent hier in het centrum van je universum, het licht dat je bent, de kracht die je bent. Oh, het is tijd om te schitteren. Het is tijd om te schitteren en te beseffen dat je je grootste creatie bent. Het uitbreiden van dit heldere prachtige licht dat je bent, het uitbreiden van je oneindige kracht. Volledig in dit moment komen, wetende dat jij de mooiste creatie bent. Jij bent de belangrijkste creatie. Jij bent je grootste creatie. Jij bent het. En terwijl je in dit moment staat, het heldere prachtige licht dat je bent schijnt, je oneindige kracht van je laat stralen, de Bronenergie die door je heen stroomt volledig toelaat, de Bronenergie die jij bent volledig toelaat, de Bronenergie die er allemaal voor je is. 


ACCES ALL DIMENSIONS
Richt dit heldere prachtige licht dat je in alles bent, in de grond onder je, in de Aarde onder je. Richt dit heldere prachtige licht dat je bent in het gras en in de bomen en in de vogels en in de bijen. Richt dit heldere prachtige licht dat je bent in de dieren, in de bomen en de bloemen en de bergen en de rivieren en de beken en de oceanen. Richt dit heldere mooie licht dat je bent in de lucht die je inademt. Richt dit heldere prachtige licht in elk menselijk hart. Richt dit heldere prachtige licht dat je bent in elk menselijk hart. Richt dit heldere mooie licht dat je in eenheid bent met alles. Richt dit heldere prachtige licht totdat je jezelf voelt in de Eenheid van Alles Wat Is en Ooit zal zijn. Voel de oneindige kracht die je bent en doordrenkt het in helder mooi licht. En als je het van je uitstraalt en je weg voelt naar eenheid met alles, ben je de Eenheid van Alles Wat Is en Ooit Zal Zijn. Het is er allemaal. Het is allemaal Bron. Het is allemaal jij. Jij bent je grootste creatie. Jij bent je grootste creatie. Jij bent je grootste creatie. En zo is het. Ga nu verder. Ga zo diep in dit moment dat je toegang krijgt tot elke dimensie van bewustzijn, dat je voelt in alles wat hier is totdat je jezelf in alles, elke dimensie, elk niveau, elk niveau van creatie binnen elk bewustzijnsniveau kunt voelen. Overtreffen.