✴︎ Meer over Ascentie Symtomen


ASCENTIE IS DE TRANSFORMATIE VAN JE WEZEN NAAR EEN HOGER NIVEAU
De meeste mensen brengen hun hele leven door in vibrationele doofheid. Ze zijn niet in staat om hun vrienden, familie, de natuur en alles waarmee ze in contact komen volledig te waarderen. Hierdoor worden ze moe en uitgeput. In plaats van de balans op te maken en verantwoordelijkheid voor hun leven te nemen, nemen ze hun toevlucht tot verwijten en schaamte. En wanneer ascentie of spirituele verlichting op hun deuren komt kloppen, eist dat een tol van hun lichaam. Alle negatieve energie door de jaren heen drukt hun geest. Ze leven met ondraaglijke pijn, en de enige manier om vooruit te komen is door te volharden en te accepteren. De meeste mensen denken dat vermoeidheid in verband met spirituele verlichting een slechte zaak is. Maar dat is verre van de waarheid. Het maakt deel uit van het proces van verlichting.


VAN RUPS NAAR VLINDER 
Zonder pijn kun je nooit hopen een betere versie van jezelf te worden. Dus je moet de verschuiving omarmen. Volgens één theorie kruipen energetische parasieten ons lichaam binnen zodra we de bewuste keuze ontwaken om verlichting in je wezen te accepteren. Ze besmetten ons met een laag zelfbeeld en haat en doen hun uiterste best om ons in leugens verwikkeld te houden. Wanneer we vrede sluiten met hun weerstand in plaats van hun aanvallen af ​​te weren, bevrijden we onszelf en transcenderen we naar een nieuw trillingsniveau.

 

OPEN JE HART
Een van de grootste obstakels waarmee mensen worden geconfronteerd, is anderen hun geheimen prijsgeven. Je hemelvaartreis hoeft niet privé te zijn. Je kunt mensen binnenlaten in je pijn en lijden. Tenzij je de kracht verzamelt om in je woorden uit te leggen wat er mis met je is, zul je nooit in het reine komen met je omstandigheden. Hiervoor heb je iemand nodig die je vertrouwt, iemand voor wie je je hart kunt openen. Anders stapelt de vermoeidheid zich op als een zak stenen en sleept je naar de grond in plaats van je naar de hemel te tillen.

 

MOE VOELEN NA SPIRITUELE GENEZINGEN
Veel mensen vragen zich af waarom ze zich moe voelen na een spirituele healingsessie. Als mensen zijn we energiewezens - en alles in ons lichaam wordt beïnvloed door verschillende gevoelens, emoties en stemmingen. Vooral onze organen en de weefsels eromheen worden beïnvloed door wat we voelen en doormaken. Stress is een immaterieel begrip, en toch beïnvloedt het ons nog steeds op fysiek niveau. Net zoals we aan ons genezingsproces werken door de emoties los te laten die we in ons lichaam hebben opgeslagen, laten nieuwere, diepere lagen zien dat we moeten helen. Terwijl je door het proces gaat, weet dat dit niet iets is om bang voor te zijn. Er wordt gezegd dat onze emoties, net als vet, worden opgeslagen in een of ander orgaan of een plaats in het lichaam.

 

LICHAMELIJK KLACHTEN DOOR NEGATIEVE VIBRATIES
In de Chinese geneeskunde leven woede en wrok in de lever, verdriet in de longen, enz. Wanneer je in de kinesiologie begint te werken, laat je lichaam opgekropte emoties los die in je systeem zijn vastgelegd. Naarmate je lichaam eindelijk ontspant, begint het andere emoties te vinden die ergens anders zijn opgeslagen als je onder stress stond. Als gevolg hiervan voel je je lusteloos omdat je lichaam je laat stoppen in je stappen en je in staat stelt te genezen. Als je je moe voelt na enig emotioneel bevrijdingswerk, is dat in orde. Het betekent dat je lichaam eindelijk weer aan het genezen is.

 

SYMPTOMEN VAN SPIRITUELE TRANSFORMATIE
• Onbekende pijnen ervaren - Onze ziel is een deel van ons lichaam. Terwijl het met strijd wordt geconfronteerd, vertaalt zijn uitputting zich in fysieke symptomen. Hierdoor kunt u zich duizelig voelen en pijn, hoofdpijn en misselijkheid ervaren.

• Milde paniekaanvallen - We proberen een schijn van geluk te vinden in deze koude, lege wereld. Maar als we dat niet kunnen, voelen onze zielen zich geestelijk uitgeput en stijgen onze angstniveaus. Dit voortdurende gevoel van angst kan paniekaanvallen veroorzaken.


• Niet in staat om de strijd aan te gaan - We kunnen ook weten dat onze ziel uitgeput is als we geen enkele kleine uitdaging aankunnen die het leven ons biedt. En elke kleine strijd kan ons hele wezen overweldigen.

• Niet goed kunnen slapen - Je kunt 's nachts niet goed slapen - in plaats daarvan voel je je rusteloos en niet in staat om jezelf te kalmeren. Je kunt zelfs heel realistisch dromen of nachtmerries krijgen als je eindelijk slaapt.

• Uitgeput voelen - Als je je moe voelt, zelfs nadat je 's nachts goed hebt geslapen, kan worden gezegd dat het je ziel is die moe is, niet je lichaam. In dit geval zorgt slapen er niet voor dat u zich verfrist voelt. Het is je ziel die rust nodig heeft, niet je lichaam.

• Eenzaam voelen - Uitputting van de ziel kan ervoor zorgen dat je in een kluizenaarmodus gaat en dat je afstand neemt van de mensen van wie je houdt, niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Je lichaam zal zichzelf genezen en herstellen, en de spirituele energie zal zich gaan bezinken. Helaas is onze wereld er niet op ingesteld om mensen hierbij te helpen.