The Big Shift is Now


JOU MISSIE - HET IS NU TIJD
Ik geloof dat iedereen een MISSIE heeft. En als je die missie voelt, in elke cel van je lichaam en DNA, je hart en je ziel, kan niets je stoppen !!! Het is niet alsof je naar ‘werken’ gaat. Een missie kan dag en nacht geleefd en ingeademd worden… Het geeft energie en bescherming. Het kost geen energie. U moet wakker worden uit een lange slaap; we hebben ALLEMAAL de afgelopen 16.000 jaar als mensheid geslapen.

WAKKER WORDEN
Dit is de tijd die elk mens nodig heeft om te zien en te horen: het echte werk. Dus JIJ maakt al je vrienden en iedereen die je ontmoet bewust. We zijn hierin samen, de hele mensheid! Ik wil dat je zelfliefde voelt en er in staat. Wees liefde, maak deel uit van de verandering. Jullie zijn ALLEMAAL hier voor de verandering. Ook als u niet weet waarvoor u hier vandaag bent.

 

VRIJE ZIELEN - ONZE OORSPRONG
We zijn geboren als vrije zielen in een vrije kosmos, als een vrij menselijk ras - met kracht van binnenuit, en allemaal verbonden in dezelfde liefde en uit dezelfde bron. We kwamen echter vast te zitten in angst, geld, contracten, systemen en leiders of boeken die ons vertelden wat en wie we zijn en hoe we zouden moeten leven. Dit is het oude. Oude maskers, oude leiders, oude verhalen en oude regels.


READY TO SHIFT?
Voel de energie die nu uit deze woorden in je lichaam komt en voel het activeren. Word wakker, je bent hier bij ons, om Gaia- The Earth- Humanity Shift te maken naar wie we oorspronkelijk waren. U hoeft het zich niet te herinneren, u voelt het nu. We zijn geboren om onszelf te leiden. We zijn geboren om naar ons hart te luisteren. We zijn geboren om in vrede, eenheid, harmonie en liefde voor ons allemaal te leven. Bovenal: Het herinneren en het uitspreken van de waarheid over onze oorsprong, over ons DNA, over Ware Genezing en Ware Wijsheid onderwezen vanuit de Bron.

WE LEEFDEN NIET IN ANGST
We waren allemaal één. We zijn allen een. Weet dat iedereen met elkaar verbonden is. Er is geen scheiding. Dit is gemaakt om ons te doen vergeten wie we zijn en wat we zijn. Je broers en zussen zijn overal om je heen. Ze zijn lang geleden vergeten wie ze zijn. Zie ze in het licht, herinner ze er met liefde aan wie ze oorspronkelijk zijn. En jij = ik. We kunnen nooit tegen elkaar liegen, of iemand anders ziek maken of enig ander organisme op planeet Gaia mishandelen, wetende dat dit niet de hoogste vorm is of jezelf behandelen, we zijn allemaal heilig. We zijn allemaal meesters. We zullen onszelf en elkaar weer naar huis leiden. Laten we voorop lopen. We zijn al een hele tijd misleid, in de val gelokt en ver weg van ‘onze ziel’. De verandering is om op te staan, in jezelf te geloven, in onze hele mensheid! 99% van de mensen bidt voor liefde en verandering. Weet dit! Iedereen heeft in angst en desinformatie geleefd. Kies NU om te stoppen met leven in een massale angst. Je bent helder, krachtig en verbonden met je essentie. NU. We zijn allemaal verbonden in hart en we willen nu allemaal een SHIFT. Dit is een wake-up call, om naar je licht te reiken, je potentieel. JA, voel NU deze opwinding in je lichaam. Het begint allemaal bij JOU.