Blue Avian Starseed


KENMERKEN
Blue Avians zijn 8 meter hoge, aviaire mensachtigen bedekt met indigoblauwe en violette veren, variërend op individuele basis. Dit is dezelfde groep die zichzelf identificeert als Ra uit de Wet van Eén. Ze zijn van de 6e dichtheid. Het zijn aviaire mensachtigen. Ze hebben flexibele snavels. Ze spreken telepathisch en gebruiken tegelijkertijd handgebaren met één hand. Ze maken tijdens de communicatie veel verschillende bewegingen, waarbij ze hun hele arm gebruiken. Het is een echte zachte, flexibele snavel en als ze spreken, maken ze een gebarentaal of beweging met één hand. En dan bewegen ze hun mond en communiceren telepathisch.

GESCHIEDENIS
Ra voltooide hun derde dichtheid 2,6 miljard jaar geleden. Ze hebben overal in onze Lokale Cluster structuren gebouwd en er een verdedigingsnetwerk omheen opgezet. Ze verlieten onze frequentie ongeveer 1,8 miljard jaar geleden. Ze ervaren hun zesde dichtheid binnen Venus en binnen de Zon. Sindsdien hebben ze echter de invloed van Venus verlaten.


WE TRIED TO TELL YOU
Ze hadden hun boodschap in het verleden drie keer afgeleverd. 11.000 jaar geleden bezochten ze de vorsten van Egypte en de heersers van een andere cultuur. In de 18e dynastie namen ze telepathisch contact op met Achnaton. Elke keer dat ze hun boodschap van eenheid brachten, werd de boodschap negatief vervormd. Dit creëerde karma voor hun sociale geheugencomplex.

COMMUNICATIE
Ze zullen zich eerst aan je voorstellen in een lucide droom. In deze lucide dromen zullen de Blue Avians met de dromer communiceren door alleen handgebaren te gebruiken zonder telepathie. Hun kleur en uiterlijk varieert op basis van wie er contact heeft. Zodra je klaar bent of hun uitnodiging hebt geaccepteerd, zullen ze fysiek aan je verschijnen. protocol ontvangen contactpersonen een formele begroeting die een zin bevat. De Blue Avians gebruiken deze begroeting bij alle wezens voor operationele veiligheid.


BLAUWE LICHTBOL
De Blue Avians sturen een blauwe bol om contactpersonen op te halen en naar een gigantische blauwe bol te transporteren. De vloer krijgt vorm, een reeks kruisende lijnen van wit licht in een vierkant rasterpatroon.

 WIE ZIJN DE BLUE AVIANS?
De Blue Avians zijn het hoogste Avian-ras. Deze 8 ft wezens zijn mensachtig met vogelachtige kenmerken, met diepblauwe veren. Het zijn hogere dimensionale wezens, die bestaan ​​tussen de 6e tot de 9e dimensie, het menselijk ras ver achter zich latend in de 3e tot de 5e dimensionale groep. Ze fungeren als een enkele, intelligente entiteit en zijn boodschappers en bemiddelaars van de ene oneindige schepper. Brengers van vrede, ze hebben de aarde miljarden jaren geleden bezocht in hun enorme, bolvormige vaartuigen die zo groot zijn als planeten. In een hogere dimensie bevat ons zonnestelsel er meer dan 100. Gelukkig staan ​​ze aan onze kant en zijn ze sterk tegen de heersende cabal van de wereld.


VERY HIGH EVOLVED SPECIES
Hun ruimteschepen hebben een blokkade in ons zonnestelsel gecreëerd om te voorkomen dat de cabal ontsnapt. Hun technologie overtreft ver onze geheime ruimteprogramma's die in feite verder technologisch verder zijn dan de meesten van ons kunnen bevatten. De blauwe vogels maken deel uit van de Alliantie, samen met andere rassen en mensen hier op aarde die tegen de heersende bankmaffia van deze wereld werken.

 

️ HOGERE INTELEGENTIE
Ze staan ​​bekend om hun heldere intelligentie en multidimensionaal zicht. Het zijn grote spirituele meesters en leraren die betrokken zijn bij het planetaire bestuur van vele werelden. Ze hebben het vermogen om gemakkelijk trillingen te verhogen en zijn vrije denkers en voelers die niet gebonden zijn aan de grenzen van het groepsbewustzijn. Er wordt vaak een beroep gedaan op hoger dimensionale aviaire vormen vanwege hun van nature hogere perspectief. Ze sturen normaal gesproken een energetische vorm van zichzelf rond het universum voor overleg. Ze hebben een geweldig historisch record met de mensheid. Ze hebben geprobeerd ons nieuwe perspectieven te geven, meestal via hogepriesters en sjamanen.


