Introductie


 JE BENT DE ENERGIE WAT JE EET 
Elke keer dat je een stuk voedsel eet, neem je de energie van dat voedsel op in je lichaam. De kwaliteit van die energie heeft een directe invloed op de kwaliteit van je algehele gezondheid en trillingsniveau. Als je junkfood eet dat is bewerkt met toegevoegde chemicaliën, krijgt je lichaam niet veel voeding en neemt je energietrillingsniveau af. Maar als je gezond voedsel eet dat natuurlijk en onbewerkt is - voedsel in de staat waarin de Creator het heeft geschapen - zal je lichaam de voedingsstoffen krijgen die het nodig heeft en zal je energietrillingsniveau stijgen.


JE KAN MAKKELIJKER CONTACT MAKEN MET SOURCE
Het eten van een trillingsarm dieet en het drinken van trillingsarm water zal uw lichaam zuiveren, zodat het in harmonie met uw geest en ziel werkt zoals de Creator het heeft ontworpen. De elektrische circuits in uw hersenen (en alle andere delen van uw lichaam die afhankelijk zijn van elektrische stromen, zoals uw hart en uw zenuwstelsel) zullen goed functioneren, een goede gezondheid bevorderen en u in staat stellen helder te denken. Als je je op een hogere frequentie kunt concentreren en vibreren, kun je je beter afstemmen op en begrijpen van de berichten die engelen je sturen als je bidt of mediteert.

 

 NATUURLIJKE VOEDING BEVAT GEZONDE ENERGY 
Elk soort voedsel dat je consumeert in zijn pure, rauwe vorm - zoals het van nature bestaat - bevat energie van de zon, en die energie zorgt ervoor dat het met een hoge frequentie trilt, wat zowel je fysieke als spirituele gezondheid ten goede komt. Voedingsmiddelen die worden verwerkt, verliezen veel van hun heilzame energie en trillen daardoor op lagere frequenties. Je krijgt meer gezonde energie van het eten van een verse appel dan van het eten van een bewerkte appel in een ontbijtbar.


Hier is een lijstje van enkele voedingsmiddelen die veel gezonde energie bevatten en trillen op hoge frequenties:
 

Vers fruit
Verse groenten
Noten
Volkorenbrood

Bruine rijst
Zaden
Rauwe honing
Olijfolie
Verse kruiden (Herbs)
Verse kruiden (Spices)
 
De energie in voedsel wordt aanzienlijk verminderd door processen zoals magnetron, frituren, inblikken en uitdrogen. Dit is de reden waarom verse erwten bijvoorbeeld een hoger trillingsniveau hebben dan erwten uit blik.
 

EEN NIEUW EETPATROON
 Voorstanders van vibratie-energie zeggen dat het belangrijk is om voedsel te eten dat hogere energieniveaus bevat. Voorstanders van vibratie-energie stellen voor dat een dieet dat rijk is aan de volgende voedingsmiddelen, die gekoppeld zijn aan tal van gezondheidsvoordelen, de vibratie-energie kan verhogen:

 

 Bladgroene Groenten

Vers Fruit

Peulvruchten

Minimaal Bewerkte Granen

Honing (beste is Manuka)

Gezuiverd water 

Kruidenthee

 

 Voorstanders van trillingsenergie suggereren ook dat de volgende voedingsmiddelen geen waardevolle trillingsenergie bevatten en mogelijk ook een negatieve invloed hebben op uw gezondheid:

 

✗ Vlees

Vis

Gevogelte

Alcohol

Zuivel

Gefrituurd voedsel

Sterk bewerkte voedingsmiddelen

 

 SAY NO TO PROCESSED FOOD  
Bepaalde voedingsmiddelen en dranken zijn zo veel bewerkt dat ze het grootste deel van hun natuurlijke energie hebben verloren en daarom lage trillingen hebben. Deze omvatten gefrituurd voedsel, wit brood en rijst, ingeblikt voedsel, verwerkt vlees, verwerkte zuivelproducten zoals kaas, augurken, koolzaadolie, frisdrank en alcohol. Probeer zoveel mogelijk dit soort voedingsmiddelen en dranken te vermijden, die u niet de voedingsstoffen en energie kunnen geven die uw lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. Vervang ze in plaats daarvan door gezonder, trillingsarm voedsel en puur, minimaal bewerkt water. Het is verstandig om waar mogelijk biologisch voedsel te kopen, omdat ze vrij zijn van toegevoegde chemicaliën.