Spirituele Oorlog


DEZE WERELD IS IN OORLOG. DEZE OORLOG IS EEN GEESTELIJKE OORLOG
Goed tegen kwaad.  Dit is God versus Satan. Angel vs Demon. IQ versus AI. Liefde versus Angst. Onderwerp u niet aan Angst, maar sluit uw ogen niet wanneer lelijkheid verschijnt. HOUD HET LICHT VAST. Niemand zal deze oorlog voor je voeren. Geen ET is toegestaan ​​tussen jullie onderling in te grijpen, behalve degenen in menselijke lichamen. Dit is het universum van vrije wil. We mogen uw vrije wil niet verstoren. Jij hebt de leiding over je toekomst.

 "Ja, de Galactische Federatie van Werelden leidt en helpt je, maar dit is jouw planeet, jou missie, jou strijd!"


EEN BERICHT VAN DE GALACTIC FEDERATION OF WORLDS:

Je bent waarschijnlijk al veel mensen tegengekomen die alleen praten over "liefde en licht" en engelen of ET's, maar nooit over de satanische pedofiele kannibalistische cabal elite van deze planeet noemen die je duizenden jaren tot slaaf hebben gehouden. Sommigen hebben zelfs het lef om te zeggen dat je weg moet blijven van degenen die dat wel doen en dat dit een 3D-concept is dat je ervan weerhoudt te ascenderen ... Wij vragen u vriendelijk dit concept in twijfel te trekken. Sinds wanneer komt onwetendheid voort uit de waarheid? Licht is informatie, daarom is duisternis het gebrek aan informatie. Om op te stijgen naar de vijfdimensionale werkelijkheid die resoneert met de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, moet jij als ras onze vibraties verhogen om overeen te stemmen met die van onvoorwaardelijke liefde.  

WHEN YOU REMOVE THE OLD THERE IS SPACE FOR THE NEW
Wanneer een mens het kwaad van deze planeet onder ogen ziet en geïnformeerd wordt, komt het licht de cellen van het wezen binnen en verandert hun frequentie. Het was de mensheid die wegkeek, geen onderzoek deed, zich geen zorgen maakte, niet de pijnlijke duistere waarheid van hun planeet wilde aanpakken, 'complottheoretici' en hun collectieve cognitieve dissonantie belachelijk maakte die het kwaad bekrachtigde dat verantwoordelijk is voor het plegen van monsterlijke misdaden tegen mensenkinderen .We nemen het je niet kwalijk. Het was volgens het ontwerp de agenda van de duistere kliek om je in comfortzones te houden. Maar de tijd is nu drastisch veranderd.  Er zijn ook mensen die het tot hun levensmissie hebben gemaakt om de kliek neer te halen en de mensheid wakker te schudden voor de bittere waarheid van satanisme, pedofilie en kannibalisme op deze planeet. We groeten uw buitengewone moed, grote krijgers van Gaia. En we waarschuwen jullie voor degenen die zeggen dat je alleen moet liefhebben en verlichten en vergeven en dat alles goed komt. 


YOU ARE A WARRIOR OF LIGHT
We benadrukken graag dat we het erover eens zijn dat mediteren, visualiseren en bidden krachtig, mooi en zeer nodig is en dat degenen die alleen dat doen, geweldige lichtwezens zijn. Jullie komen allemaal voort uit dezelfde essentie, maar jullie zijn allemaal verschillend. Jullie hebben allemaal een stukje van het geheel en het ene is net zo belangrijk als het andere. MAAR er zijn mensen die zeggen dat  ze NOOIT focussen op iets van het duister. En dat, geliefden, kan niet van het licht zijn. Als iedereen op jouw planeet dat zou doen, wie zou dan de kinderen redden van de DUMBS? Acht miljoen kinderen worden wereldwijd per jaar vermist en kunnen niet worden gered door alleen te mediteren, bidden en je vibratie te verhogen. Tenminste niet als jullie dat allemaal deden ... Wie zegt dat dat alles is wat iedereen hoeft te doen, is een agent van het duister. Deze mensen zijn geïnfiltreerd met boze geesten die aan hen gehecht zijn en ze hebben er geen idee van.  Niets is onwetend en egoïstischer. En niets kan meer aantonen hoeveel ANGST deze mensen met zich meedragen. Hoe angstig deze individuen zijn van bittere waarheid. Ze zijn hier om je af te leiden met hun ascensiekanalen van liefde, licht, vergiffenis en je vibes te verhogen. BALANS is de sleutel tot alles. BALANS is de sleutel tot de bevrijding van jullie planeet. Volg het nieuws, onderzoek de pijnlijke waarheid, maar vergeet niet te mediteren en jezelf te verwennen. De hele mensheid is opgesloten. Dit is het moment om onderzoek te doen. Dit is het moment om de walgelijke en gruwelijke waarheid in de ogen te kijken. Wat gebeurt er als je dat doet? Je zult bang zijn. Je zult walgen. Je zult pijn hebben. Je zult veel huilen. Je zult niet veel slapen. Rumi zegt: Je moet je hart blijven breken voordat het opengaat. De wond is waar licht binnenkomt. ' Na de eerste schok zul je heel boos zijn. Dat is waar je begint bij te dragen aan het welzijn van deze planeet.


WAAROM?
Omdat je wilt dat iedereen het weet. Dat is de enige kans die we hebben om het kwaad van deze wereld te ontkrachten. Verlicht jezelf eerst en luister niet naar degenen die de fakkel van de waarheid niet dragen en je vertellen die te negeren. Dan geef je de fakkel door aan de volgende en de volgende en de volgende ... UW ONWETENDHEID IS HUN KRACHT.  Laten we verlicht zijn en alles weten wat ze doen. Dat is wat het tapijt onder hun voeten trekt. Je moet de waarheid onder ogen zien, de cabal machteloos maken en dan een nieuwe wereld bouwen gebaseerd op liefde en licht.