Dagelijks Tarot Leggen


De dingen die u elke dag doet, zijn de dingen die uw leven het meest kunnen beïnvloeden. Door onze dagelijkse rituelen en routines creëren we een gevoel van consistentie en opmerkzaamheid die ons helpen gecentreerd te blijven wanneer negatieve emoties, plotselinge ontwikkelingen en verrassende omstandigheden de kop opsteken die ons van slag kunnen raken. Yoga, meditatie, gebed, koken, lichaamsbeweging ... dit zijn allemaal geweldige rituelen die, als ze dagelijks worden gedaan, een echt gevoel van gezondheid, stabiliteit en doel voor je kunnen creëren. Maar misschien is een van de meest heilzame dagelijkse rituelen van allemaal het dagelijks lezen van de Tarot! Elke Tarot-lezing kan een ongelooflijke hoeveelheid inzicht en begrip bieden in elke situatie waarmee u wordt geconfronteerd. Maar dagelijkse Tarot-lezingen gaan nog verder - door de kaarten en berichten te identificeren die regelmatig voor je verschijnen, begin je de patronen in je leven te beseffen, de dingen die je het vaakst beïnvloeden en alle manieren waarop je geneigd bent om te reageren. . Als je deze patronen kunt herkennen, heb je alle kracht om ze te omarmen of te veranderen!

 


6 REDENEN WAAROM

1. BEPAAL UW BEDOELINGEN

We hebben allemaal van die dagen gehad dat we laat wakker worden, ons bij elkaar werpen en onvoorbereid en ongericht in onze routine strompelen. Het probleem is dat die dagen meestal niet gelijklopen. De manier waarop u uw dag begint - bent u gretig of bent u uitgeput? Optimistisch of pessimistisch? Open of gesloten? - kan de dag die je hebt volledig bepalen. Je kunt niet alles controleren wat naar boven komt, maar je kunt wel de manier waarop je erdoorheen beweegt, controleren. Pauzeren om uw intenties voor de dag vast te stellen door middel van een dagelijkse Tarot-lezing, gronden uw hart en geest, zodat u elke situatie die zich voordoet met helderheid en opmerkzaamheid betreedt. Begin nu met uw EIGEN dagelijkse ritueel door de energieën te onthullen die op dit moment op u van invloed zijn.

 

2. ZIE DE PATRONEN
Het is gemakkelijk om onze dagen in compartimenten te verdelen, alles wat er van 's ochtends tot' s avonds gebeurt, weg te stoppen en de volgende dag fris te beginnen. Maar als we elke dag beschouwen als geïsoleerd van al de rest, beperken we ons vermogen om het grote plaatje te zien van wat er in ons leven gebeurt. Een klein beetje spijt hier, een kleine beloning daar lijkt misschien niet veel. Maar wanneer je een patroon van spijt of een beloningspatroon begint te beseffen, kun je de reden gaan zien waarom deze dingen zich herhalen, waardoor je alle kracht hebt om in de toekomst meer beloning en minder spijt te creëren. Begin nu uw EIGEN dagelijkse ritueel door de energieën te onthullen die op dit moment op u van invloed zijn.


3. WEES AANWEZIG

Leven in het moment is NIET gemakkelijk. Angsten, problemen en hartzeer uit het verleden - of het nu jaren geleden is of slechts dagen geleden - zijn moeilijk te negeren. Om nog maar te zwijgen van de hoop en verwachtingen voor de toekomst ... Maar als je al je tijd in het verleden en de toekomst doorbrengt, mis je alles wat er in het huidige moment gebeurt. Een dagelijks Tarot-leesritueel stelt een tijd vast om elke dag opnieuw contact te maken met jezelf, op dit exacte moment, en de dingen te identificeren die je NU het meest beïnvloeden. Begin nu met uw EIGEN dagelijkse ritueel door de energieën te onthullen die op dit moment op u van invloed zijn. 

4. NEEM MOEILUCKE BESLISSINGEN
Wanneer u de kaarten trekt voor uw Tarot-lezing, wees dan opzettelijk en stem af op uw intuïtie. Het is uw onderbewustzijn dat weet welke kaarten u moet trekken, omdat het weet welke berichten u moet horen. Soms zit onze bewuste geest zo vol met triviale zaken dat we niet kunnen zien wat we echt moeten zien, waardoor het moeilijk wordt om voor onszelf gezonde beslissingen te nemen. Een dagelijkse Tarot-lezing helpt u de rommel uit uw dagelijkse leven op te ruimen, zodat u duidelijker kunt zien wat er voor u ligt. Begin nu met uw EIGEN dagelijkse ritueel door de energieën te onthullen die op dit moment op u van invloed zijn. 

5. VIND (EINDELUCK) RUST
Of je nu een specifiek, oprecht verlies of verandering ervaart of je voelt je gewoon helemaal gek, een dagelijkse Tarot-lezing helpt je niet alleen met een eenmalig advies, maar met regelmatige, terugkerende hulp via je proces van genezing. Door te mediteren op de wijsheid die je uit een reading krijgt, zul je niet alleen duidelijkheid vinden in je huidige situatie, maar ook een dieper gevoel van rust en kalmte in je dagelijkse leven. En wanneer het volgende probleem zich voordoet - omdat u weet dat het zal gebeuren! - je kunt het frontaal onder ogen zien met je grootste wapen: een gezonde, gecentreerde mentaliteit. Begin nu uw EIGEN dagelijkse ritueel door de energieën te onthullen die op dit moment op u van invloed zijn.