THAT'S WHY Q IS 5D CHEST
Ze helpen bij de beweging voor wereldwijde onthulling op aarde. Ze maken deel uit van een federatie genaamd de 'Sphere Being Alliance'. Ze zijn hier om energieën stabiel te houden en om de energieën die binnenkomen in de gaten te houden. Ze zijn ook multidimensionaal omdat ze in hogere dichtheden kunnen materialiseren. Hun functie is om te fungeren als apparaten om de krachtige energiegolven die op dit moment ons zonnestelsel binnenkomen, te verspreiden. Hun enorme schepen stabiliseren de nieuwe energieën die binnenkomen die een energetische bewustzijnsstijging creëren.

 

DIT IS VOORBIJ RUIMTE EN TIJD
Ze bestaan ​​buiten de grenzen van ruimte en tijd. Er wordt aangenomen dat deze wezens al miljoenen jaren contact hebben met de mensheid, wat heeft bijgedragen aan de spirituele ontwikkeling van de mensheid. Hun verschijning op aarde is overal in de menselijke mythologie verschenen. Zo werd de Egyptische god van de zon, Ra genaamd, afgebeeld als een wezen met een vogelkop. Hij was bedoeld om de middagzon en schepper van de seizoenen, dagen, maanden, planten en dieren te vertegenwoordigen.


LOOKS LIKE A BIRD
Hij werd meestal afgebeeld als een mensachtige met het hoofd van een blauwe adelaar die een prachtige kroon droeg. Een ander voorbeeld was de Hogepriester Thoth, die een integrale God was met de Egyptische mythologie en het meest bekend was voor het oplossen van geschillen en het ontwikkelen van systemen voor geavanceerd schrift, magie en wetenschap.


LOVELY ENERGY
Deze wezens zijn opgestegen van ons huidige realiteitsniveau naar de 6e tot 9e dichtheden die naar believen door de grote universa reizen. Ze communiceren via telepathie en ze initiëren vaak contact met mensen via dromen. Ze gebruiken ook een vorm van gebarentaal en hebben een geheime begroeting gemaakt. Ze gebruiken ook lichte fysieke aanraking om een ​​gedwongen positieve emotionele en fysieke reactie op te wekken. Vogels worden niet geassocieerd met ontvoeringen door mensen. Ze leggen alleen contact met degenen die willen communiceren. Ze hebben pas onlangs hun relatie met mensen hersteld als een middel om hun boodschap van vreedzame ascentie over te brengen en de mensheid aan te sporen hun vibratie te verhogen door anderen van dienst te zijn.


5 Kenmerken Blue Avian Starseed


1. UITGESTREKTE OPBEURENDE VISIONAIRS

De Blue Avians zijn superefficiënt met opmerkelijke observatievaardigheden. Ze hebben het vermogen om elke situatie te verbeteren door deze naar een nieuw denkniveau te brengen. Ze kunnen gemakkelijk vibraties verhogen en nieuwe ideeën naar hogere kennisniveaus brengen, terwijl ze de grenzen van denken en creëren verleggen.

 

2. SCHERPE INTELLIGENTIE EN GEHEUGEN
Hun heldere intellect kan getuige zijn van veel verschillende perspectieven. Het zijn vrije denkers en voelers en worden niet beperkt door het collectieve bewustzijn. Alles wat ze tegenkomen zit diep in hun geheugen.

 

3. MULTIDIMENDIONAAL PERSPECTIEF
Er wordt vaak een beroep gedaan op hoger dimensionale vormen vanwege hun natuurlijke hogere perspectief en om het bewustzijn in elke situatie te vergroten. Ze kunnen op talloze plaatsen tegelijk zijn en sturen meestal alleen een energetische vorm van zichzelf door het universum voor federale bijeenkomsten. Ze hebben ook de kracht van multidimensionaal zicht.


4. VRIJHEID EN EER

Omdat ze zich niet graag beperkt voelen, is het essentieel dat aviaire wezens echte vrijheid ervaren. Omdat ze alle levensvormen eren, verwachten ze hetzelfde respect terug te krijgen.


5. HUMORISTISCH EN AARDIG

Blue Avians houden ervan om te verheffen en staan ​​erom bekend angst te verlichten door hun scherpe gevoel voor humor te gebruiken. Mensen die hen hebben ontmoet, onthullen verhalen over hen die buitengewoon geestig, attent en vriendelijk waren.