Je Bent Al Een Geascendeerde Meester


Dit is niet het leven waarin je nieuwe dingen leert om een ​​of ander meesterschapsniveau te bereiken. Dit is het leven waarin je je herinnert dat je al een geascendeerde meester bent en dat dit precies de reden is waarom je bent gekozen om te incarneren en de grootste uitdaging in de geschiedenis van ons hele universum aan te gaan. Laat u niet misleiden door een corrupt systeem van manipulatie en bedrog, leugens en machtsmisbruik. Degenen die de controle hebben op planeet aarde zijn geen mensen. Het zijn monsters, occultisten, satanisten en slechte aanbidders. Het maakt niet uit of je in Satan gelooft, het enige dat telt is dat ze dat doen. Ze zijn het licht geïnfiltreerd zoals ze elk gebied van het bestaan ​​op planeet aarde hebben geïnfiltreerd. Laat u niet misleiden door degenen die een valse fakkel van licht dragen. Degenen die zichzelf in het licht voorstellen, terwijl alles wat ze hebben duisternis is. Volg niet de valse leringen die je dingen vertellen zoals naar muziek luisteren en dansen en zingen en alles is in orde. Zo worden oorlogen niet gewonnen. En jullie zijn in oorlog, lieverds. Je zou dit de derde wereldoorlog kunnen noemen en in feite is dit een geestelijke oorlog. Goed versus kwaad, waarheid tegenover leugens, licht tegen donker.


WHEN YOU INCARNATED YOU LOST YOUR MEMORY
Vandaag willen we je bekrachtigen door je het feit dat je al een geascendeerde meester bent op de voorgrond van je bewuste gewaarzijn te brengen. Je hebt alle hulpmiddelen, de wijsheid, de kennis en de inherente door God gegeven krachten om dit systeem te doorbreken en de frequentie ervan te veranderen van angst naar liefde. We gaan door met het sturen van krachtige gamma-fotonlichtstralen door de centrale zon rechtstreeks in de cellen van je wezen. Deze lichtstralen dragen het goddelijke licht dat je verstrooide DNA-helixen herstelt en je toegang geeft tot paranormale gaven en kennis die je nu nodig hebt om je missie op aarde te vervullen. We willen jullie eraan herinneren dat de vijfdimensionale frequenties al toegankelijk zijn op jullie planeet. Stel je het voor als een schakelaar in je geest en hart die je moet raken om te profiteren van 5D overvloed.

 

BUT IT WILL COME BACK TO YOU WHEN YOU RECONNECT WITH YOUR HIGHER SELF
Je geest maakt zich nog steeds zorgen over driedimensionale overlevingsonderwerpen zoals je werk, je bedrijf, je gezin voeden, voor je kinderen zorgen, je huis repareren, enz. Al die tijd hunkert je hart naar overvloed en hunkert naar het leven dat je in gedachten hebt, het leven waarvan je droomt, het leven waarvan de gedachte alleen al je hart een beetje wijder opent. Wat als we je zouden vertellen dat dit droomleven dat je jezelf in je wildste dromen voorstelt, je werkelijke levensdoel is? Wat als je jezelf, je familie, je dierbaren zou kunnen genezen en de missie van je goddelijke leven zou kunnen vervullen door simpelweg voor die droom te gaan en onderweg alle angst opzij te zetten? Wat is het beste onderwijs en de hoogste opleiding die ze kunnen krijgen? Wat als je dat zou kunnen doorgeven aan degenen van wie je houdt en dat je gewoon je hart zou volgen? Wat als alles zo simpel was? Jezus zei: "Als de twee één worden, kan het Koninkrijk komen." De geest en het hart. Angst versus liefde. Mannelijke versus vrouwelijke energie. Stel je voor met heel je verstand en liefde met heel je hart. Laat alle angst los en volg je hart. Ben je er al klaar voor om dit als waarheid te accepteren? Of moet je nog steeds het pad van het lijden voortzetten voordat je volledig ontwaakt voor de waarheid van het bestaan? Wat is de waarheid van het bestaan? Dol zijn op. De enige waarheid is liefde. Onvoorwaardelijke liefde. En dat betekent dat je eerst van jezelf moet houden. Wanneer je hebt geleerd om volledig en onvoorwaardelijk van jezelf te houden, ga je in volle vaart voor die droom van jou. Je bent klaar om alles te doen wat nodig is om je hart te volgen en die droom te verwezenlijken.