Spirituele Kruiden


Voor het activeren van hoger bewustzijn, ontwakende intuïtie en diepe genezing.

Calendula is een krachtig spiritueel kruid dat genezing zal brengen en je aangeboren helende vermogens zal activeren. Als je calendula drinkt, sta je zo hoog als een krachtige genezer. Deze thee repareert je aura en biedt energetische bescherming.


Kamille
helpt overvloed aan te trekken. Dit aangenaam smakende  spirituele kruid  ontspant je energie, waardoor je ontvankelijk kunt worden. Het universum en God hebben altijd het beste met je voor. Wanneer dingen uitdagend lijken, kan het om een van de twee redenen zijn: je probeert een andere kant op te gaan dan waar je echt wordt begeleid, of je bent niet bereid om onderweg hulp en ondersteuning te krijgen. Als je kamille drinkt, laat je je wacht in de steek en laat je de helende liefde van God en je engelen binnen.

Venkelthee (gemaakt van de zaden) kan helpen het verlangen naar suiker te verminderen. Op energetisch niveau geeft het je een 'schouderklopje'. Als genezer of lezer kun je je richten op het helpen van anderen in plaats van tijd aan jezelf te besteden. Door deze kruiden te drinken, spiritueel verbeterende infusie, onthoud je dat het oké is om af en toe te rusten. Je kunt ontspannen, een dag vrij nemen en gewoon genieten van het leven.


Gemberthee
geeft woede en frustratie vrij. Het helpt je wrok en jaloezie los te laten, waardoor je op een plek van tevredenheid en evenwicht komt.

 

Hibiscusthee is een prachtige robijnkleurige infusie. Hiermee kunt u uw gevoelige kant accepteren. Weet dat gevoelig zijn geen zwakte is; Het is een aanwinst! Door de subtiele energieën om je heen op te pikken, weet je veel gemakkelijker wanneer je verder moet gaan. De  spirituele plant  hibiscus brengt jou en je geliefden samen. Het geneest wonden uit het verleden en bevordert vergeving.


Lavendel
is een legendarisch spiritueel verjongend kruid dat je geest ontspant en de egostem kalmeert. Het is mooi voor een meditatie, omdat het resoneert met het chakra met derde ogen - je centrum van helderziendheid. Dit roept psychische visies en intuïtieve inzichten op. Lavendel brengt een dieper  spiritueel begrip. Dit kruid helpt alle angsten over het omarmen van je spirituele gaven weg te werpen.

 

Citroengras is een minder bekend spiritueel kruid dat afleiding en uitstel afweert. Als je moeite hebt om iets gedaan te krijgen en veel excuses vindt om het niet te doen, dan heb je citroengrasthee nodig! Het brengt je duidelijkheid over het doel, zodat je aan het werk kunt. Het toont u ook het enorme voordeel dat het voltooien van deze taak zowel u als anderen zal dienen. Citroengras scherpt je focus aan en voorkomt dat mensen je belangrijke baan onderbreken.


Brandnetelthee
is geweldig voor als je je versleten en uitgeput voelt. Het is een zeer voedzame infusie die je lichaam fysiek ondersteunt. Het biedt  energetische bescherming,waardoor u tijd heeft om op te laden. Terwijl je lichaam en geest resetten, leer je nieuwe manieren om met situaties om te gaan. Begrijp de lessen die bij uw huidige situatie komen kijken en u hoeft ze niet te herhalen.

 

Pepermunt is een veel voorkomende maar nog steeds krachtige spirituele plant die je helpt motiveren en inspireren, waardoor je nieuwe creatieve ideeën krijgt over hoe je je  dromenkuntbereiken. Het zuivert en balanceert de sacrale en zonnevlechtchakra's, waardoor je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen hebt.

 

Rozenthee is een oud, heilig spiritueel kruid dat je hart opent. Het trekt mededogen aan; begrip; genezing; En natuurlijk liefde. Wanneer u deze thee drinkt, wordt u zich zeer bewust van uw taalgebruik. Elk woord dat je spreekt zal de essentie van liefde eraan verbonden hebben. Al je communicatie zal opbeurend zijn en gecentreerd zijn rond genezing. Je zult merken dat je geen tijd hebt voor roddels of negativiteit. In plaats daarvan zul je een inspiratie worden voor de mensen om je heen - die zich zullen afvragen waarom je zo vredig bent en je dan op dat pad van rust willen vergezellen.

 

Rozemarijn is misschien geen kruid waar je vaak aan denkt voor thee. Het smaakt precies zoals je zou verwachten, maar de energie is prachtig! Rosemary heeft affiniteit met het hoofdgebied. Het ruimt ongewenste gedachten op, tilt negatief denken op ten gunste van een positieve houding en helpt bij concentratie. Rozemarijn resoneert met het  derde-oog chakra en geeft druk vrij rond je spirituele pad, waardoor het een geweldig spiritueel kruid is om bij de hand te houden. Sta jezelf toe om te genieten van deze prachtige reis en stel geen onnodige deadlines in.


