Pleiadian Starseed


Pleiadische sterzaden zijn zielen die een eerdere incarnatie in de Pleiaden hebben gehad voordat ze op aarde incarneerden. De Pleiaden zijn een groep sterren in het sterrenbeeld Stier, ook wel bekend als de "zeven zusters". Er wordt gedacht dat Pleiadians in verschillende dimensies bestaan, waaronder 3D (het aardse vlak) tot en met de 9D. Peiadische sterzaden zijn sterk geëvolueerd en er wordt gezegd dat ze mogelijk op de aarde hebben gewoond sinds de tijd van Lemuria.


EIGENSCHAPPEN PLEIADIANS
- Zacht van aard en zachtmoedige maniertjes
- Zacht gesproken en beleefd
- Humanitairen
- Empathisch: voelen en nemen de energie van anderen over,
kan transmuteren wanneer ze op één lijn zijn
- Vaak lang en slank met blond haar en blauwe ogen (hoewel dit per persoon verschilt, onthoud dat!)
 Kan Noorse of Noord-Europese afkomst / DNA hebben
- LIEFDEVOL en liefde willen verspreiden naar de wereld
- hoge jukbeenderen /  lange ledematen /  terke kaaklijnen
- ZIJN aangetrokken tot de ruimte, sciencefiction, astrologie, sterren
- geïnteresseerd in genezing en metafysica
- gezinsgericht
- Zijn people-pleasers:
soms kan dat er toe leiden dat mensen hier misbruik van willen maken
 Zijn gevoelige personen, dragen hun hart op de mouw
- Voelen zich anders dan alle anderen als je opgroeit
 Ze voelen dat ze een grote missie op aarde hebben
- Begrijpen polariteit: mannelijk / vrouwelijk, yin / yang, zon / maan, boven / onder en zijn zelf in evenwicht
- Kunnen worstelen met voedselgevoeligheden, sensorische problemen en angst wanneer ze niet op één lijn liggen

THE PLEIADIAN STARSEED MISSION
Dus laten we beginnen met hun missie. Er wordt aangenomen dat Pleiadians hier zijn om ons te helpen bij onze reis naar bewustzijnsevolutie. De missie van de Pleiadiër is om de mensheid te helpen begrijpen dat we allemaal EEN zijn. Dit gebeurt al in onze huidige samenleving als we mensen zien ontwaken dat we allemaal gelijk zijn, ongeacht ons geslacht, huidskleur, economische status of seksuele voorkeuren. . We zijn allemaal puur bewustzijn. De Pleiadiërs zijn overeengekomen om als gidsen te helpen tijdens deze verschuiving. Ze helpen mensen hun hartchakra te openen en te onthouden wie ze werkelijk zijn - pure LIEFDE.

HET PLEIADISCHE ONTWAKEN
Niet alles is perfect in het leven van een Pleiadiër. Het is niet gemakkelijk om geboren te worden op een zeer dichte plek als de planeet Aarde, waar ze omgeven zijn door zware energie (beïnvloed door de ego-geest). Dit maakt het erg moeilijk om je aan de planeet aan te passen en te onthouden wie ze zijn. Meestal worden pleiadische sterzaden geboren met een slecht geïntegreerde energie en ze besteden vele jaren aan deze integratie terwijl ze volwassen worden en evolueren tijdens hun reis. Dit gebeurt meestal na een levensveranderend moment wanneer ze 'wakker worden' en beseffen wie ze zijn en wat hun missie is. Er zijn veel gebeurtenissen die een spiritueel ontwaken kunnen veroorzaken en ik heb daarover een artikel geschreven, voor het geval je geïnteresseerd bent - Spiritueel ontwaken triggers - Wat leidt tot spiritueel ontwaken?

 

PLEIADIAN SIGNS
Pleiadians hebben enkele gemeenschappelijke fysieke kenmerken. Ze zijn meestal erg lang en slank, met een Scandinavische uitstraling. Het is normaal dat Pleiadische sterzaden licht haar en lichte huid hebben, amandelvormige ogen, hoge jukbeenderen en sterke kaaklijnen. Pleiadians hebben ook vaak een androgene uitstraling en worden als buitengewoon mooi beschouwd, met verbazingwekkende lichamen en perfecte symmetrische kenmerken. Ze passen zich meestal goed aan koude klimaten aan. Ze geven de voorkeur aan koud dan aan warm weer. Hun heldere ogen zijn ook zeer gevoelig voor licht. Hoewel veel Pleiadiërs doorgaans deze gemeenschappelijke kenmerken hebben (en ik heb er een in mijn leven die er precies zo uitziet als hierboven beschreven), zijn er ook Pleiadiërs die er niet helemaal zo uitzien. Wanneer Pleiadians op aarde incarneren, kunnen ze ervoor kiezen om te incarneren in aardse lichamen die veel gevarieerder qua uiterlijk zijn dan wat ze gewend zijn in de Pleiaden.