✴︎ We're All in This Shift Together


DE POORT VAN DE NIEUWE AARDE IS OPEN
Mensen op aarde kunnen zich af en toe afvragen waar hun leven op aarde voor is. Niet iedereen kan begrijpen hoe het leven in een Nieuwe Hemel op Aarde eruit zou kunnen zien. Ze kunnen praten over LIEFDE en LICHT weerzinwekkend vinden. Voor hen roept de aarde gevoelens van woede, verdriet, hebzucht, ziekte en armoede op. Al millennia van hun bestaan ​​op aarde zijn deze ideeën en gevoelens in hen geworteld. Zielen komen en gaan, lijden veel haat van andere zielen tijdens hun verblijf op aarde. Het zit soms als het ware ingebakken in hun essentie. Deze manier van bestaan ​​werd voortgebracht door de duisternis die op aarde ontstond als gevolg van zielen die deze kwade emoties aten.


WE ARE READY
Beste vrienden, de tijd is voor jullie gekomen om op te staan ​​en je ziel te zuiveren van deze duistere emoties. De meesten van jullie die deze woorden lezen zijn zich bewust van wat er gaande is en doen hun best om van duisternis naar licht te transformeren. Geliefden, dit is het doel van uw bezoek. De tijd is voor jullie allemaal gekomen om van de derde naar de vijfde dimensie van de hemel op aarde te gaan.


GAIA IS LIVING BEING FROM LOVE AND LIGHT
Gaia is een levende, ademende entiteit, een wezen van liefde en licht. Ze helpt je bij het verwijderen van de resterende overblijfselen van negatieve emoties in je door alle zielen op haar planeet te kennen. Voel je haar aanbidding niet? Ze is zich echter bewust van de goddelozen en heeft hen bevolen te vertrekken. Gaia transformeert nu en ze heeft geen ruimte in haar wereld voor deze duistere krachten. Zoals je kunt zien, is ze behoorlijk actief als ze overgaat van de donkere 3e Dimensie naar de heldere 5e Dimensie, waar ALLE geesten bezorgd zijn over haar welzijn. Jullie hebben allemaal gemerkt hoe ze is veranderd. Aardbevingen, harde wind, overstromingen en ongewone weerpatronen vinden allemaal plaats. Met veel van haar weersystemen is in het verleden geknoeid door een duistere kracht, en ze herwint langzaam haar harmonie en balans. Eeuwenlang hebben duistere geesten geprobeerd Gaia te domineren. Ze heeft geduldig gewacht tot de mensheid zich zou ontwikkelen, maar de tijd is gekomen dat alle zielen in de wereld zich met haar verenigen.

WE ARE WITH YOU GAIA
Vele zielen zijn naar voren getreden om haar te helpen. Haar weerpatronen zullen veranderen en een groot deel van de wereld zal mild weer hebben, waardoor mensen kunnen floreren. Dit klinkt misschien allemaal als een luchtkasteel voor u, en u gelooft misschien dat het in de verre toekomst plaatsvindt, maar dierbaren, onthoud dat dit allemaal NU plaatsvindt. De energieën die nu de Aarde aanvallen, stellen individuen die in contact staan ​​met Gaia in staat om de Nieuwe Aarde te betreden. Er zal geen armoede, ziekte, honger of gebrek aan liefde meer zijn in de wereld. Degenen met een lagere trilling die zich niet willen aanpassen, zullen daarentegen niet in staat zijn deze trillingen vast te houden.

"CHANGING ENERGY 
CHANGING BODY
CHANGING WORLD"


YOUR BODY NEEDS ATTENTION
De cellen van je lichaam maken zichzelf voortdurend opnieuw aan en weten precies wat ze nodig hebben. Uw lichaam heeft mogelijk meer slaap, daglicht, voeding ofLIBERATIONK lichaamsbeweging nodig. Leer in harmonie en waardering met je lichaam te zijn en het te aanbidden, ongeacht zijn gebreken. In elk symptoom is er altijd een les te leren. Het is moeilijk voor mensen om te begrijpen, maar er is een les voor de ziel in elke ziekte, hoe moeilijk het ook is om te horen. Hoe meer je leert te luisteren naar en lief te hebben voor het lichaam waarin je ziel woont, hoe rustiger je zult zijn. Veel vorderingen zijn voor jullie verborgen gehouden vanwege een duistere kracht. Een sinistere dominante agenda is verantwoordelijk geweest voor veel van de ziekten van de mensheid. Ze zijn zich er terdege van bewust dat veel ziekten misschien al eeuwen geleden zijn behandeld en dat veel ziekten door hen zijn gecreëerd om te profiteren van de zogenaamde behandeling. Geld dat met een goed hart aan zogenaamde liefdadigheidsorganisaties wordt geschonken, komt in de handen van deze slechte groepen terecht. Veel van 's werelds zogenaamde ziekten zijn in werkelijkheid het resultaat van een duistere kracht die probeert te profiteren van een zogenaamde behandeling, terwijl ze mensen gevangen houdt in een angstmatrix.


LIBERATION OF PLANET EARTH

Je bent in het ongewisse gehouden over je eigen Soevereine macht als een goddelijk wezen. Elke mens op aarde heeft een geweldig immuunsysteem dat het lichaam in balans houdt. De duistere kracht heeft jullie aarde echter met veel verontreinigende stoffen en talloze zogenaamde ziekten bestraald om jullie onder controle te krijgen en enorme hoeveelheden geld te verdienen door de afgelopen decennia zogenaamde behandelingen te ontdekken. Veel mensen waren het afgelopen jaar bang voor een andere soortgelijke gebeurtenis, waarbij een groot aantal mensen omkwamen. Echter, Dierbaren, elk jaar sterft er een bepaald aantal individuen, en dit is niet veranderd. De duistere kracht heeft een angst voor deze zogenaamde ziekten gecreëerd om de massa te beheersen. Anderen van jullie die ontwaakt zijn, zijn geïrriteerd door degenen die nog steeds om jullie heen slapen maar vertrouwen hebben, geliefden, want alles is goed, en jullie tijd zal komen.


THE REAL REVOLUTION IS THE EVOLUTION OF CONCIOUSNESS

Op de planeet is er een golf van zielen die wakker worden, en als ze eenmaal wakker zijn, slapen ze niet meer. De frequenties zullen worden uitgezonden totdat alle zielen zijn ontwaakt en de duisternis is verdwenen. Wanneer mensen horen over de verschrikkelijke waarheden die aan het licht beginnen te komen, wordt u dringend gevraagd om hen te helpen. Het enige wat je nu hoeft te doen is jezelf zijn. Je kunt mensen niet overtuigen om jouw mening te delen. Ze zullen uiteindelijk leren en worden zoals jij. Ze moeten het zelf leren, net als jij. De trillingen op aarde zijn zodanig dat veel, veel meer zielen op dit moment wakker worden voor hun eigen doel op aarde, en alle duistere, slechte zielen worden geroepen om de planeet te verlaten. Dit is besloten en zal per direct plaatsvinden. Geen angst meer, lieverds, terwijl de wereld verandert. Let op de veranderingen die om je heen plaatsvinden. Gaia stijgt en ook jij stijgt.