Saffraanthee
klinkt zo toegeeflijk en enigszins koninklijk. En saffraan is het duurste kruid ter wereld. Gelukkig heb je maar de kleinste hoeveelheid nodig om een zeer krachtige spiritueel activerende thee te maken. Voeg vijf tot tien saffraandraden van goede kwaliteit (delen van de stamper van een krokus) toe aan een kopje kokend water. Laat minimaal tien minuten trekken zodat de saffraan zich volledig aan het water kan geven. Onderzoek studies hebben aangetoond dat saffraan helpt verlichten symptomen van premenstrueel syndroom en gevoelens van depressie. Spiritueel ontsluit saffraan de mysteries van het universum, waardoor je diepe, esoterische concepten kunt leren. Het ontwaakt en ontruimt al je  energiecentra  en verbindt je met God, waardoor het een essentieel spiritueel kruid is voor de zoeker.


Tijm
is een ander spiritueel kruid dat je misschien niet had overwogen om te brouwen. Deze thee opent je communicatiecentra en resoneert met het keelchakra om je te helpen spreken en schrijven met passie en doel. Als je het moeilijk vindt om jezelf uit te drukken, probeer dan tijmthee.

 

Elder (Sambucus nigra) is verkrijgbaar in twee vormen: de bes en de bloem. Vlierbes is een uitstekende antivirale. In dit geval zijn we echter meer geïnteresseerd in de oudere bloemen, omdat ze het zweten helpen bevorderen. De oude boom heeft een lange geschiedenis verbonden met oude mystiek. Zelfs boeren zouden de geest van deze boom de "Oudere Moeder" noemen. Dit spirituele kruid heeft een krachtige energie die je intuïtie wakker maakt en je chakra's opent. Oudere bloemen hebben een verbinding met het hoofd en zijn uitstekend geschikt voor mensen met constante verkoudheid, loopneus of hooikoorts.


Gember 
is een verwarmend kruid dat je bloedsomloop stimuleert. Terwijl je bloed zich verspreidt door de oppervlakkige lagen van je huid, maakt het de eccriene klieren vrij. De gember draagt de voeding mee die beschikbaar is voor je lichaam. Zie het als een koerier die je vitamines en mineralen vervoert naar de locaties die ze het meest nodig hebben. Samen met deze voeding stroomt je energie ook door hetzelfde pad. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde volgen bloed en energie/vitale kracht  elkaar op. Dus als je bloedsomloop wordt gestimuleerd, is dat ook je energie, en dus je intuïtie.


Pepermunt 
helpt de eccriene klieren te stimuleren en een maagklachten te kalmeren. Het is je misschien opgevallen dat wanneer je een kopje spiritueel activerende pepermuntthee hebt, je handen soms warmer aanvoelen. Dit gebeurt niet de hele tijd, maar wanneer het gebeurt, toont het aan dat de energie in je handpalmchakra's is gewekt. Je handen zijn nu gevoeliger voor energie en je kunt ze gebruiken als een natuurlijk waarzeggerijmiddel. Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet en elkaar de hand schudt, vertrouw dan op de indruk die je krijgt. Pepermuntthee zal u helpen meer vertrouwen te hebben in deze intuïtieve berichten.

 

Astragalus is een legendarisch tonisch spiritueel kruid dat het hart voedt. Het kan de bloeddruk in evenwicht brengen en u helpen beter om te gaan met stress. Astragalus is een prachtige regulator voor het lichaam. Het corrigeert onevenwichtigheden en helpt u obstakels te overwinnen.

 

Dan Shen (Salvia miltiorrhiza) is een spiritueel kruid dat een sterke verbinding met het hart heeft. Het brengt de bloeddruk in evenwicht en voorkomt dat je bloed te dik wordt. Dan Shen beschermt het hart en kan hartkloppingen verminderen. Dit kruid kan nuttig zijn wanneer mensen een vurige energie over hen hebben, boos en agressief lijken. Een rood gezicht dat voortkomt uit woede of hoge bloeddruk kan een teken zijn dat dit kruid nodig is.


Meidoorn
 is een van mijn favoriete  hartgenezende  spirituele kruiden. Ik gebruik het voor zowel het fysieke als het emotionele hart. Op fysiek niveau beschermt het de hartspier. Het voedt dit kostbare orgaan en helpt het te versterken en te reguleren. Emotioneel en energetisch kalmeert het een gebroken hart. Ik heb het gebruikt voor het genezen van verdriet; moeilijke relaties; en gevoelens van misbruik door vrienden, familie of partners. Meidoorn heeft een zachte energie, zoals een troostende vriend die je steun geeft.

 

Koreaanse ginseng (Panax ginseng) is een krachtig, tonisch spiritueel kruid dat veel respect verdient. Het stimuleert en wekt het hele lichaam. In tegenstelling tot de manier waarop cafeïne stimuleert, Koreaanse ginseng geneest en herstelt. Het voedt het hart en zuivert gevoelens van debility. Koreaanse ginseng stelt u in staat om te gaan met stressvolle situaties op een gezonde manier, en heeft zelfs aangetoond een vermogen om mentale alertheid en geheugen te verhogen. Het nemen van een dosis vlak voor een examen kan u helpen meer informatie te onthouden - een effect dat nog krachtiger wordt gemaakt wanneer u het combineert met ginkgo.