Aarden Volgens de Pleiaden


WAAROM AARDING CRUCIAAL IS & WAAROM JE GEZONDE GRENZEN MOET STELLEN
Aarding is een term die vrij vaak wordt gebruikt in genezings- en spirituele groepen, en toch betekent het veel dingen voor veel mensen. Voor sommigen van jullie kan het betekenen dat je je ervan bewust bent dat je je voeten op de grond voelt; of u kunt het relateren aan de manier waarop u zich in de natuur voelt. In wezen betekent geaard zijn in je lichaam zijn, je bewust zijn van je omgeving en aanwezig en beschikbaar zijn voor wat er ook gebeurt. De techniek die in deze lering wordt gebruikt om te aarden, is een visualisatie die ervoor zorgt dat je bewustzijn en spirituele aanwezigheid meer in je lichaam komen. Veel spirituele mensen die regelmatig mediteren, evenals anderen die nog niet veel bewustzijn hebben ontwikkeld, hebben geen gronding geleerd en hebben de neiging om in de ethers boven het lichaam te 'hangen'. Als je een van die mensen bent, kun je erg vatbaar zijn voor het opnemen van vreemde energie - energie van andere mensen, of zelfs entiteiten. In het beste geval kun je, zelfs als je geen psychische spons bent, je emoties of karma niet goed uit je lichaam halen zonder eerst in je lichaam te zijn.

ALS JE WILT ASCENDEREN MOET JE EERST TRANCENDEREN
De Pleiadische benadering van spiritualiteit omvat het hele lichaam, cellulaire verlichting en / of ascensie. Met andere woorden, het doel is niet om je lichaam te verlaten en het fysieke te transcenderen; het doel is om je geloof in en angst voor de beperkingen van het fysieke vlak te transcenderen. Je bereikt dit door spiritueel volledig in de materie af te dalen met als doel lagerfrequente energieën op te ruimen, zoals onderdrukte emoties, geloofssystemen, oordelen, controle en andere samengetrokken energieën die de bron van beperking zijn in de derde dimensie. Terwijl dit wordt gedaan, maak je plaats voor je Hogere Zelf om volledig met je op te gaan, zoals de Christus, Quan Yin en Boeddha deden. Dit resulteert in volledige chakra, cellulaire verlichting of essentie in plaats van ontsnapping.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


DE PLEIADISCHE TECHNIEK IN 10 STAPPEN 
Dit spirituele doel vereist dat je in je lichaam bent, en daarom is er behoefte aan aarding. De techniek die wordt gebruikt voor aarding is als volgt:

1. Ga in een comfortabele stoel zitten met uw rug relatief recht, uw voeten op de grond, uw voeten en handen niet over elkaar en uw ogen gesloten.

2. Gebruik je adem om zoveel mogelijk van je bewuste aanwezigheid naar het midden van je hoofd te brengen. Laat alle verdwaalde gedachten die dit proces belemmeren, los totdat je je gecentreerd voelt.

3. Haal nu een paar keer diep adem. Merk op hoeveel van uw lichaam zich uitzet met uw ademhaling. Welke onderdelen klappen niet uit?

4. Breid uw lichaam bewust verder uit met uw ademhaling totdat u zo ver mogelijk langs uw ruggengraat inademt zonder spanning of ongemak. Doe dit twee tot vier keer totdat u zich levendiger en meer in uw lichaam voelt.

5. Voel je voeten op de grond. Gebruik je adem om meer levendigheid in je voeten te brengen.

6*. ALLEEN MANNEN: Breng je bewustzijn naar je eerste chakra, aan de basis van je staartbeen. Visualiseer een buis of spiraalvormig koord van licht met een diameter van ongeveer 10 tot 15 centimeter dat zich vasthecht aan je eerste chakra.

6*. ALLEEN VOOR VROUWEN: Breng uw aandacht naar uw tweede chakra, ongeveer halverwege tussen uw navel en de basis van uw ruggengraat. Visualiseer een buis of spiraalvormig koord van licht met een diameter van ongeveer 10 tot 15 centimeter dat zich vasthecht aan je tweede chakra.

6*. ZOWEL MANNEN ALS VROUWEN: Volg dit aardingssnoer visueel en zie het zich uitstrekken tot in de aarde terwijl je bewustzijn in het midden van je hoofd blijft. Zie het koord door alle lagen van de aarde bewegen totdat het het centrum van de planeet bereikt, waar de magnetische kern of het zwaartepunt zich bevindt. Mogelijk voelt of ziet u het aardingssnoer gewoon verankeren en kunt u niet verder gaan.

7. Neem ongeveer een halve minuut tot een minuut de tijd om zachtjes te ademen en de veranderingen in uw lichaam en bewustzijn te voelen. Af en toe hebben sommige van mijn studenten en privécliënten last gehad van pijnlijke of kloppende lichaamsdelen toen ze voor het eerst aarden. Sommigen hebben zelfs begraven emoties meegemaakt die naar de oppervlakte kwamen. Als dit u overkomt, houd er dan rekening mee dat deze pijnen, of ze nu fysiek of emotioneel zijn, waarschijnlijk ten minste gedeeltelijk de reden zijn waarom u niet geaard bent, aangezien de natuurlijke neiging van mensen is om onaangenaamheden van welke aard dan ook te vermijden. Echter, aangezien het zich bewust zijn van een probleem de eerste stap is om het te genezen, sta jezelf toe om de gevoelens met je adem en nieuwsgierigheid te verkennen in plaats van ze samen te trekken of je ervan af te trekken. Laat oordelen of gevoelsangst los en probeer een houding van blijdschap aan te nemen wanneer je bewust wordt gemaakt van de behoefte aan aandacht in dit deel van je lichaam of emoties.

KEEP GOING
Blijf in uw ongemakkelijke omgeving ademen. Meestal zal dit vrij snel verlichting brengen. Als dat niet het geval is, kan dit een aanwijzing zijn voor een meer chronisch probleem waarvoor u wellicht hulp nodig heeft bij het genezen, tenzij u zelf goed thuis bent in het omgaan met dergelijke zaken. Meer technieken om te werken met jezelf zuiveren zullen later in dit hoofdstuk ook worden behandeld. Als u geen ongemak ervaart, merkt u misschien dat u meer aanwezig en echt wordt. U kunt ontspanning en een lichte zwaarte in uw lichaam voelen als u het aardingssnoer een tijdje in focus houdt.