♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

 Lemurische Kristal


Kent u dit kristal? Dit is een soort kristal waarvan wordt aangenomen dat het je helpt bij het ophalen van informatie over de oude beschaving van Lemurië. Wist je ook dat lichtwerkers dit kristal erg fascinerend vinden? Nou ja, dat doen ze! Lichtwerkers hebben zo veel informatie verkregen tijdens het gebruik van dit juweeltje. Lemurisch kristal heeft een zeer krachtige energie en is ook uitstekend geschikt om te helpen bij spirituele ontwikkeling. Dit geldt met name voor de stenen, die afkomstig zijn uit het Himalaya-gebergte, aangezien de kristallen uit dit gebied een waarheidsgetrouwe spirituele vibratie verpersoonlijken. Lemurische kwartskristallen zijn een soort zaadkwarts, dat tot een opmerkelijke afstamming behoort en kan worden afgebakend als het symbool voor wijsheid.

 

Lemurische Kwarts

HEILIGE BOODSCHAPPEN
Er wordt ook gedacht dat deze steen de heilige boodschappen omvat, die noodzakelijk zijn voor degenen die op zoek zijn naar een dieper begrip van het universum, te beginnen bij het innerlijke zelf. Bovendien heeft het lemurische kwarts een klassieke en ruige vorm met gestreepte lijnen, die horizontaal over de zijkanten van het kristal lopen, waardoor het een ietwat prismatische vorm krijgt. De richels van het kristal zijn wat het lemurische kwarts feitelijk onderscheidt van de andere soorten kwartskristallen. Dit is ook een hoogfrequent kristal, dat een tastbaar en fysiek effect kan hebben op degenen met de intense trillingen die het heeft. Ook heeft deze steen een opvallend algemeen uiterlijk en wordt hij vaak aangetroffen in unieke kleuren, die helder zijn, net als goud, rokerig, blauw, groen en roze.

Het lemurische kwarts kan ook op tal van locaties over de hele wereld worden gevonden, het meest in Brazilië in een bepaalde regio die Diamantina wordt genoemd. Enkele andere gebieden waar het is ontdekt, zijn onder meer Zambia, Tibet, Rusland, de VS en verschillende regio's van de Himalaya. Hoewel ze in het verleden enigszins zeldzaam waren, is de Golden Healer Lemurian in de huidige tijd al gemakkelijker beschikbaar. Deze specifieke lemurische variant staat misschien bekend om een ​​abrikoos- of citrienkleur.