Christus Bewustzijn


HET HART VAN CHRISTUS BLOEIT NU OP AARDE EN DE VELE MEESTERS / GEVORDERDE ZIELEN WORDEN WAKKER.
Het Christushart bloeit nu op aarde. De vele meesters worden wakker. Terwijl je dit artikel leest, begin je aan je meesterschap en de erkenning dat je op dit moment iets kunt doen aan de stand van zaken op aarde. Het grootste geschenk dat je de wereld kunt geven is altijd je eigen verlichting, altijd je eigen open merkaba, altijd je eigen vreugde en altijd je eigen vrede. Want de toestand van elke wereld is altijd een weerspiegeling van het bewustzijn van zijn mensen. Er is dus nooit een oordeel over een soort die klaar is om de volgende sprong in hun evolutie te maken. De polariteit verdiept zich altijd vóór de doorbraak van de verandering van het massabewustzijn. Dus als je dit begrijpt, heb je de keuze om diep in de illusie te duiken of om jezelf te bevrijden en je eigen illusie te creëren.


OPEN JE MERKABA
Het platform voor je illusie verandert naarmate je vibratie stijgt. Daarom is het belangrijkste dat u uw merkaba opent. Dat je jezelf opent in meditatie en dat je de realiteit herkent die je in dit leven hebt helpen creëren. Hoe meer je de dingen ziet zoals ze werkelijk zijn in plaats van zoals je filtersysteem je wil laten geloven dat ze zijn, met de vele verschillende invloeden die in je bewustzijn zijn geweest, hoe gemakkelijker het zal zijn om over te gaan naar de staat van gelukzaligheid, voortdurende gelukzaligheid, goddelijke gelukzaligheid. Je hebt alle tools die je ooit nodig hebt met een open Merkaba en we moedigen je aan om naar de ringpas toe te werken, niet omdat we graag met je willen samenwerken, zowel fysiek in de galactische raad als telepathisch.

LEAVING THE PISCES AGE
Terwijl het emotionele klimaat op uw aarde verandert, zult u veel grote voordelen zien. Politieke systemen storten in, oude versleten ideologieën brokkelen af en veel mensen die in het oude bewustzijn zijn, vernietigen zichzelf - niet in staat om met het licht om te gaan. Begrijp dat niets echt sterft en dat degenen die niet klaar zijn voor de nieuwe aarde eenvoudigweg op een andere planeet zullen worden gereïncarneerd. Maar deze planeet is klaar voor zijn afstuderen. De afstudeerklassen duren de komende vijftig jaar, want steeds meer van jullie soorten zullen ontwaken in gereedheid voor de komende gouden eeuw van de mensheid. Als je samen werkt met de Galactische Raad, ben je klaar voor de gouden eeuw. Als we het hebben over de gouden eeuw, hebben we het over de hele mensheid en de hele aarde. Maar de gouden eeuw is al aangebroken. Met de verschillende vibratieniveaus die op dit moment op Aarde aanwezig zijn, kun je in het paradijs leven. U kunt uw utopie beleven.

ENTERRING THE AQUARIUS AGE - THE GOLDEN AGE
U kunt in volledige vrijheid en gelukzaligheid leven. Het is allemaal een kwestie van waar je op afstemt, waar je de aandacht op geeft en wat je gelooft dat er kan gebeuren. Als je eenmaal in je Merkaba hebt geïnvesteerd, in het zuiveren van je filtersysteem, zoals besproken en naar je toe is gebracht door Metatron in de Clarion Call en het Healing-boek, wacht je persoonlijke Garden of Eden op je.

