Vrij van Manipulatie


De ultieme tirannie in een samenleving is geen controle door de staat van beleg. Het is controle door de psychologische manipulatie van het bewustzijn, waardoor de werkelijkheid zo wordt gedefinieerd dat degenen die erin bestaan ​​niet eens beseffen dat ze in de gevangenis zitten. Ze realiseren zich niet eens dat er iets is buiten waar ze bestaan. Wij vertegenwoordigen wat buiten hetgeen u is geleerd, bestaat. Het is waar u zich soms waagt en waar wij willen dat u verblijft; het is buiten waar de maatschappij je heeft verteld dat je kunt leven.


TAME YOUR EGO
Je bent als schapen in een hok bestuurd door degenen die denken dat ze jou bezitten - van de regering tot het World Management Team tot degenen in de ruimte. Door frequentieregeling is uw kennis verstoken. Beschouw frequentie als individuele uitzendingen en ontvangsten waarmee u belt naar het station van uw keuze. Het is het uitzenden van draaggolven van intelligentie. Het frequentiebereik is onbeperkt, en het bereik van de verzonden intelligente materie is onbeperkt.


ONTWAKEN & ONTSNAPPEN AAN DE MANIPULATIE

Frequentieregeling beperkt het aantal stations waarop u kunt afstemmen. Als leden van de Familie van Licht, moet je nieuwe frequenties verankeren door middel van statische chaos en ze naar het fysieke rijk brengen. Het bereik van toegankelijkheid op deze planeet tot een verscheidenheid aan frequenties is lange tijd erg minimaal geweest vanwege veel dingen waarvan je je het meest dringend bewust moet worden. Als je je eigen persoonlijke geschiedenis leert kennen en patronen van ineffectief gedrag ontdekt die je moet doorbreken en veranderen, pulseert de planeet door zijn eigen gedragspatronen. Je staat op het punt de geschiedenis als planeet op een zeer dramatische manier te herhalen.  U bent gekomen om de frequentie van beperking te veranderen en te verwijderen en om de frequentie van informatie in te voeren. Als je op de hoogte bent, ga je verder dan de behoefte om bang te zijn. Als je je niet geïnformeerd en onbeheerst voelt, begrijp je het grotere plaatje niet. Ieder van jullie kwam om iets in jezelf wakker te maken, in de codering van je wezen - het DNA - en je reageert erop. Daarom ben je op zoek in alle richtingen van je leven.


DNA UPGRADES TOHOLD MORE LIGHT/ INFORMATION
U en vele anderen zijn begonnen met het mutatieproces op de planeet. Terwijl u elektromagnetisch muteert, verandert u uw frequentie of de melodie die u uitzendt. Je zult uiteindelijk de frequentie ontgroeien die je tegenhoudt en je voortdurend met chaos en verwarring overspoelt. Uiteindelijk, wanneer je je eigen frequentie verandert, draagt ​​en handhaaft, zul je anders trillen en dus iedereen om je heen beïnvloeden. Ze zullen de beschikbaarheid voelen van deze frequentieverandering, die dan als een golf rond de planeet zal bewegen. Als de planeet deze nieuwe frequentie accepteert, waar jullie heel hard voor hebben gewerkt, zullen degenen aan het einde van de dominoketen deze ontvangen. Deze nieuwe frequentie wordt kennis, licht en informatie genoemd. Het wordt uit de slavernij gehaald. U wordt weggenomen van desinformatie en desinformatie en u wordt geïnformeerd; U komt uit het donker naar het licht.


DE OVERGANG
Om deze overgang te maken, moeten we niet alleen de beperkingen van onze 3D-wereld met zijn elektronische manipulatie en mind-control onder ogen zien, we moeten ook onze eigen wonden omarmen, en die van onze voorouders en leiders. Om onszelf te genezen, om onze frequentie te verhogen van een van wanhoop en angst naar een van grote inspiratie en liefde, dringen de Pleiadiërs er bij ons op aan om ons leven te heroverwegen en opnieuw te evalueren: "Je zult veranderen, je zult veranderen, je moet veranderen, want dit is het seizoen van verandering. "

UITDAGINGEN
Een van de grootste uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, is te begrijpen hoe de geest werkt. We hebben gezegd dat we gedachten aan u zullen overbrengen, van geest tot geest. Je bent natuurlijk telepathisch aan het uitbreiden. Veel mensen zijn er erg goed in, terwijl sommige mensen zich niet kunnen voorstellen dat het ooit zal werken, maar toch word je met dit vermogen geboren.