De Schaduw


De Annunaki / Reptiliaanse entiteiten besloten dat ze superieur en elite waren en dat ze door de aardbewoners als goden zouden worden aanbeden. Wat als Openbaringen in feite de Armageddon-software was die ze installeerden om de mensheid te kwellen, brachten ze dan zelfs 2000 jaar geleden voorspellende programmering in het planetaire brein? Helaas weten veel van de mensen op deze planeet niet dat ze een buitenaardse God aanbidden. Veel mensen op aarde zijn het resultaat van buitenaardse hybridisatie en zijn vatbaar voor genetische veranderingen waardoor ze een gastlichaam kunnen zijn voor een verscheidenheid aan interdimensionale entiteiten. Wanneer een mens genetisch gemodificeerd is door een buitenaardse soort, kan dat lichaam worden gebruikt als een poort voor dat buitenaardse bewustzijn. Je kunt zeggen dat ik een voorbeeld ben van Pleiadisch bewustzijn, wat velen van jullie zijn. Ik geloof dat we allemaal een bepaalde oorsprong / afstamming hebben waarmee we ons identificeren. Een persoon kan worden ontvoerd, gecontacteerd, gedownload en gewijzigd met verbeteringen om bepaalde rollen uit te voeren. Zoals ik in een eerder bericht al zei, is een goede vuistregel: als je in contact bent en als je leven een positieve richting uitgaat, hebben die wezens het beste voor je in gedachten, als je leven volledig ontspoord is, doen die wezens dat wel hebben niet uw beste belang in gedachten en zijn niets anders dan een binnenvallende soort. 

THEY EDITED OUR DNA TO TURN US INTO "UN"CONCIOUSNESS SLAVES
Mensen worden gegroepeerd in planetaire hulpbronnen als slavenarbeid, gekopieerde klonen, seksslaven voor hun fokprogramma's, gebruikt als onderhandelingsinstrument met andere soorten voor voedsel en andere doeleinden. Deze kwaadaardige soorten beschouwen mensen als hun persoonlijke eigendom om te worden gebruikt als een hulpbron die hun overheersingsagenda dient. Ze voeren welwillende acties uit jegens mensen die alleen hun slavernij-agenda dienen. Ze zijn berekenende leugenaars en meesterlijke bedriegers en zullen alles zeggen wat de mens wil horen om de resultaten te manipuleren om hun agenda te dienen. Klinkt bekend in deze huidige planetaire tijden? De verborgen agenda's van deze kwaadaardige binnenvallende soorten omvatten hybridisatieprogramma's, fokprogramma's, genetische modificatie en manipulatie van menselijk DNA. De manipulatie van menselijk DNA werkt zowel voor de genetische verbetering van de favoriete bloedlijnen die gehybridiseerd zijn met primair Reptiliaanse genetica, terwijl andere genetisch "afgezwakt" worden om een ​​werkende slaafklasse te zijn.

THEY USE THEM FOR WAR
Militaire controllers geven de voorkeur aan verbeterde mensen met reptielengenetica omdat de soort hogere vermogens heeft, waaronder kijken op afstand, astrale projectie en gedaanteverwisseling. Veel familielijnen die worden ontvoerd door buitenaardse wezens en genetische experimenten, worden in het leger gerekruteerd voor een verscheidenheid aan geheime operaties. Dit omvat MILABS en geheime ruimteprogramma's die uiteindelijk zijn ontworpen om de Negative Alien Agenda te ondersteunen. Dit is om menselijke slavernij verder af te dwingen en volledige eigendom over alle mensen op te leggen. In feite worden ze gedownload met de Predator Mind. Er is geen valuta of financieel systeem dat wordt gebruikt tussen ruimtebeschavingen. Deze illegale praktijken en slavernij worden alleen gebruikt binnen de menselijke realiteit, al het andere is gebaseerd op ruilhandel. Veel ET's zijn geïnteresseerd in het verhandelen van hun technologie en biologische exemplaren die ze elders hebben verkregen voor mensen. Vandaar de ongelooflijke hoeveelheid experimenten en DNA-manipulatie die in het verleden van de aarde heeft plaatsgevonden.