Het Torus Veld


Er is een algemene misvatting die pas ontwaakte individuen hebben, waarin ze geloven dat om hun bewustzijn te verhogen, ze al hun energie naar boven moeten sturen. Ik werk vaak met cliënten die zo gefocust zijn op het naar boven verbinden van hun energie met de hemelse sferen en hun Hoger Zelf, dat ze ongegrond raken of zelfs losgekoppeld worden van hun Aardse lichaam en realiteiten. Om je energieveld goed te laten functioneren, moet het in alle richtingen verbinding maken, dit omvat zowel naar beneden naar de aarde als naar boven naar Spirit en hoger bewustzijn. Beide energieën zijn nodig. En het is hier waar we erkennen dat we gemaakt zijn van zowel materie als geest. Daarom is het belangrijk op te merken dat deze hogere rijken van bewustzijn niet noodzakelijk "daarboven" zijn. In feite zijn ze overal om ons heen.

 

ELEKTROMAGNETISCHE VELD

Het Torus-veld: Het torusveld is een elektromagnetisch veld dat onze aura of ons energielichaam vormt. De torus leert ons dat energie zowel omhoog, omlaag als rondom stroomt. De torus stroomt in oneindige richtingen en zendt tegelijkertijd een gelijke hoeveelheid energie zowel naar boven als naar beneden. 

Het centrum van ons torusveld is het hart. Het hart genereert het grootste elektromagnetische veld rond het lichaam. Daarom is het hart het brandpunt van alles wat is. Het hartcentrum heeft zijn eigen torus-energieveld dat eromheen stroomt, naast een groter torusveld dat om je hele lichaam stroomt.

ITS ALL ABOUT ENERGY
Dit zou geen verrassing moeten zijn voor iedereen die het chakra-systeem heeft bestudeerd. Ons wordt geleerd dat onze onderste drie chakra's een groot deel van ons fysieke lichaam en aardse ervaringen beheersen, terwijl de bovenste drie chakra's ons verbinden met God, ons Hoger Zelf en onze spirituele aspecten. Het hartchakra fungeert als de brug die ons verbindt met zowel de fysieke als de spirituele dimensie, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd op beide niveaus te bestaan. Wanneer je torusveld gezond is en ongehinderd in alle richtingen draait, genereert het een oneindige hoeveelheid energie, vitaliteit en levenskracht. Deze zelfgenezende energie creëert innerlijke balans en welzijn terwijl we onze vibratie verhogen.

 

ALSO USED FOR PROTECTION
Het torusveld kan ook fungeren als een vorm van energetische bescherming. Het werkt als een krachtveld van spiraalvormige energie die alle negatieve of ongewenste energieën kan afschermen en verdrijven. Zie het als een slacentrifuge die zo snel kan draaien dat hij water van de sla kan scheiden! Behalve, in dit voorbeeld, ben jij de sla en het torusveld is de energie die in staat is om alles opzij te zetten dat niet in je hoogste rangorde is. Het torusveld helpt ook om vastzittende of stagnerende energie op te ruimen. Wanneer een cliënt bij mij komt met een grote hoeveelheid energetisch puin en stof in hun aura, zal ik hun torusveld enkele minuten voor hen laten lopen totdat alle ongewenste energie is gewist of getransmuteerd. Dit helpt ook om de energie gelijkmatiger over het veld van een persoon te verdelen - voor, achter, links, rechts, boven en onder.