Divine Powers


BERICHT VAN DE PRIME CREATOR

"MIJN GELIEFDE KINDEREN
Ik ben de Creator die vandaag spreekt over de transformatie waar iedereen op wacht. De Ascentie van de Aarde staat al vele jaren onder mijn supervisie. Het is mijn project, en iedereen die het probeert te verknoeien of te vertragen, zal er zijn ziel voor verliezen. De mensheid bevindt zich nu op het kruispunt van wat ze de Duisternis moet volgen of het Licht moet zijn. Het is jouw taak om anderen te helpen het Licht te zien en de weg te wijzen naar vrijheid en geluk. Nu ga je je beslissing nemen om al dan niet te Ascenderen. Velen slapen nog, en dat is oké, want ze hebben hun spirituele potentieel niet bereikt. De Awakens moeten zich concentreren op hun voortzetting van spirituele groei. Wees alsjeblieft klaar om over te stappen naar 5D.  Ieder van jullie bevindt zich op een ander ontwikkelingsniveau, wat betekent dat jullie niet allemaal tegelijkertijd kunnen Ascenderen. De eerste golf zal naar de Nieuwe Aarde gaan en dan anderen helpen hen te volgen.

TROUWENS, IK GEBRUIK WEL ALTIJD HET WOORD  'THE CREATOR' MAAR OOK ENGELEN, GIDSEN, GALACTISCHE FAMILIE, ZIELEN FAMILIE, SPIRITS, HOGERE ZELF ETC. MAAR EEN GO(E)D PLAATJE

 

LAAT ALLE OVERTUIGINGEN LOS
Degenen die gehecht zijn aan deze 3D valse realiteit, nu is het het perfecte moment om alle oude overtuigingen en gehechtheden los te laten. Open je hart voor de natuur en je omgeving. Vraag vergeving van het dierenrijk en de natuur voor de slechte daden die je hebt gedaan tijdens je vele mensenlevens. Begroet iedereen met Liefde en Licht. Oordeel, woede, ego en etc. zijn emoties van 3D Wereld. Zeg vaarwel tegen de negativiteit en verwelkom lachen in je leven. Deze planeet zag verschillende beschavingen komen en gaan, de opkomst en ondergang van Atlantis, de ondergang van Lemurië, de glorie van Egypte en duizenden andere gebeurtenissen. De mensheid is al heel lang onderdrukt en mishandeld. Nu, Mijn kinderen, jullie moeten allemaal omhoog naar je ware potentieel. De Activering van 12 strengen DNA is door mij stap voor stap begeleid om in de toekomst tot een volledige activering te leiden.

BE A SPIRITUAL BEING HAVING A HUMAN EXPERIENCE
Alsjeblieft, word vegetariër en breng het grootste deel van je vrije tijd door met mediteren. Alles wat leeft, is energie. Leer liefde voor iedereen te uiten. Vermaak continu positieve en vredige gedachten. Jullie regeringen kunnen hun leugens en corruptie niet meer verbergen. De mensheid begon eindelijk hun echte gezichten te zien. De transformatie van deze planeet vindt plaats en het oude fundament valt elke dag meer en meer naar beneden. De onverwachte gebeurtenissen zullen gebeuren en miljoenen mensen schokken. Niets kan niet hetzelfde blijven als de Kosmos die voortdurend uitbreidt en verandert. Elke nanoseconde worden nieuwe planeten, universums en sterrenstelsels geboren. Volg de Goddelijke Stroom, en je gaat veel wonderen meemaken. Ik ben je Vader en ik geef je altijd wat je nodig hebt, soms merk je het niet. We zijn allemaal Eén Universeel Bewustzijn. Er komen geweldige tijden aan voor Moeder Aarde. Bedankt Universal Channel.

 

GECHANNELD DOOR ERENA VELAZQUEZ
Hier vind je een gemakkelijke visualisatie-oefening die kan helpen het Christusbewustzijn in ons te 'activeren'. Klaar om te starten? Stop even voordat je met de oefening begint. Ik geloof dat om dit goed te doen, je in de juiste gemoedstoestand moet zijn. Rustig, ontspannen en zittend in een comfortabele stoel, zo ver mogelijk weg van het lawaai en de afleiding van de buitenwereld.