 

LIGHTBODY
Je zult inspirerend zijn en veel verschillende lichtcirkels vasthouden. We moedigen je aan om fysiek deel te nemen aan deze cirkels, zodat je telepathisch met elkaar kunt meedoen. Groepen van drie en in groepen van zeven en dan verder uitbreiden. Het aantal van deze groepen zal vermenigvuldigen, maar de eerste kerngroep van drie en de kerngroep van zeven zijn belangrijk om mee te beginnen in een nieuwe groep. Zodra de vestiging van de drie heeft gemediteerd met de Clarion-oproep en het genezingsboek en zich uitbreidt tot zeven, is de groep gevestigd op die fysieke plek in de wereld, dat geografische punt. We moedigen je aan om een groep te beginnen, waar ter wereld je ook bent. De eerste groep van deze soort is geïnitieerd door Metatron in New York City en de leden zijn uitgebreid en zullen blijven uitbreiden. Dit portaal van licht is erg belangrijk voor dit werk. De telepathische verbinding van elke groep zal het geheel versterken en zich uitbreiden in de verschillende groepen over de hele wereld. Dit is de voorbereiding, het grondpersoneel staat klaar voor de schepen die zowel fysiek als telepathisch landen. Dit is belangrijk werk. Onderschat niet hoe belangrijk het is dat u een nieuwe groep van drie begint. Voor elke groep van drie die zich vermenigvuldigt tot zeven en verder uitbreidt, zal dit hun vibratie verhogen en het licht verankeren waar ze fysiek zijn. Dit zal over het geheel genomen een vergrotend effect hebben. Je vaten van licht zijn klaar en hoe meer je voorbereidt, hoe soepeler je overgang zal zijn naar je gouden lichtlichamen, je volledig open merkaba's en het leven van je dromen.

LIEFDE & MEDEDOGEN
Het volledig laten vallen van angst en de kameraadschap en broederlijke liefde in jullie groepen en de massale uiting van medeleven met de hele mensheid is de reden waarom jullie op dit moment vrijwillig naar de aarde kwamen in een fysieke incarnatie. Je opwinding zal toenemen, je passie zal zich uitbreiden en je meesterschap zal alle dimensies overstijgen met je merkaba's. Je aanvankelijke expansie met de kracht van drie binnen je groepen zal je opbouwen en je zult collectieve merkaba-reizen ervaren. Drink altijd zuiver water voordat je je kringen ingaat. En laat je overschaduwen door de hemelse hiërarchie. Werk door de werkboeken en sta jezelf toe om alle vooropgezette ideeën over wat er gaat gebeuren te laten vallen, behalve dat je begrijpt dat je hoogste opwinding en gelukzaligheid voor je ware levenspad, niet beïnvloed door je filtersysteem, je echte goddelijke vreugde zich zal openbaren. Je goddelijke openbaring zal op je zijn. Allen die dit lezen, zijn hier klaar voor. Je wordt doordrenkt met goddelijk vertrouwen. Wees moedig, moedig en bereid u voor op de synchroniciteiten die u de weg zullen wijzen.

FLOWER OF LIFE
Er is een levensbloempatroon om de aardbol, het Christusraster. Het is in de hele realiteit, maar er is een significant patroon rond de aarde, de hele wereld. En als je verbinding maakt met dit raster, waar je ook bent, zal het je helpen om verbinding te maken met de Akasha-verslagen en je doeltreffendheid als een goddelijk kanaal te vergroten. Vergis je niet; ongeacht je mening over jezelf, je bent een goddelijk kanaal. Het enige wat je hoeft te doen is dat kanaal openen om jezelf in de goddelijke staat van gelukzaligheid te brengen. Het zal je werk volledig transformeren in deze incarnatie.

GODDELUCK PORTAAL
Uluru - in Australië is een goddelijk portaal en er zijn veel schepen gestationeerd boven deze goddelijke plaats. Het is een goddelijke zender van energie. De Amartha verenigen zich regelmatig rond deze plek en communiceren met de lichtschepen die erboven gestationeerd zijn. Er zijn hier veel fysieke bijeenkomsten geweest van de subgroepen van de Galactische Raad. Gewoon in de buurt van deze goddelijke site zijn, vergroot je menselijk potentieel. Er is een portaal in deze rots die toegankelijk is met geavanceerde technologie en die wordt gebruikt door de Amartha en vele andere verschillende beschavingen om veel van de ondergrondse tunnels binnen te gaan die zich overal in dit deel van de wereld bevinden. Er is veel dat u zult leren over de geologie van de aarde dat niet door uw geologen wordt begrepen - de werkelijke leeftijd van uw planeet en waarvoor deze is gebruikt.