Een Nieuw Fase


Naarmate het aantal waarnemingen op jullie planeet toeneemt, zul je als soort steeds minder ongelovig worden over het bestaan ​​van buitenaards leven. We zijn erg gevoelig voor uw mensen. We zijn erg gevoelig voor de hele mensheid, want we willen geen angst verspreiden. We willen geen enkele angst veroorzaken. Er is al genoeg angst op jullie aardse vlak zonder dat wij er iets aan toevoegen. We zijn hier om te verheffen; we zijn hier om uw bewustzijn te vergroten, zodat u meer en meer contact kunt zoeken. Van je grootste kanalen die volledig open zijn, hebben niet allemaal het eerste contact gehad. Maar dit zal steeds vaker gebeuren

OPENING UP FOR NEW INFORMATION
We verbinden ons met jullie op diepere niveaus, zodat jullie open kunnen staan ​​en bereid kunnen zijn om de waarheid van het Universum te accepteren. In de afgelopen eeuw zijn er veel verschillende waarnemingen geweest en is er veel telepathisch contact geweest. We hebben je kunstwerken geïnspireerd, we hebben je films geïnspireerd, we hebben je boeken geïnspireerd en we hebben je sciencefiction geïnspireerd. We kijken er echt naar uit dat u zich opent naar het volgende niveau van onze communicatie. Als je je concentreert op de hogere aspecten van je leven, kom je dichter bij het fysiek kunnen reizen door het universum. We hebben veel meer technologie dan u zich ooit kunt voorstellen. We hadden je technologieniveau miljarden jaren geleden en jullie zijn het universum al aan het verkennen, dus hoe meer je bij deze concepten komt, hoe gemakkelijker het zal zijn. Wees nergens bang voor, de tijd is gekomen.

EXPAND YOUR CONCIOUSNESS
Naarmate je synchroniciteit toeneemt, stijgt je vibratie en zal alles worden getransformeerd en zal het leven nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal volledig, telepathisch verbonden bent met je sterrenfamilie. We breiden het licht voor jullie allemaal uit. Als je je bewustzijn uitbreidt, zul je de polariserende effecten op het aardse vlak herkennen. Steeds meer mensen drijven diep de dualiteit in en alle lessen die hieruit kunnen worden geleerd, worden zeer intensief geleerd. Je komt op een plek waar je bewustzijn klaar is; je bewustzijn gaat open. Hoe meer en meer die zich openen, die hun Merkaba openen, die zich verbinden met alle wezens die op dit moment de aarde omringen, en er zijn miljoenen wezens, hoe meer het collectieve bewustzijn op een positieve manier wordt beïnvloed. Het tij is al gekeerd; het positieve verandert de wereld.


FIRST CONTACT
We zijn hier om u de gelegenheid te geven om het eerste contact te hebben. Hoe meer u telepathisch verbinding maakt, hoe sneller u fysiek verbinding kunt maken. Als soort ben je er klaar voor en deze volgende fase is de meest opwindende tijd die je wereld ooit heeft meegemaakt. De channelings zijn belangrijk. Als je ze aan boord neemt en ze volledig assimileert, zal dit leiden tot meer en meer synchroniciteiten zodat je de wereld kunt zien zoals die werkelijk is. En om je los te maken van lagere energieën, de lessen die je in vorige incarnaties hebt geleerd en de lessen die je niet meer hoeft te leren. Wij helpen hierbij. Er zijn schepen gestationeerd rond elk deel van de wereld. Er zijn wezens in de aarde die ook hun basis op moeder aarde hebben. Jullie zijn niet de enige bewoners van deze planeet. Het werk dat is gedaan, is goedaardig geweest om uw soort te bevorderen en u bent nu klaar om door de Melkweg te reizen. Klaar om de vele soorten te ontmoeten die van je houden en je observeren. U wordt aangespoord om naar heilige plaatsen te reizen; je zult een verlangen hebben om je te verbinden met individuen met een hogere vibratie en je zult meer en meer verbinding maken. Hoe meer u verbinding maakt, hoe gemakkelijker het zal zijn. Hoe meer gesprekken je hebt over het uitgebreide universum zonder spot, hoe gemakkelijker deze overgang zal zijn.


HUMANITY WANTS TO KNOW
Er is steeds meer nieuwsgierigheid en steeds meer willen de waarheid. Want deze planeet is gebruikt voor winst. Niet door de meerderheid van uw soort, maar door degenen die dit idee laag houden. Degenen die dit onderdrukken, zijn degenen die er belang bij hebben dat u onwetend blijft en de kennis voor u houdt. Maar hoe meer je openstaat om te erkennen dat je fysiek voorwaarts gaat om een ​​Galactisch ras van reizigers te zijn, hoe meer opwinding je zal opbouwen en hoe meer tijd je zult nemen om je eigen zelf te ontwikkelen.