Bericht van de Arcturians


LIEVE LICHTWERKERS
We willen het hebben over perceptie in jullie vandaag. Hoewel velen van jullie spirituele concepten veel beter kunnen verteren dan jaren geleden, heb je nog steeds restanten van de oude energie die het filter bederven, waardoor je vooruit kunt gaan in het versnelde tempo dat je zou willen. Om je spirituele evolutionaire groei zo snel mogelijk te bevorderen, zou zijn om alles wat je weet af te leren en opnieuw te beginnen. We begrijpen echter dat dit problematisch zou blijken te zijn voor de synapsen van je hersenen waarop de fundering van je realiteit is geschapen. Het fundament van uw wereld hangt nog steeds af van de waarheid waarin u bent geboren. Dit is de reden waarom de nieuw geboren kinderen in staat zijn om de nieuwe energieën zo veel sneller te assimileren omdat ze de onvolkomenheden van jullie oude 3D-wereld niet zo vaak hebben doorstaan.

HOW FLEXIBLE ARE YOU
De snelheid waarmee je je waarneming kunt veranderen en aanpassen, zal van groot belang zijn voor de snelheid waarmee je kunt wijzigen en jezelf kunt landen op een traject dat op het juiste moment is in wat jij ascensie noemt. Op je momenten daar op aarde horen we alles wat je doormaakt en voelen we de verwachting en frustratie over de tijdlijn waarop je zou willen dat het ascensieproces zich manifesteert, niet alleen voor jou persoonlijk maar ook voor het collectief. In verband hiermee willen we u helpen deze tijdlijn te transformeren zodat u als het ware uw voet op het gas kunt zetten. We voelen ons opgewonden als we uw spreektaal en andere aardse termen gebruiken. Wij danken u hiervoor.

YOU ARE YOUR OWN GURU
Je perceptie van je innerlijke en uiterlijke realiteit verandert, maar alleen in het tempo dat je wilt toestaan ​​en in het tempo waartoe je in staat bent met betrekking tot het werk dat je aan jezelf hebt gedaan, inclusief wat je hebt losgelaten en genezen. Om een ​​nieuwe reis af te leggen, staat men niet voor een aantal auto's en kiest degene die het meest onverzorgd is. Mensen zouden ervoor kiezen om te reizen in een voertuig dat is onderhouden en verzorgd. Genezing en het loslaten van trauma uit het verleden zijn essentieel om je perceptie te helpen veranderen en daarom is zelfbeheersing zo belangrijk.


YOU HAVE DONE THIS BEFORE
Jullie hebben vele levens geleefd in een wereld die wordt gerund door verhalen die aan jullie zijn verkocht en die maar weinigen van jullie ooit hebben ondervraagd. Dit tij is nu aan het keren. De heersers van je wereld willen je laten geloven dat links echt gelijk heeft en alle andere manieren van verwarrende verhalen om je in verwarring te brengen terwijl je door een doolhof van verwarring loopt. Vooruit lopen in een nieuwe energie brengt een zekere mate van desoriëntatie met zich mee. De oude wijzerplaten in je cockpit waarmee je kon vliegen, zijn weer nieuw en je kunt niet anders dan de integriteit van alles wat multidimensionaal is, inclusief dit gechannelde bericht, in twijfel trekken. Dit is de oude 3D-wereld die nog steeds zijn armen om je heen slaat en je probeert te bedwelmen met zijn beloften en nectars. Je hebt nog steeds de vrije wil om aan deze overtuigingen vast te houden, maar ze zullen je vertragen op het pad dat je wilt volgen.

 

THE GOLDEN AGE IS AROUND THE CORNER
Naarmate de tijd voortschrijdt, zullen er vele grote schatten en vondsten van archeologische aard aan je worden gepresenteerd naarmate je tijdperk van waarheid begint te verruimen en de energieën je in staat stellen te observeren wat er altijd was. Enkele van de ideeën die u graag koestert, zijn een interessante perceptie in relatie tot wat echt is. Je bent blij te geloven dat er ooit een dinosaurus of hagedis zo groot als je huis was, ooit op je planeet rondliep, maar niet zo open stond voor het vooruitzicht dat er een mens werd gevonden die 8-16 voet lang was. Veel van deze wezens zijn al op aarde opgegraven en er zullen er na verloop van tijd meer komen. Dus terwijl je je op je gemak voelt bij het geloven in enorme reptielen, negeer je dingen die in relatie staan ​​tot je eigen soort. Dit komt door de conditionering waaraan je ten prooi bent gevallen en deze beperkende concepten zullen wegvallen, afhankelijk van hoe snel je ze toelaat. Door magnetisme te gebruiken, ben je in staat een object te manipuleren zodat het schijnbaar in de lucht zweeft en toch twijfelen velen van jullie eraan dat dit op grotere schaal zou kunnen bestaan ​​met veel mensen aan boord van een vaartuig of schip. In onze eigen realiteit zijn we in staat om kilometerslange voertuigen te bouwen die niet alleen lokale zonnestelsels afleggen, maar ook melkwegstelsels. Deze boodschap komt van een plaats, niet van jullie aarde en je leest het met plezier, en toch, als je de echte scheppers ervan zou ontmoeten, zou je naar ons kijken en je afvragen of we echt waren of niet.